Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (293)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Teodora,astazi am efectuat plata a 50% din sejur asa ca ne vedem la avion.Sa imi spui te rog daca si-au respectat termenul la trimiterea voucherelor.
Esti mereu super tonica si helpful. Sper sa ma mai dezghet si eu in compania ta, eu nu sunt foarte sociabila in real life.
Inainte de plecare schimbam ceva opinii despre bagaj si alte alea...
Cit despre forma fizicace sa mai zic... doua luni (plus Pastele) sunt sunt prea putine pentru mine...

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Erina,deja am primit voucherul.Plecam de pe Baneasa:
Plecare
Compania Nr. transport Plecare Data/ora plecarii Data/ora sosirii
CORENDON
AIRLINES
CAI 552 BUCURESTI (BBU-BANEASA) 19-06-09 15:20 19-06-09 16:50
Nota: Intalnire cu reprezentantul agentiei Kartago Tours la ora 13:20 in incinta locatiei de imbarcare.

Sosire
Compania Nr. transport Sosire Data/ora plecarii Data/ora sosirii
CORENDON
AIRLINES
CAI 551 ANTALYA (AYT) 26-06-09 12:50 26-06-09 14:20

E fain la maxim ora 18 vom fi cazati(suntem f aproape de aeroport) si la plecare mai prindem dimineata in resort,cred ca la 11:30 ne imbarca spre aeroport.
Sunt tare multumita de orele de zbor alese.
Anul trecut am ajuns la 23:30 in camera si am plecat in jur de 17 de la hotel pt ca eram destul de departe de aeroport si mai erau si alti turisti care asteptau sa fie recuperati si dusi la avion,dar in Ro am ajuns la 24-1,mi-a fost tare greu cu Mihnea ca adormise si i-am stricat somnul,a plans....e rau de zburat noaptea pe distante scurte.

Sigur ca ne vom consulta in legatura cu bagajele.
Avand experienta de anul trecut,acum stiu de ce an/n-am nevoie.

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Bebeka,uite aici pozele promise!
Maine fac si in dormitor,ca in seara asta dormeau protagonistii
Nenea asta sta in Dr. Taberei.Palul il alegi de unde vrei tu,el insa are o ,,pila'' la un depozit de la Lujerului.Iti debiteaza acolo foile de pal,ti le aduce cu o masina acasa si ti le asambleaza in casa.Lucreaza f curat,mie-mi dadea si cu aspiratorul
Mobila noastra e mai veche,din 2004.Dar in vara si-a facut sora mea cu el niste piese f misto si actuale ca trend.

Papanash,ar fi ideal un dulap mare pe hol;pe mine m-a salvat dressingul ala cu 6 usi,mama-mama;am indesat in el vrute si nevrute!

Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Noapte buna,pic de somn!

Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Nu ghiceste nimeni fotografia 39? Recunosc, e putin trucata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Revin si eu.
Am fost la control cu Bogdan. Are 11,200kg, 85 cm, fontanela inchisa,e in grafice.A plans foarte mult si a sfarsit prin a face pipi pe doctorita
Dar suntem din problema in problema. Din cauza problemei de la san (cred ca a fost un canal infundat) SAnul tare, rosu, putina febra, stare proasta. Eu suferind de google-ita m-am uitat am vazut ce este, care sunt simtomele, care e cauza si ce trebuie sa fac, m-am linistit oarecum. Dar am fost la medic. Si cati medici consultati , atatea pareri. In final am ajuns la camera de garda la spitalul judetean Ilfon si m-a pus pe antibiotic 2 la 8 ore si mi-au zis sa nu ii mai dau sa suga ca cica sa il intarc , asa de pe o zi pe alta. Sau cel putin sa nu ii dau din sanul ala cu probleme. Eu stiam ca nu se intrerupe alaptarea dar daca a sa a fost recomandarea doctoritei si a pediatrei.... 2 zile am aruncat cu inima stransa, cate 60-80 grame de laptic la pompa cam de 4 ori pe zi . Bogdan era super stresat ca s-a injumatatit canditatea de laptic , plus ca ea nu era lasat sa manance de acolo. Se trezea noaptea plangand. Am zis ca il pun la san de azi dar azi noapte s-a servit singur pana sa ii zic ca nu e voie el deja manca cu pofta. Azi in afara de un usor disconfort nu mai aveam nimic.
Dar cum ziceam ca dintr-una in alta, am trecut la alta mai urata. Scazand cantitatea de lapte si cum el nu vrea sa bea apa mai multa s-a constipat.
Nu va imaginati prin ce a trecut si cum m-i s-a rupt sufletul cand l-am vazut azi cum a facut caca. Ce tipete ingrozitoare.Nu ma lasa sa ma ating de el. Nici cum nu imi vine sa ma culc sa nu se trezeasca si sa nu ma simta langa el. L-am fortat sa bea apa cu saruri de rehidratarea, doarme linistit, dar eu nu pot uita momentele alea de cosmar. Si a trecut de doua ori prin ele. Ca desteapta de pediatra mi-a zis sa nu ii dau nimic ca gata a facut caca( bine ca a facut pipi pe ea ca la cat era de calma cand eu plangeam de disperare as fi facut si eu). Mi-a dat un medicament care nu se mai gaseste din decembrie, unul care nu se da la copii sun 10 ani, mi-a zis sa ii pun supozitor cu hemorzon ( farmacistele au zis ca e periculos la copil asa de mic). Abia astept sa se faca dimineata sa merg la Spital cu el sa il consulte un alt medic.
De maine ii fac program obligatoriu de baut apa si ii bag pe fibre si sucuri. Pana dimineata imi fac eu un "plan de bataie" si gasesc eu niste smecherii sa il fac sa bea mai mult suc si mai multa apa .
Multa sanatate si sa nu treaca nimeni prin asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Am citit dar nu am raspuns fetelor care m-au incurajat cand am postat despre problema cu sanul. Nu dau nume ca sa nu uit pe cineva..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza tuturor.
teo - sa va distrati in vacanta.noi vom merge de pe 30 mai la royal dragon, 7 nopti.deja incep sa numar....AMR....
vad ca a aparut si ghici 42....hmmm...o fi ghighi?
o cafelutza, un fresh.....pentru toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Gabitz,multumim pentru cafea si fresh.

Eu de aseara am vazut ca numarul 42 e Eliza ta. M-am prins dupa fetisora si apoi nu-i asa ca ii place pietrisul???

Babylina,bine ca ti-ai revenit. Sunt sigura ca isi va reveni si puiutul. La Daria constipatia e la ordinea zilei. Sa ne spui te rog daca ai reusit sa ii dai mai multe lichide.

Teodora, orele de zbor sunt bune. Mie imi spusese tipa aia ca vom zburacu alta companie dar cred ca asta e pina la urma.
Sper sa nu anunte careva un atentat cu bomba la ora zborului. Glumesc bineinteles.

Fotografia 39 sa fie Vladimir de mami Aniast?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Bebeka, atelierul de debitat e mai sus de Pizeria dintre Cora si Plazza. Il vad mereu cind merg in parc.

Ce vreme uricioasa astazi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Buna dimineataa!

Teo intr-adevar lucreaza bine.am inteles perfect si pozele cu detalii.Daca mai poti sa pui si din dormitor ar fi perfect.Tu i-ai facut camera lui Mihnea?

Eu vreau sa-i fac fetii camera caci in 2006 cand am renovat si facut mobila nu ne-au ajuns banii si camera unde doarme fata e goala(e patutul ei si o comoda).Plus ca la fel nu am mai avut bani sa facem si pe hol un dressing si pe balcon un dulap.

E bine ca nenea sta in Dr Taberei pt ca e f aproape eu stand in Ghencea.Vine el si masoara ,nu?

Daca esti draguta sa-mi dai telefonul lui...

Neata,Erina!

Babylina du-te si la alt dr. Saracutul sufletel ce dureri mari pe el..

Rebeca nu a fost niciodata constipata da daca va zic cate fructe mananca pe zi...ieri a mancat 2 kiwi,2 mere si o para...

Mergi la inceput