Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (293)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Noi vom pleca pe 30 mai la Sunny Beach -hotel Riu Evrika,unde am fost si anul trecut.Abia astept pentru ca mi-a placut foarte mult acolo iar anul acesta se va bucura si fata de distractiile pentru cei mici.

Pentru ca intreba Papanash la un moment dat,eu o voi da pe Rebeca la cresa de la Drumetul.Este singura optiune pe care o am.

Mergi la inceput

Va las cu Rebeca http://family.webshots.com/photo/2180155660103276501VrkWYW

Mergi la inceput

Si o rugaminte:

Puteti sa-mi recomandati pe cineva care face mobila la comanda ?sa nu fie la pret sa te dea pe spate...dar sa faca si ceva de calitate?multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebeka

Si o rugaminte:

Puteti sa-mi recomandati pe cineva care face mobila la comanda ?sa nu fie la pret sa te dea pe spate...dar sa faca si ceva de calitate?multumesc

Bebeka,mamica de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Iti pot recomanda eu pe nenea care ne-a facut noua!
Daca vrei,fac foto diseara detaliat si-ti trimit!Eu am fost f fff multumita.
L-am recomandat f multor persoane si ,si ele au fost de-a dreptul incantate.
Ca pret:mergeti impreuna sa cumparati tot ce va trebuie:pal,hotzsuruburi,canturi.....si la pretul facturii,manopera lui e 40%.
Sa zicem ca ai materiale de 1000Ron,lui ii dai 400 RON.
Noi am iesit f bine asa,decat s-o cumparam.

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebeka

Va las cu Rebeca http://family.webshots.com/photo/2180155660103276501VrkWYW

Bebeka,mamica de REBECA-MARIA(15.09.2007)

O frumoasa si-o cocheta

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Teo pai ar fi super !!!
trimite pozele cand poti ca sa-si faca si sotul o idee si sa-mi dai datele de contact ale lui nenea.
Banuiesc ca stie el de unde se iau materialele si ce mai trebiue,adica te trimite el,nu?

Si le transportam noi la atelier sau cum?

Mii de multumiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Cumatra, imi place cafeaua ta, atitudinea nu prea. Ia baga niste optimism, pai se poate? Auzi la ea belele si necazuri. Eu cred ca visul zicea ca e bine sa faci o vizita la stomatolog si atat.

Prisi, infrumusetare placuta. Si eu am ceva planuri insa nu stiu daca ma voi putea tine de ele.

Rebeca dulce si cocheta!

Revin la munca, a inceput saptamana noua si am treaba cat cuprinde. Pupici.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Roxana, anul trecut a mers si Alexandra la inviere, Andrei era prea mititel,anul asta insa as vrea sa-i iau pe amandoi. Sper sa tina vremea cu noi!
O saptamana cat mai usoara la munca si sper ca ai reusit sa o tii departe pe Alex de pestisori!
Danielle,imi place numele ales ptr samburica! Ia uite ce am gasit!
(Melissa
Acest nume de fata este folosit in olandeza, engleza si spaniola. Sursa este expresia greceasca insemnand "albina sau miere".
Nume folosit in vremurile vechi, Melissa a continuat sa atraga atentia poetilor, a scenaristilor si a compozitorilor de-a lungul secolelor)
Sa fie frumoasa, harnicuta si dulce asemeni numelui pe care il va purta!
Greyeras, multumim! Ce sarbatoresti?
Yaia, scump foc carliontatul tau!
Teo,nu pune la suflet sunt doar niste simple vise!Incearca sa te odihnesti mai mult, poate o fi astenia asta de primavara!
Bebeka, ce frumos trebuie sa fie la picnic! Bravo voua! Frumoasa locatia de vacanta, va doresc sa va simtiti de milioane acolo! Hai ca mai este puuuutin!
Ce pustoaica frumusica ai, sa-ti traiasca ! Imi place la nebunie frezuca ei si cat de cocheta este!
Prisi,oauuu chiar ca ai avut un week-end plin. Relaxare placuta la sedinta de infrumusetare!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Vad ca nu tenteaza pe nimeni, totusi mai fac o incercare!
Vreti sa ne descoperiti la nr 41,pe mail-ul comun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Yaiaaaaaaa,ce-am vazut eu acolo?
Ce tiz frumossssss.Cum de te-ai indurat sa-i tunzi carliontii?E asa de dulce,il papi tot ,nu alta!!!!Mi-a inseninat ziua
Ai un baietel pe cinste,eu zic sa-i dai inainte si cu o ca detzii reteta pentru o reusita sigura

Multumesc!
Carliontii, pe cat de simpatici erau, pe atat de greu de intretinut. Cand am fost in ungaria, transpira saracul foarte tare. Si la gradinita ii puneau caciula mai aiurea pe cap si arata seara ca Eminescu in mizerie. Asa ca eu nu am ezitat deloc, am bagat masina cu incredere. Oricum, a inceput din nou sa se onduleze, cum a crescut putin.
Cu fetita, stii cum e, daca mi-ar face-o altcineva si s-o cresca pana pe la vreo 6 luni, as face-o acum! Si oricum, nu depinde de mine sa iasa fata, ci de consort...daca tine gura deschisa...

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput