Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (293)
Raspunsuri - Pagina 6
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui valentina_22 Am venit si eu acasa de la spital de vreo ora. Oribila experienta si sper din tot sufletul sa nu o mai repet in viitor. Astazi am avut endoscopia pentru a scapa de suspiciunea de enteropatia glutenica. Mai am insa de asteptam o luna,pana iese rezultatul biopsiei . Pana atunci ma tratez cu felii de cereale si suspin la vederea bunatatilor gen pateuri,prajiturele, cozonaci (ca tot vine vremea lor) etc. Sa stiti totusi ca ma simt mult mai usoara si parca nu mai am nici senzatia aia suparatoare de balonare. Orice ar fi sunt optimista, de-a lungul timpului am suportat eu altele si mai si, doar nu o sa ma de-a pe mine gata o felie de paine!S-a trezit si Andrei, asa ca s-a dus relaxarea mea,o dupa-amiaza placuta in continuare! Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste. Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL cum creste Alexuta cat de mare este Andu |
nu te mai gandi, tu esti fffff optimista sau cel putin asa te-am vazut eu,sanatatea ta este mai importanta decat un cozonac.

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
prisi spune:
Vale
multa sanatate si sa te faci repede bine , cat despre regim vezi ca acum au o gramada de chestii faine prin supermarketuri care merg la regim , dar trebuie sa vezi partea buna a regimului , o sa ai un organism detoxifiat si o sa fii ca o floricica ,adica infloritoare , multi
-ici
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui prisi Yaia eu calc aproape tot, nu calc sosetele ... iar rufele tale fa-le colet ca nu pot sa te las asa cu ele necalcate de sarbatori |
Uau...sunt fara cuvinte! Eu nici macar lenjeria de pat nu o calc, ca doar tot se sifoneaza.
Saru-mana!

PS Vazusi cum Duamna Carpatina imi confunda cretul meu cu cretulina ta?
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
valentina_22 spune:
Cecilia
Prisi,
, dar daca se confirma diagnosticul, nu ma mai fac eu bine, trebuie sa tin toata viata regim fara gluten. Dar cum va spuneam eu sunt optimista, de-acum Annisia trebuie sa aiba grija, daca renunt la fainoase si dulciuri sa vedeti ce supla voi fi!![]()
Iar despre calcat, eu m-am cumintit,acum calc doar la nevoie. Pana acum ma omoram singura, sa fie toata la dunga si sa trezeam cu ele aruncate prin aer. De era joaca preferata a fiica-mii , iar taica-su se puneam la mintea ei. Asa ca acum sunt o ecologista convinsa si protejez mediul inconjurator!![]()
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
danuta36 spune:
Hello!
Am ajuns azi la pediatra pt o revizie scurta si sa vedem ce-i cu petele alea..stam bine,10,5 kg si 82 cm.Mi-a zis dr sa o las sa manance singura,sa nu-i mai dau eu.Ne-a dat si ceva tratament pt gat,cica are Miru si faringita
Petele sunt alergie la ceva alimente,iar febra de la canin..
Annisia tare dragalas Yannisucu 
Devylla felicitari pentru a doua mogalneata mica!
Valentina imi pare bine ca esti optimista,nu te lasa!
Roxana_G spune:
Felicitari Elizei pentru bautul din canuta si lui Yannis pentru cat de cochet este.
Valentina,
sigur o sa rezisti tu, te pupic.
Yaia, Alex e mai bine, nu mai face febra dar tuseste.
Hai sa finalizez si eu munca si sa ma retrag.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
carpatina spune:
Devylla, sa va fie si a 2a mogaldeata la fel de mare bucurie ca si prima 
Yaia... n-as fi ghicit in veci... nici nu cred ca am vazut poze cu Tudor cret...
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Roxana_G spune:
Carpatina, azi ai fost scumpa la vorba vad.
Cecilia, Andrei nu se adapteaza deloc usor la schimbarea educatoarelor. De aceea si merge cu mama mea care sta mereu cu el la ore si le piseaza la cap pe dom'soare.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
cecilia L spune:
Roxanati-am trimis un PM
Noi azi am reusit sa ajungem la ciufulici, da l-am tusns pe Cristi, are o moaca de copil gata sa faca prostioare, imi trebuie ceva timp sa ma obisnuiesc cu el asa...ca si asta toamna
o sa pun maine poze daca mai apuc.
Mai am atata treaba de facut si timp putin....asa ca abia sambata dupaamiaza cred ca plecam la tara...nu mai stiu cine ma intreba, nu il las inca pe Cristi acolo, incepem doar perioada de acomodare![]()
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem

. Pana atunci ma tratez cu felii de cereale si suspin la vederea bunatatilor gen pateuri,prajiturele, cozonaci (ca tot vine vremea lor)