Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (293)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!

Eu am inchis lumina eu dau -ua!!!

Va doresc o zi minunata!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Noi astazi stam mai prin zona. Vreau sa doarma Daria bine la prinz pentru ca diseara avem o invitatie la restaurant.

Merg sa vad ce pot gati poate nu mai face Daria astazi greva foamei.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

neata! o zi frumoasa va dorim desi la noi e cam innorat astazi.

------------------

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Buna dimineata!
Cum merge curatenia? La mine printre picaturi cand doarme Bogdan sau cand nu este asa de lipit de mine, adica niciodata. La noi cordonul ombilical nu s-a taiat inca.
Luni am reusit sa mergem frumos pe jos toata plimbarea de dimineata, cu mami de manuta. Secretul a fost o jucarie de tras de care a avut grija si de care a fost incantat.
E un dulce toata ziua ma striga prin casa "mami"!
Duminica mi-a vomat de 2 ori. Era foarte speriat . Bine, eram toti trei speriati. A mancat ceva care nu i-a priit S-a cam deshidratat si nu prea bea apa. M-am chinuit cu siringa sa ii bag saruri de rehidratare. A mai fost agitat duminica toata noaptea , dar si-a revenit si e ok.
Mai este cineva are nu are decat dintisorii? Ca Bogdan nu are decat de 8 dintisori si un colt de masea. Spor la curatenie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MamiciDe2007

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

pentru numarul 38 sunt tentata sa zic Miruna de prisi...da' am ceva indoieli... ceva indicatii ajutatoare?

Nu e dulceata.

Indiciul nr. 2: Ii place apa foaaaarte mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Salutare!!! Ce mai faceti gagici? Toate bune si frumoase pe la voi? Eu cand aud de curatenii de Pasti o iau la fuga. Sau alte d'astea casnice... A fost super tare Yaia cand zicea Prisi ca a terminat de spalat si dansa cica nu, ca le mai are si pe ale ei. Hihihihihihi...
Eu sunt rupta de oboseala. Am ajuns sa nu mai dorm noaptea de oboseala, daca va vine sa credeti. S-au strans atat de multe si la munca e rupere. Au inceput anul asta (am eu o vorba de-an bip-lea Spiridon), nu am avut o saptamana in care sa nu se intample ceva nasol. Nici nu am apucat sa ma bucur ca mai am o tresa pe umar. Vad ca nu se mai termina fratioare necazurile. Oribil...
Cum am nitelus timp liber, cica sa stau cu familia. Numa ca familia mare vrea plimbari, vrea munte, vrea mare. Familia mica vrea joaca, gadi-gadi, pupaciuni si alintari, fotbal (asta vrea si ala mare, dar nu cu mine...hihihihi), cumparaturi, umblat toata ziulica... Si odihna ioc...
Deja am toata vara planificata. Ce vara, ca de pe acum nu mai am loc in agenda. Vineri plecam la Rasnov, de Paste la Rucar, de 1 mai la mare si tot asa. Daca ajung de 15 kile, sa nu ma invidiati.
Chiar, v-am trimis pe mail o oferta de la un salon unde am fost eu la remodelare corporala. Au niste super preturi, cred ca cele mai bune de pe piata (asa, din ce am studiat io). Este pe undeva pe la Lizeanu (prima intersectie dupa Obor). Luati de vedeti, pe cine intereseaza...
M-am gandit sa va mai pun niste poze, sa nu ne uitati moaca... Ia uitati un grasun dragut aici (asta cu ochelari e al meu, sa n-avem vorbe....hihihihih...):
http://good-times.webshots.com/photo/2475252050101620375NWplZi

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Annisia o familie frumosa si f sic. De unde i-ai luat basca aia gri lui Y???

Mergi la inceput

Multam frumos, Andreea. Basca e set cu pantalonii trei sferturi si sunt de la "Z".

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Erina, multumesc mult pentru oferte si pentru ponturi. Cred ca la Sardnia vom ramane.

Cecilia, Andrei e ok, tuseste putin si cam atat. Azi nu a mers la FTK pentru ca mama mea e racita cobza si nu se simte bine. Cu bona nu il mai trimit ca nu se descurca. Este ok acolo, s-a obisnuit, acum interactioneaza cu colega lui cea mai veche (cu colegii noi se cam bate). Problema e ca se schimba mereu educatoarele si de fiecare data trebuie sa se adapteze cu altcineva si ele cu Andrei.

Annisia, lasa draguta ca la ce viata plina ai mai uiti de neplaceri. Ce sa facem, toti avem parte si de astea, dar tu chiar stii sa te bucuri de jumatatea plina a paharului. Felicitari pentru trasa, care va sa zica dai tu frapeul ala in Turcia.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Roxule, nu ma plang bre... ca neplacerile, slava Domnului, nu le am eu ci altii. Dar uite ca imi dau mie de lucru. Dar eu sunt ok, ca un robot teleghidat, dar super truper...
Astept ca un catel sa se aprinda becul in weekend si in rest dau cu sapa pe plantatie. Da stai ca vine coana vara amush si atunci nu-mi mai sta nimic in cale. La mine vara e apogeul. Hihihihi... Cand poa' sa tune, poa' sa ploua... Continuarea se stie... Hihihihihi...

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput