Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (293)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna!!!

intii de toate va spun ca am vazut pozele cu Tudor de Yaia, un scump si jumatate!!! Ii statea tare bine cu cirlionti dar si fara e la fel de dulce!!! Ce mi-a placut cum era imbracat in parc, cu salopeta aceea albastra de fis si ochelarii cool. Exact asa imi imaginam ca ies puiutii finlandezi la noroiala!!!

Yaia, perfect de acord in legatura cu intrebarile despre mamele care isi pierd puiutii. Cite vise spulberate... E cumplit de dureros...

Bebeka, Rebeka e o frumoasa si o expresiva!!! Unde ati facut pozele acelea profesionale din scaunul portocaliu? Imi place foarte mult cum o imbraci,Made in England "I presume"...
Frumoasa locatia voastra de vacanta. Sa aveti un concediu de vis!!!

Valentina am vazut si frumosii tai. Domnisoara cu manichiura si pe Andrei vesel pe tricicleta. Sa iti traisca. Si eu il ghicisem pe dragalasul in carucior.

Greyerash, dupa Paste cind ma intorc cu Daria sa imi spui ce parc frecventezi si intr-o simbata sau duminica venim in vizita in parcul vostru. Noi mereu ne plimbam, simbata asta am fost in Cismigiu.

Teodora,astazi am efectuat plata a 50% din sejur asa ca ne vedem la avion.Sa imi spui te rog daca si-au respectat termenul la trimiterea voucherelor.
Esti mereu super tonica si helpful. Sper sa ma mai dezghet si eu in compania ta, eu nu sunt foarte sociabila in real life.
Inainte de plecare schimbam ceva opinii despre bagaj si alte alea...
Cit despre forma fizicace sa mai zic... doua luni (plus Pastele) sunt sunt prea putine pentru mine...

Papanash si Daria a intrat in faza cu imprastiatul. De aceea prefer sa mergem cit mai mult afara. Chiar si astazi am fost in parc.
In 15 minute reuseste sa insire toate jucariile si cartile plis alte chestii care o ontereseaza. Acum mi-a scos hainele din cos...

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Ca mi-am amintit de tunsulici. L-ati vazut pe Robert de Alehiam pemailul comun? E asa de dulce!!! Felicitari Madalina!!!

Mergi la inceput

Roxana, am uitat sa iti spun ca Sardinia e o alegere super. E foarte cautat chiar si de catre italieni si destul de scumpa chiar si pentru ei. Nisipul e ca faina iar apa ca smaraldul.

Si mie imi place tipul acesta de vacanta, am mai scris eu ca nu ma intereseaza all inclusivul dar cred ca, cu Daria asta e cel mai bine.
Noi vrem sa vedem daca prietenii nostri merg acolo in august sau septembrie si sa mergem cu ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Multumim de aprecieri!
Ce n-as fi dat sa aiba Rebeca carliontii lui Tudor!!!

Nazdravan tare Andrei al lui Papanash!!!!

Teo eu sunt aici ,bag cate un ochi si ma gandesc ca poate nu esti obosita rau de la serviciu...ca sa faci poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Am intrat sa vad ce mai faceti si uite am citit vestea cu Emma. Nici nu pot sa ma gandesc ce este in sufletul bietei mame...

Andreea11 tatal meu a facut prima oara hepatita cand era mic, iar apoi cand i-a recidivat l-au bagat direct pe interferon...daca vrei o sa il intreb la cat timp.

Intre timp eu am trecut printr-o raceala naspa, pe care am dres-o cu nimic - a fost horror pentru ca s-a combinat cu sinuzita pe care o am si uite asa am reusit pana la urma sa scap de ea fara nimic.
Azi am dat si examenul pe care l-am luat si mai am inca unul la primarie, la care ma gandesc sa ma duc dupa pasti. Cu sarcina sunt bine, nu m-am ingrasat aproape deloc dar de acteva zile am o stare de greata non stop.
Acum din pacate Mario este tare rau racit; m-au sunat azi de la gradi sa ma duc sa il i-au- de fapt pe tati l-au sunat...avea saracutul febra si o tuse cam de laringita. Imi este tare mila de el si daca o sa continue asa probabil ca o sa ajungem la spital cu el.
Am copiat de pe camera niste poze cu Mario pe care o sa le uploadez curand.

Devylla felicitari pentru bebelina 2. Sa fie sanatoasa si sa ai o sarcina usoara in continuare

Betty78 10+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna seara,

am reusit sa ma linistesc si eu un pic azi, am bagat coafor, mani, cosmetica si parca m-am relaxat, mai am o tura de mancare vineri/sambata , dar nu foarte multe feluri...

Valentina am vazut pozele, ai o adevarata domnisoara, iar piticul e mortal cu codita

Bebeka ce a crescut si Rebeka si ce cocheta e

betty multa sanatate lui Mario si sa nu ajungeti la spital , poate scapati fara, off mititelul

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Noi am sarbatoit de curand Pastele catolicilor pe la mare...soare si putin vant , dar a fost mai bine decat acasa.

Danielle ce-mi placea si mie Melissa , Vanessa, dar a ales juniorul ...tu ai noroc ca e mica Ebonee

Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Moama si lui B ce ii place Vanesa... A zis ca daca-i fac o fata, nici nu se discuta care-i contributia lui ... la prenume, desigur. Hihihihi... I-am zis eu: poate-ti fac o grasana cu ochelari sa vezi ce o sa i se potriveasca... Noroc ca eu nu vreau fete.
Bine, pe nasica mea o cheama Anisia si la 7 ani are 100 de kile. Asta nu inseamna ca nu-mi place numele ei...

Micul Yanis creste mare!

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebeka

Teo eu sunt aici ,bag cate un ochi si ma gandesc ca poate nu esti obosita rau de la serviciu...ca sa faci poze...

Bebeka,mamica de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Acum le incarc ,Bebeka!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Betty felicitari pentru examen! Sanatate lui Mario!

Roxali sa va fie de bine plimbarea la mare!!!

Prisi sa iti fie de bine infrumusetarile!

Eu am intrat de vre-un sfert de ora pe forum m-am rascolit din nou...
Am citit mesajul Aidei de la subiectul Emmei de la umanitare...
Din nou nu am putut scrie nimic...sper sa gasesca alinare cind va vedea oglindit si sufletelul Emmei in ochii simburelului ce se va naste!

Noapte buna tuturor!!!

Mergi la inceput