Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (293)
Raspunsuri - Pagina 15
papanash spune:
va salut !
o saptamana buna sa aveti .
andrei e devastator in casa, ieri mi-a varsat o sticla cu bulion in bucatarie si azi a varsat sarmalele , pe mocheta, unele le-a turtit cu piciorul, altele au scapat intregi
.
tot ieri a dezlipit tapetul de pe usa, numai prostioare face ....
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Sunt f afectata de Emma ![]() ![]() ![]() Nici nu am curaj sa deschid si sa citesc la topicul ei!Ce soarta trista! Plus de asta,m-am trezit destul de ravasita azi dimineata:am visat ca murise sotul meu ![]() ![]() ![]() Apoi se facea ca eram la servici si-mi picase o plomba de la o masea.O tineam in mana,ma uitam la ea si incercam sa mi-o potrivesc la loc.Am citit ca dinti sau masele inseamna un necaz. Doamne fereste!Sunt vise de noapte,pe fond de oboseala,dar tot nu pot sa nu ma gandesc putin... ![]() ![]() ![]() |
Eu am patit-o mai rau. Vineri seara, franta dupa o zi de gatit si facut curat, ma bag in pat sa adom...si zic sa citesc mailul de pe IPhone si vad ceva PM pe DC si intru...si vad poza cu titlu...am inceput sa plang imediat, mai ales ca nu eram doar obosita, eram si cu rusii!!
Eu ma tot gandesc la mamicile care isi au puiutii scurt timp cu ele si apoi ii pierd. Si ma intreb cum e a doua zi dimineata, cand te trezesti si nu mai trebuie sa pregatesti lapte, nu mai trebuie sa schimbi, imbraci, alinti....ce faci? Adica practic, cum functionezi? Mai conteaza ceva? cred ca aici ies la suprafata sufletele puternice, care reusesc sa mearga mai departe desi viata le trage un sut in fund. Trebuie sa fii tare puternic sa o iei de la capat... Toata stima pt. aceste mame incercate si ma rog sa nu mai treaca multe alte femei prin asemenea suferinte.
Cat despre Emma, eu ma gandeam ce cruda e soarta cu unele persoane. Fetita asta a suferit jumatate din viata ei...cumplit. Abia astept sa se gaseasca odata cura pt. boala asta cumplita!
Despre vise, eu stiam ca daca visezi ca moare cineva, ii moare de fapt moartea! Asa ca ai pus-o sotul tau tocmai a devenit Nemuritor!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui prisi Yaia ce dulce e piticul cretzofolin ![]() ![]() |
Multumim!

Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui bebeka Va las cu Rebeca http://family.webshots.com/photo/2180155660103276501VrkWYW |
Ooooooooooo, in ce companie placuta...si cocheta am fost azi. Super!

Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui valentina_22 Yaia, scump foc carliontatul tau! ![]() |
Multumim!

Poze
papanash spune:
Teo, visul ala rau de fapt e bun, asa stiu si eu ca-i de bine sa visezi pe cineva rau.Am uitat sa-ti multumesc pt. oferta cu crema, s-a rezolvat repede cu cutaden si spalat des cu apa si sapun, dar in special cu renuntarea pt moment la citrice.
Yaia, frumos baiat cretulin ai, seamana cu tine din ce in ce mai mult. Tati e ud tot
de mandrie cand il tine in brate, asa se vede din poze.
Bebeka, ce printesa frumoasa ai acolo, cocheta si simpatica foc !
Rox, daca e sa faci repo.pu.la.rea acvariului alege alte specii,mai putin pretentioase, chiar si broscute, sunt simpatice si mult mai longevive.
Valentina, a ta e printesa din carucior,de pe mail ?
parca vazusem la un moment dat un puiut cu okelari, nu era fluturasul Nanei ?
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
papanash spune:
am amanat foarte mult momentul montarii de usi la sufra si bucatarie. trebuie sa le pun urgent, misuna peste tot andrei si are viteza mult mai mare ca a mea. aveti ceva recomandari ? n-as vrea din termopan, vreau ceva ieftin ( ca ne mutam de-aici cat se poate de repede, cred ca la anu care vine sau urmatorul), simplu de montat si sa-mi repare si peretii dupa, sa nu chem pe altcineva . Teo, nenea ala cu mobila nu pune si usi ? Si daca-i asa meserias poate-mi face si-un sifonier mare pe hol, sa mai eliberez camerele.
( 02.10.2007 )
Ghighi- filme
papanash spune:
cica antivirusul mi-a detectat un virus, imi zice unde e dar nu-l gasesc. ce trebuie sa fac ?
in leg cu cresa, inca mai caut. noi stam in sect 6 dar drumul taberei si militari sunt cam departe si in zona unde nu ajungem de regula ca-i f aglomerat.
serviciul meu e in unirii (sect 3)si tati pe stefan cel mare( sect2).
m-am gandit ca prin zona domenii, 1 mai, primaria sect 1 sa caut ceva, dar nu m-a convins nimic pana acum.Si as vrea supraveghere video, ca in ultima vreme am citit diverse chestii pe net despre copacul laudat
si as sta mai linistita asa.
Pinacolada parca tu aveai puiul la o gradi cu supraveghere video , nu ?
( 02.10.2007 )
Ghighi- filme
valentina_22 spune:
papanash, tu iei premiul! Ce alegi? Si eu care ziceam ca va pun pe ganduri!![]()
Noi am optat pentru inlocuirea usilor normale cu unele culisante. Sunt practice, usor de intretinut si destul de ieftine.
Vezi ce faci cu calculatorul, nu vrem sa te pierdem ca pe Luy!
In legatura cu cresa, nu pot sa te ajut deloc, eu stau in sect 3, aici iti puteam recomanda o cresa super.Noi am ales varianta cu statul acasa pana la gradinita, am cantarit pro si contra si pentru moment asta este cea mai buna decizie, Andrei este destul de sensibil, mai ales pe partea de alergii si nu pot sa-mi permit ca dupa doua-trei saptamani de munca sa bag un medical. Pe rude nu ma pot baza(cand am fost cu Andrei in spital, am pasat-o pe Alex cand l-a unul cand l-a altul, de se ametise saracul copil)si risc sa stric relatia si cu sefii. O sa ne fie un picut cam greu dar ne vom descurca.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
valentina_22 spune:
Si daca vreti sa ne admirati sa rog poftiti aici In luna lui Prier! ![]()
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu