Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (293)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Valentina, ai doua PM.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Erina are 31 de ani,cred.O cheama Nina Moraru.Este aici de vreo 4-5 ani impreuna cu sotul ei care si-a facut doctoratul aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Valentina, exact asa arata si fie-mea, palida si cam incercanata. Poate sunt si ele obosite, in plus primavara ne tufleste pe toti.

Erina, se mai intampla sa nu ne controlam. Nu te mai necaji acuma.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Erina asta mi-aduce aminte si de al meu care tare s-a mai suparat pe mine cand am stranutat pe laptopSi eu m-am rastit la Elisa si imi pare rau dar am ajuns si eu cu nervii, e foarte maraita si tipatoare de la maselute probabil, cu nimic nu-i intru in voie si se mai si trezeste noaptea f des. Si binenteles ca sotul e plecat, bine ca intra Isabela in vacanta.La noi bate tare vantul de ieri si e frigulet ca asa stateam mai mult pe afara.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Isabela a fost incantata de faptul ca au plantat in curtea scolii flori, gazon, copacei, seminte diverse(fiecare cum a adus) si elevul de servici trebuia in fiecare zi sa ude plantele..., ei ce credeti ca peste noapte cineva (probabil de la blocurile vecine) le-au scos plantele din pamant si le-au luat nu imi vine sa cred.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Babylina, ai fost la doctor? Ai grija de tine si lasa treburileMulta sanatate bolnaviorilor!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna si de la mine
eu de la 9 pana acum nu am reusit nici s abeau o gura de apa , off abia astept sa treaca inca o ora sa plec , la smotru bineinteles

Babylina sanatate multa

Erina pai de ce nu ai luat masuri aseara, eu rezolv totul pe loc, trebuia sa vorbiti , off acum e tarziu dar sunt sigura ca se revanseaza , -ici de la mine pana vine sotul acasa

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Annisia ce bine ca te-ai distrat , ai mai scapat putin de stres

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Babylina, lasa smotrul de-o parte pana te vei simti mai bine..... iti garantez ca nu fuge nicaieri

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput