Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (293)
Raspunsuri - Pagina 5
Annisia spune:
Hai ca tot vorbeam de fudulie. Mi-am adus aminte cu ce m-a lasat paf de curand. Eram in parc cu el; el cu roaba (pozele din primul album - 14, 15..) si mergea pe pajiste, dar roaba nu prea dadea randament prin iarba. Si-a luat nenica roaba in spinare si a mers cu ea pana a dat de ciment, unde stia ca merge roata ok... Eeee, desteptutzu lu' mama, care este!!!!
In fiecare saptamana mai invata cate ceva. Acum invatase "popo" (adicatelea dos) si ne tot alerga prin casa sa ne dea pantalonii jos si sa ne arate ca avem si noi, daca nu stiam...
Sau cand il schimbi incepe: caca aha pfiuuu popo... Adica a facut si pute, pe scurtatura. Dar e asa de serios, de zici ca e ceva de bine si de mare smecherie, nu asa...
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitz78 sa ma laud si eu nitel...eliza a baut azi suc din cana normala. stiu ca multi au trecut la faza asta de mult...dar zic si io! |
Bravo Eliza.
Si sa te lauzi tot timpul, ca nu-i de ici, de colo. Tudor bea si din cana normala, dar se uda tare, asa ca nu pot spune ca stapaneste procedeul. El acum bea din sticla cu pai si nici nu-l mai stresez cu cana normala. Deci Eliza e mai tare.

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Annisia Yaio, pai tocmai ce spusei ca mi-s tare obosita... Si da, B are parul mai lung si mai frumos decat al meu. Eu il bibilesc de nu se poate si masculu meu nu-i face nimic si il are beton. Ce e drept, nici nu-l vopseste... Hihihihi... |
Annisio, ideea mea era ca in poze tu zambesti frumoas de obicei si nu se vede de esti obosita. Dar intr-una din poze nu ai zambit, ai stat serioasa, si s-a vazut oboseala. Asta am vrut sa zic de la inceput. Dar mi-s obosita si eu si ma concentrez mai greu...intre un mesaj pe forum si un raport scris la birou...
Lasa, ca sunteti frumosi oricum, obositi sau nevopsiti, cu parul lung sau cu ochelari de soare!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
prisi spune:
buna ziua si de la noi
abia am ajuns si eu la serviciu, azi am fost si am donat sange si sunt tare mandra de mine
mai dau niste
daca mai vrea cineva ![]()
Annisia
ce poze reusite , dar protagonistii fac totul
, felicitari pentru grad
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
Yaia eu calc aproape tot, nu calc sosetele ... iar rufele tale fa-le colet ca nu pot sa te las asa cu ele necalcate de sarbatori ![]()
poze
prisi spune:
ce liniste , se cunoaste ca vin sarbatorile si are lumea treaba si mai e si cald afara si se plimbareste lumea
si eu as pleca un pic pe afara dar am ajuns tarziu la serv azi si mai am niste treburi
Rox pupicei Andreiutului
poze
valentina_22 spune:
Cecilia, cred ca din parculetul vis a vis de langa circa 13 am cules terminatorul. Aici am intalnit de nenumarate ori caini fara stapan care sunt hraniti de cateva persoane in varsta.
Nu vreau sa fiu inteleasa gresit dar aproape am devenit paranoica la vederea lor. Stiu ca este greu sa-i feresc pe copii de insecte si paraziti, vreau sa le faca placere sa se joaca cu animalele,dar numai cand ma gandesc ce s-ar fi putut intampla daca Andrei nu primea ajutor specializat in cel mai scurt timp, ma ia cu fiori pe sira spinarii. Nici nu mai stiu unde sa-l duc, medicul mi-a spus clar ca nu are voie o perioada in preajma lor si mi-a atras atentia sa-l feresc pe cat posibil de orice intepatura.
Gabitz, bun, bun, pica numai bine o cafeluta cu lapte! Felicitari Elizei pentru progrese!Andrei bea si el din cana, dar da pe jos destul de multa apa, asa ca il las sa bea pentru moment numai dintr-o sticla gen capy junior.
Sabina Y, sa-ti traiasca mogaldetele! Erika este adorabila, vorbeste foarte bine si este toata un zambet. Nu stiu unde spui tu ca s-au adunat kilogramele,eu vad tot o fata frumoasa si simpatica. Am vazut si prima pozica a mogaldetei cu ochisorii migdalati din burtica. Sa va bucurati impreuna de clipe minunate, si sa fie sanataosa si frumoasa la fel ca mamica si surioara ei! 
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
valentina_22 spune:
| citat din mesajul lui prisi azi am fost si am donat sange si sunt tare mandra de mine |
BRAVOOO!

Meriti numai cuvinte de lauda,pentru gestul tau!
Cand te gandesti ca o picatura din sangele tau poate va salva o viata, simti ca infloresti .
Stiu ce inseanma sa depinzi de cateva grame de sange, m-am lovit si eu de asta la nasterea fetii,dar din pacate cu anemia mea nu pot intoarce gestul.
Poate lectia data de tine va fi de folos si altii iti vor urma exemplul !

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
valentina_22 spune:
Am venit si eu acasa de la spital de vreo ora. Oribila experienta si sper din tot sufletul sa nu o mai repet in viitor.
Astazi am avut endoscopia pentru a scapa de suspiciunea de enteropatia glutenica. Mai am insa de asteptam o luna,pana iese rezultatul biopsiei
. Pana atunci ma tratez cu felii de cereale si suspin la vederea bunatatilor gen pateuri,prajiturele, cozonaci (ca tot vine vremea lor)
etc. Sa stiti totusi ca ma simt mult mai usoara si parca nu mai am nici senzatia aia suparatoare de balonare. Orice ar fi sunt optimista, de-a lungul timpului am suportat eu altele si mai si, doar nu o sa ma de-a pe mine gata o felie de paine!![]()
S-a trezit si Andrei, asa ca s-a dus relaxarea mea,o dupa-amiaza placuta in continuare!
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
cecilia L spune:
Anisia ai o familie super truper cum spui tu, iar de Yanisucu cu ochelari nu pot spune de cat ca este un frumos si un destept, felicitari
Valentina, eu am spus si ieri acum servesc IOR aproape zilnic dimineata, desi imi este cam greu, tb sa plec pe la 12.30 ca altfel imi adoarme in masina, dar mai stam pe langa bloc si desenam cu creta toate bordurile(noua pasiune-creta)sau jucam gol...
SabinaY, felicitari, ma bucur ca este asa cum ti-ai dorit,sarcina usoara in continuare si sanatate pentru toata familia, cat despre Erika.. este o dulce
gabitz felicitari, ai doi copilasi extraordinari 

Roxana,nu prea este normal sa le schimbe pe doamne asa des(FTK), dar pana la urma este bine daca se acomodeaza usor si se cunosc progrese.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem