Copilasi de Iulie-August 2004 (17)
Raspunsuri - Pagina 12
Andries spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kim222 Andries matusa mea este,ce ai nevoie? |
E normal la grupa mijlocie sa ii invete literele de tipar? Adica sa le recunoasca si sa le si strie? de tipar ...cum Doamne iarta-ma mai invata sa scrie de mana la scoala, daca ei invata sa scrie de tipar la gradi?
Andries
szivarvany spune:
Andries,
iti zic ce face grupa mijlocie a Giuliei: invata sa scrie cifrele, pe caietele de lucru, au ajuns la cifra 5 saptamana trecuta
De litere nu stiu nimic, stiu ca ne-a zis sa nu-i punem noi sa scrie, ca au de invatat tehnica specifica in grupa pregatitoare parca.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
roberta04 spune:
salutari din tara muncii pe multiple planuri!
Mai exist dar luni si marti am avut concediu si am shmotruit toata casa, ieri si azi m-au luat de noua la serviciu dar maine sunt acasa si traiasca bucatareala!
Am citit printre picaturi ce ati scris, am retinut ideile cu mielul, am vazut copii foarte frumosi si m-am topit dupa fetite cu rochite
Sper sa am timp si maine sa intru macar un pic, daca nu:
Sper ca veti avea parte de un iepuras energic, necrizat, la curent cu dorintele voastre si mai ales cu un buget adaptat nevoilor!
Eu vreau sa va urez un Paste linistit si frumos si sa va bucurati de (si cu) cei dragi!
Andries spune:
Daria, sunt ok cu cifrele, alea nu au cum sa le invete gresit. Dar literele, daca le invata intr-un fel nu se mai pot corecta.
Poze: http://community.webshots.com/user/Andriesh
va pup
Andries
kim222 spune:
Andries intreb! In USA de ex cu litere de tipar incepeau,chiar si scriau asa la inceput..
DARIA nu am poze ca trebuie sa gasesc un vas adecvat..poate imi vine miine containerul..
edit: vazut trandafirul..super!!!!
szivarvany spune:
Super faine pozele, Andries, superb trandafiul tau
Kim, tuningheaza orice bol cu servetel de efect sau pune si tu cupilu` sa taie hartie creponata pt iarba Giulik a taiat vreo ora la ele si-i tot ziceam mai subtiri, mama, mai subtiri
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Kim, tuningheaza orice bol cu servetel de efect sau pune si tu cupilu` sa taie hartie creponata pt iarba Giulik a taiat vreo ora la ele si-i tot ziceam mai subtiri, mama, mai subtiri |
aaa, sau mergeti si luati iarba ca noi asa am avut tema. musai ca altfel nu vine iepurasul [:d]
am reusit sa iau power ranger negru comanda facuta ptr iepuras... mai trebuie sa ii iau ceva de incaltat ca si asa are nevoie, o pereche de adidasi i-au ramas deja mici.
nu va zic ca deja limbajul este "o sa ii comand iepurasului/lui mos craciun....". asa merge, cu comanda!
pako spune:
Adries,ma gandesc ca doar numele mic ii invata sa si-i scrie cu litere mari, ca e mai simplu ....asa si la Andreea...litere nu au facut (decat A si chiar la facut de mana)...au ajuns pana la cifra 5...frumos trandafirasul tau...pana la urma l-ai imbracat cum am zis si eu...
Roxana, pup buflicu' tau scump...ptiu,ptiu sa nu-l deochi...
Am avut 8 oua in casa dintr-e care 2 s-au spart la fiert....deci am 6 oua rosii...dar frumoase.Nu fac nimic de sarbatori...face soacra'mea tot...stam pe capul loe 3 zile
kim222 spune:
Buna ideea si cu hirtia taiata si cu iarba..dar ma repet,cind o sa film la noi acasa o sa fie diferit!
Ma gindeam sa fac un drob din ciuperci dar nu am reteta (deh tot in container)iar tort fac ceva gen Daria,pt lenesi
szivarvany spune:
Buna dimineata tuturor !
Sunteti in pregatiri ?
Dau o cafea buna daca semnati condica.
Nu ma lasati singuraaa ca n-am kef de hartogaleli Aseara am stat in parc pana tarziu si sunt franta, avem poze cu caprita
O zi frumoasa cu spor la treburi tuturor