Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (293)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Da Ayumi, stiam. Adica am mai citit pe undeva ca esti din Rasnov. Noi mergem foarte des acolo. Acum sarbatorim Floriile si Florinii din gashca. Hihihihih...

Vedeti cam pe la ce ora ma culeg eu de pe drumuri? Eeee, eu cand va spun...

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Distractie placuta,Annisia.Poate reusesti sa te mai odihnesti si tu.Banuiesc ca stati la o pensiuneceva.Distractie placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!!!

Dau cafeaua!!!
Ii pun acest link Teodorei: http://www.kartagotours.ro/

Teodora eu vreau sa platesc doar un avas de 50% din sejur. Sotul zicea si de mai puti i caz ca se intimpla ceva. O sa telefoez astazi sa vad care sut coditiile de returnare.

Imediat scriu si mesaj despre aseara.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Buna,Erina.Multam de cafea.Ti-am zis ca am o prietena care locuieste aici si e din Piatra-Neamt?

Mergi la inceput

Aseara am fost la Il Calccio la Ateneu. Nu ne-a prea tihnit pentru ca Daria a stat in scaun doar cind a mincat putina foccacia. In rest a vrut sa colide printre mese si sa iasa afara. Toata lumea a spus ca e foarte cuminte (or fi vazut ei ceva copii obraznici) dar eu m-am simtit prost ca atragea atentia si ca prin asta ar fi deranjat.

Cind se satura de stat undeva ia la rid toate persoanele cu care a venit si incepe sa le traga spre usa.

Tastatura face probleme,revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Buna dimineata!
Eu am nevoie de una bucata moral ridicat si restul de sprijinit. Ca m-am captusit cu o mastita si abia stau in 2 picioare. Si vroiam sa termin curatenia
O sa il privez pe junior de plimbarea afara ca sa nu ma care el pe mine in brate si o sa incerc sa vad ce treaba pot face din pat. SAnatatate si spor la treaba.

Mergi la inceput

Buna din nou. Toata lumea se bucura de soare?

Noi nu am iesit inca. Vreau sa ii schimb un pic programul Dariei, sa manince si sa doarma de prinz si apoi sa iesim. Sa vedem daca maninca mai bine...

Babylina, ai grija de tine, sa iti revii rapid.

Annisia, sunteti tare frumosi si in tendinte toti trei!!!

SabinaY. Eram sigura ca e fetita. E un an grozav pentru tine! Imi amintesc ca mi-ai spus ca iti doresti asta si vad ca s-a implinit. Erika va avea o surioara cu care se va intelege minunat exact ca tine si sora ta.
Mi-a placut si leapsa de pe blogul vostru.

Ayumi, mi-ai spus iar eu am raspuns ca daca e de virsta apropiata de a mea s-ar putea sa ne cunoastem. Cum o cheama?

Mergi la inceput

Cum va povesteam aseara nu prea ne-a tihnit decit antipasto-ul si o salata, felurile principale le-am lasat aproape neatinse (am incercat sa anulam comanda dar nu s-a putut).

Am avut in schimb o surpriza foarte frumoasa. Acesti parteneri sunt foarte incintati de deschiderea la timp a mall-ului si de felul cum au inceput vinzarile retailerilor asa ca ne-au invitat pe 24.25.26 la Viena. Tot vroia sotul sa mearga undeva pentru ziua luia de nastere asa ca invitatia vine foarte bine mai ales ca e totul inclus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Buna dimineata , o dupa-amiaza placuta si un week-end minunat!
Danuta, sanatate Mirunei si sa treaca bubitele si febra cat mai repede .Iti intorc inzecit
Roxana, si sanatate Alexandrei, urate virozele astea de la inceput de primavara. Si Alex se chinuie de vreo saptamana cu niste mucisori,pana acum nu a tusit si nu a facut febra, este doar foarte palida si are si cearcane! Am inceput sa-i dau niste Cavit.
Cecilia,abia astept sa-i vad noua freza a lui Cristi! Cum s-a comportat Cristian la frizer? Succes la curatenie si poate mai reusesti sa mai intri si pe aici !Daca nu mai reusim sa vorbim iti urez de pe acum drum bun si sedere placuta la tara!
Erina, sa-ti fie de bine Erinei iesirea si sa repetati experienta cat mai des! Ti-am trimis un PM!
Babylina, sanatate multa si refacere rapida!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Astazi ma simt un pic vinovata fata de Daria> Un alt motiv pentru care nu am iesit e pentru ca am o stare proasta. M-am certat cu sotul de la ceva absolut banal (eu mincam gref la calculator iar el imi tot repeta sa nu murdaresc mouseul), si astazi m-am rastit la ea tot ca o consecinta a acestui lucru.
Nu suport sa mi se adreseze ca la subalterni plus ca stiu sa curat dupa mine. Eu l-am tachinat iar el a trintit restul de gref pe tastatura (iesiri de acestea nu accept!!!).
Azi dimineata am desfacut tastatura sa o curat iar Daria furase un butonas si il baga in gura...

In fine , va plictisesc cu prostiile mele. Problema e ca nici pina la ora asta nu si-a cerut scuze...

Mergi la inceput