Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (293)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Annisio, chiar ca-i nasol s-o tii numai intr-o distractie!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Erina... oi fi tu suparata pe iesirea lui... dar e numai el de vina? Daria are voie sa manance la calculator?

=====================

Mergi la inceput

Slippers, sunteti bine?

Papanasho, hai madame la vorbitor.. sper ca sunteti bine ca prea esti tacuta.

Maria, gata aftele Teodorei?

ramonaiani, cum se descurca Eliza cu patul mare? Si cat de mare e patul mare?

Adimercedes, tu ce ne mai povestesti?

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina
ramonaiani, cum se descurca Eliza cu patul mare? Si cat de mare e patul mare?

Oau, ce la tzank am intrat la voi!
Eliza s-a adaptat f bine la patul mare (in patut am pus gratiile la loc si l-am umplut cu tot felul de perne/plapumi si alte chestii. Stai sa caut poza sa-ti arat cat de www.flickr.com/photos/21231089@N02/3429106522/" target="_blank">mare este

Ioana ce mai face? Si la voi a venit vara? A mea ar sta toata ziua pe balcon (de, mami lenesa, cu burta mare, coboara mai rarutz pe-afara).

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna,

Carpatina,eu mincam grefe la calculator, Daria dormea laora aia.

Ayumi, dupa nume nu o cunosc. Imi pare rau.Poate ma stie ea pe mine.

Prisi,spor maxim. Ma duc si eu sa dau cu mopul daca tot mai doarme Daria. Cit despre revansat am e grija sa fie cu virf si indesat.

Myral bine ca ne-ai spus ca e vreme rece. La faza cu florile, orice e posibil in Romania noastra...

Ramonaiani, tare fain patul Elizei. Am vazutsi o poza cu voi toti. Stralucesti.

Roxana, poate Alexandra se resimte un picut dupa raceala. Sunt siguraca ii vor reveni bujoreii in no time.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Ramonaiani, tare fain patul Elizei. Am vazutsi o poza cu voi toti. Stralucesti.

multam. Sper ca nu te-ai uitat pe albumul public, ca acolo nu suntem noi, sunt nasii Elizei ...
Uite-asa www.flickr.com/photos/21231089@N02/3428432079/" target="_blank">aratam eu acum vreo 2 saptamani ...

Eu am fost cam ocupata zilele astea - am sortat/spalat si aranjat hainutele pt bb2 . Hihi, mai e nitel ...

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
28+

Mergi la inceput

Lol, ramonaiani, vad ca deja ai pat mare si pentru fratele Elizei
Si la noi e cald.. iar Ioana ar sta numai in leagan...

Erina, am inteles ca tu mancai... Eu te intrebam daca pe Daria ai lasa-o sa manance la calculator ... Daca raspunsul e nu, atunci poate o sa vezi si ratiunea lui.. Ma rog..

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Si eu ma simt vinovata fata de Cris. Sunt cu moralul la pamant, am in cap ca voi ajunge sa fac interferon, biopsii si alte minuni... Asa ca, eu azi chiar am tipat la el si l-am atins si peste picior ca dadea in mine. Mi-am cerut scuze, insa fapta era consumata....
Trebuie sa-mi revin, saracu nu are nici o vina, nimeni n-are...nici macar eu...De 3 zile l-am neglijat total, am stat numai sa citesc aberatii, astfel incat mai rau mi-am facut. Offf, maine e ziua sotului, mie numai de distractie nu-mi arde, sa stau sa zambesc frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Roxana,intr-adevar asa este, de asta am zis sa-i dau niste vitamine. Sa vedem in continuare cum va fi.
Erina,, sper ca pana diseara totul sa fie doar o amintire, iar impacarea sa fie pe masura asteptarilor tale!
Myral, ce nesimtiti! Doamne iarta-ma ca doar nu ingropau aur in pamant! De fapt nu mai mai mira nimic,in Romania zilelor noastre persoanele cu bun simt sunt o specie pe cale de disparitie!
Prisi, priveste partea buna a lucrurilor, ai de munca si implicit curg banii! Spor la smotru, eu sunt in plina curatenie si am asa un chef...
Mariana,am vazut pozicile voastre, arati de milioane,ai acel ceva specific femeilor insarcinate,iar Eliza este ca intotdeauna o dulce. Fetita, zi repede cine a facut tortulele alea ca mor de pofta. Par a fi facute in casa, daca asa este cu prima ocazie cand vii pe acasa, sa iei si carnetelul sa-mi dai notite!
Andreeanu-ti mai face ganduri negre, ca iti faci si mai mult rau.Iti spun din experienta. Este greu dar cu putina vointa ai sa vezi ca reusesti. Pana acum am trecut prin multe, unele dintre ele greu de suportat , dar am iesit mereu la lumina.M-am agatat de fiecare lucru care imi facea bine, fie el chiar si cel mai neinsemnat . Uita-te in jurul tau si vezi cate lucru minunate te inconjoara, garantez ca te vei simti mai usoara si mai increzatoare in viitor.
La multi ani sotului,cred ca tu si Cristi sunteti cel mai minunat cadou! Petrecere frumoasa maine!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Ghici, ghicitoarea mea!
Primul indiciu,uitati-va pe mail-ul comun!

Mergi la inceput