Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (293)
Raspunsuri - Pagina 4
Roxana_G spune:
Acum tre sa pun osul la munca si eu. Am vazut pozele cu familia frumoasa si plimbareata a Annisiei si pe Yannis cel smecher la distractie. Super! Ma roade invidia.
Annisia, sunt sigura ca faci tu fata cumva, si nu am nici un dubiu ca te dezlantui de tot la vara. Bine ca poti, eu mai moale anul asta.
Va pup si ma apuc de treaba ca acusa ma executa astia.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
alehiam spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui MamiciDe2007
Indiciul nr. 2: Ii place apa foaaaarte mult. |
Sa fie delfinasul Tudor?
Mad
cu
Robert Stefan (09.09.2007)
gabitz78 spune:
ziua buna tuturor.
sa ma laud si eu nitel...eliza a baut azi suc din cana normala.
stiu ca multi au trecut la faza asta de mult...dar zic si io!![]()
eu tot ma chinuiam sa-i dau in diverse canite cu cioc...si ea nu vroia neam....asa ca azi, intr-o doara am incercat..si a baut fara sa dea prea mult pe langa!asa ca azi fac cinste!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Yaia spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui alehiam
Sa fie delfinasul Tudor? |
Adjudecat!
Acum sa ma gandesc la premiu, nu? Sau cum era regulamentul? Na, ca nu stiu.
Oricum, trebuie sa-i oferim si Carpatinei un mic premiu pt. straduinta.
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
Buna dimineata (pana termin de scris mesajul e buna ziua sigur)!
Prisilico, tu calci cam mult...calci tot ce speli?
Gabitz, ma sabotezi?![]()
Sabina japoneza, ma grabeam sa scriu ca sa ma apuc de smotru. Ieri mi-am facut casa luna, mai am bucataria si holul mic de la intrare, dar astea dupa ce gatesc si termin toate celelalte, ca nu are rost sa fac de 2 ori. Si as mai avea de facut curat in dulapul de medicamente si de rearanjat biblioteca, dar astea nu sunt urgente. Si alea 2 teancuri de rufe de calcat care o asteapta pe Prisi...![]()
Roxana, posibil sa fie dintii. Se vad 2 dintre canini tare bine sub gingie, parca pe unul l-am simtit ieri sau azi dimineata, nu-mi mai amintesc sigur...sa vedem, febra nu are...deocamdata, dar azi e saptamana incheiata de la vaccin.
Sanatate voua, vad ca ati primit tratament deja. Dar Alex cum mai e?
Sabina, felicitari pt. examen.
Annisio, vazui familia plimbareata si cocheta. Felicitari pt. tresa. Auzi, te-am vazut in una din poze obosita tare. De obicei tu zambesti in poze, dar in aia nu mai ai puterea sa o faci de obosita ce pari...esti in una din pozele cu Y in brate.
Auzi, B are parul mai lung decat al tau?
Poze
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danuta36 Yaia ma gandeam ca poate vorbeste tati de Tudor,maghiara |
Ar vrea el!
Poze
devylla spune:
Ca vorbiti de curatenie...tocmai am descoperit ce se afla in baie,azi intre picaturi am frecat si mai am de frecat...dar obosesc tare repede,cred ca il las pe D-ul sotz,sa isi arate indemanarea.
Apoi anul asta o sa fie tare lejer,un praf sters,un mop sub canapea...perdele nu
,covor nu
,iar de papa bun inca n-am facut meniul,la masa sunt invitati familia sorei mele + socrii ei+ai mei socri.Insa anul asta nu ma mai omor,ca in fiecare an a ramas la mancare...asadar,doua chiftelute,trei oua,o friptura si gata![]()
Erina asta mica m-a innebunit cu "neee-ul"...la tot il foloseste pe post de terminatie.Ceva de genul:"mama caca neeee","bebe neee","papa neee"...si tot asa :)
Annisia bine te mai regasim pe-aici.Esti ocupata neica nu gluma .Sunteti tari rau toti trei cu ochelari,am lesinat :)Va sta tare bine...cum de n-a tras Yanis de ei?
Ceva nou pe blog va asteapta
:http://bebelinaerika.blogspot.com/
Si-am fugit cu fata sa cumpar o lamaie sa acresc ciorba...ca mi s-a terminat borsul magic![]()
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
Annisia spune:
Yaio, pai tocmai ce spusei ca mi-s tare obosita... Si da, B are parul mai lung si mai frumos decat al meu. Eu il bibilesc de nu se poate si masculu meu nu-i face nimic si il are beton. Ce e drept, nici nu-l vopseste... Hihihihi...
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
Annisia spune:
Devylla, Yanisu e tare incantat de ochelarii lui. Cand era la mama tot ii lua ei ochelarii sa si-i puna la ochi. A invatat chiar si sa zica (la ochi spune ochi si la ochelari spune ochii). Plus ca daca mergeam la cumparaturi se oprea direct la rafturile cu ochelari si ii proba pe toti. Daca aveam eu, mi lua si ii punea el...
Yanis petrece mult timp in fata oglinzii si este atras de tot ce apare nou la tinuta lui (palarii, margele, fular, genti). Stie ca se pun pe dupa gat, pe ochi, pe cap; fiecare cu locul lui...
I-am luat unii de control si le-a rupt o toarta. Probabil ca nu i-au placut cei alesi de mine. Apoi m-am gandit sa-l duc pe el sa-si aleaga singur. Si dupa ce a probat mai multi, i-a luat pe cei din poze. Care chiar ii veneau cel mai bine si sunt si pentru baieti (ca a probat si de fete, dar nu i-au placut ... hihihihihi). Am zis ca pentru la mare mai trebuie cateva perechi de control, sa nu ramana baiatul meu neasortat sau neprotejat.
Daca-l vedeti ce scheme face cu ochelarii, muriti de ras. Ii mai da jos, se uita pe sub ei, ii pune pe crestet ganditor, ii pune la ochi si cauta ceva in care sa se vada. Stie ca-i stau bine si ca e deosebit cu ei la ochi si asta il amuza. E foarte incantat cand i se spune ca are niste ochelari frumosi si cand i se fac si anume complimente. La noi fudulia e in neam, asa ca nu avea cum sa iasa altfel. Bine, parca asta ne intrece pe toti, dar il adoram...
PS - Mi-a spus tata ca dupa ce plec eu de la ei duminica, Yanis se duce si rastoarna gentile cu hainele aduse de schimb si face parada modei in oglinda, sa-i arate ce i-am mai cumparat in weekend. Cica e rasul de pe lume cu el. O sa-i pun sa mi-l inregistreze, sa-l vad si eu.... Hihihihi....
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic