Copilasi de Iulie-August 2004 (17)
Raspunsuri - Pagina 14
Dorsilia spune:
hello
am luat si eu hainute si incaltari noi copiilor de Pasti. mai mi se pare mie sau chiar s-au scumpit pantofiorii de Melania? la leonardo o pereche de sandalute pe glezna, costa 1,2 milioane si pt Dani ceva pantofior sport dar decupat 1,5 milioane. Si nici nu au o oferta variata. am ramas un pic uimita pt ca la adulti nu am vazut asa cresteri spectaculoase la preturile incaltaminmtei
cristalina spune:
Andries, si la Maria la gradinita e ca si la Giulia, au invatat cifrele intai. Grupa mare si pregatitoare lucreaza numai cu litere de tipar pentru ca altfel se bat cap in cap cu programa nu stiu care...asa zicea educatoarea ...
Olivia, frumos cu comanda pentru iepuras/mos craciun...:)))
Mie mi-a placut de Maria ...epuizand eu toate metodele de santaj trecusem la "si daca nu mananci nu-ti mai aduce iepurasul nici o jucarie!". La care copilul mi-a raspuns calm ca "oricum iepurasul nu aduce decat oua".
Cel putin am scapat de-o grija, poate sa nu aduca decat cate un ou iepurasul de acum incolo...:))))
Roberta, mi-a placut urarea cu iepurasul necrizat ...mi-a cazut fisa mai greu ca asta e apropo de criza, eu ma gandeam ca eu sunt mai crizata de felul meu si ar trebui sa o iau mai moale...hehehe
S-a trezit una mai am un minut de pauza...sper sa apuc si eu sa pun niste poze...de la Craciun, ca pe aptop cam de atunci am poze...:)))
O zi excelenta sa avem, sa va iasa cozonacii si drobul!
(ca veni vorba, Lio, noi drob facem cu ficat de miel si ficatel de pui..cred ca juma juma...multa verdeata si ou, in tava de cozonac...iese super bun!
Cozonacii nu mi-au iesit, ma rog, sunt buni la gust dar nu au aspect prea comercial...acum trebuie sa fac investigatii, sa vaz de ce n-au iesit ...:)))
Maine improvizam, in loc de pasca bag o placinto-tarta...sa vedem ce iese...:)
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
philip spune:
daria, sunt pe aici, am vazut poze frumoase de giulik dar n-am ce scrie. abia astept sa ajung azi acasa, mi-e din ce in ce mai sila sa vin la serviciu.
philip
33weeksbabyboy
mommyandreea
kim222 spune:
Nu-mi vine sa cred ...ne-am primit lucrurile sint deja in apartament...Ce bine este sa ai multi prieteni!!
Monicule m-ai confundat...dar si Luca comanda cadourile de Craciun!
Lui Luca i-am cumparat un joc..evident cu Scooby Doo...ca nu stiam ca azi ne vin lucrurile...
cristalina spune:
Buna dimineata!
Desi la noi e aproape dupa amiaza ...pentru ca ne-am trezit de la sase si ceva pentru ca am chemat protul acasa sa le impartaseasca.
Asta pentru ca ca ieri le-am dus la biserica sa le impartasesc si ne-a stiut tot orasul, se uita lumea dupa noi ca dupa urs...Maria s-a speriat, si-a pus mainile in cap in fata altarului si a inceput sa urle de ziceai ca o taie "eu nu vreau asa ceva" si nu s-a mai pototolit decat acasa dar tarziu, ca-mi venea sa dau cu ea de pamant...Daca o intrebam ce are si de ce mai plange o apuca iar urlarea. Eram asa de catranita (la Oana ma asteptam, ca ea nu deschide gura la lingurita din principiu...la lingurita tinuta de om strain cu atat mai mult...) pentru ca Maria ma gandeam ca o sa fie bucuroasa de toate pregatirile astea de Paste...
Ieri am fost la Denie...erau asa de importante cu lumanarile in manute cand inconjurau biserica...tare frumos...:))) Evident galagioase si s-a dus solemnitatea momentului dar simpatice foc...:)))
Aici in Curtea de Arges au inceput sa faca slujba de Paste si la Curtea domneasca, cred ca o sa fie tare frumos ...pacat ca ele nu pot sa mearga...
A inceput cu "Kim " mesajul si am ramas cu impresia ca Olivia a zis de cadoul la comanda...
Citat: | ||
citat din mesajul lui roxanaz
... nu va zic ca deja limbajul este "o sa ii comand iepurasului/lui mos craciun....". asa merge, cu comanda! |
Ma duc la plimbarica, sa aveti spor la pregatiri!
roller025 spune:
Va urez un paste linistit si luminos!
Multa sanatate tuturor!
Ne mai auzim intr-o saptamana.
Pupipci
cristalina spune:
Adevarat a Inviat!