Copilasi de Iulie-August 2004 (17)
Raspunsuri - Pagina 11
BLUE ANGEL spune:
Salutare !!!
Felicia , ce scumpi sunt puii tai ..si tu arati bine !!!sanatate multa !!!
Olivia , faina casa ...eu nu as mai renunta acum la rulouri ext ..sunt asa faine ... tin de lumina , mai atenuaza caldura /frigul ..ca sa nu mai vorbim ac nu mi se mai murdaresc geamurile asa repede si sa nu uitam si de securitate ... dar intr-adevar costa !!!
am vazut si familia gorodica stilizata ...fromos , fromos !!!
noi suntem mai bine ...Luca si-a revenit repede ...sa traiasa aerosolii ..acum il pandesc pe coco ..sau inca nu a venit Pastele doar ..ca sa patim ca de Craciun !!!
m-a luat si pe mine gatul si m-am bagat si eu nitzel pe aerosoli ..si va ca a trecut !!!
in rest , ma pregatesc de marea bucatareala penru Pasti ...
fetelor care nu mai intra pana de Pasti le urez Paste fericit alaturi de familie si multa liniste sufleteasca !!!
pupici mii
roxanaz spune:
moaamaaa ce de poze frumoase am vazut!!! de Leeloo, de Ioana, de Daria, de Andreea, de Felicia.... suuuper!!
si ca sa nu raman de urma am pus cateva poze cu piticii, de duminica trecuta: http://family.webshots.com/photo/2881258970088100014GaqauO
Simo, spor la bucatareala!
BLUE ANGEL spune:
hei Roxi , new look ..sa-ti fie de bine !!!dar arati tare fresh !!!
frumosi puii ...rochita senzationala !!!nu-i asa ca ti-e mai mare dragul sa faci shopping ptr ea ???
roxanaz spune:
Simo, multumesc, am mai zis eu ca imi prieste lipsa de somn
ma oftic ca nu pot cumpara destule pentru Eva, ca si asa primeste prea multe
Andries spune:
Neata'
Sa nu va inchipuiti ca am ajuns deja la birou, dimpotriva! Azi lucrez de acasa, zic eu si maine imi iauliber!
E cineva dintre noi invatator?
Andries
roxanaz spune:
buna dimineata la fete si baieti....
se vede ce matinala sunt, da?
mandra a gasit de cuviinta sa se trezeasca la 6. asta ca tot a adormit la 9.30 (ceeace e un fel de record la ea ) si apoi de doar 3 ori in timpul noptii. asa ca m-am hotarat sa fac pe cucurigu azi afara e soareeee si cica nu mai ploua. ura
azi ma duc la cumparaturile de mancare.. si de dupa-amiaza la gatit cu mine!
sa aveti o zi excelenta!
szivarvany spune:
Intru rapid sa spun ca am vazut pozele, Rox, sunteti frumosi -foc, m-ai uns la suflet cu bubulina in rochita
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
kim222 spune:
Roxa ..super bubulina!
Simo deci sinteti mai bine?
Io terminai cu Luca de vopsit ouale..au iesit cele rosii...roz ..dar pardon sint sidefate! luca a avut insa fun!Noroc ca am avut si vopsea obisnuita si am facut si rosii! Dar la anul am sa cumpar tot din cea sidefata...arata super!
Mine m-am angajat sa fac un tort..si gata treaba mea!
edit vazut si familia Gorodeii..super!!
szivarvany spune:
Kim, poze n-ai ?
Ce rapizi ati fost ! Spor la bucatarit in continuare
Si eu voi presta pe we tort cu multe capsuni, varianta pt puturosi ca mine
Si sa fie totul fain, sosesc sefii taman pe we, nu ca nu veneam oricum la munci
Cristalina, ma uitam si io pe lista ... vad ca va chefuiti luni si voi
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"