*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (41)*

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Olivia eu ii curat gurita cu o compresa sterrila si glicerina inca de cand s-a nascut. Chiar ma intrebam zilele astea cat sa o mai folosesc? ca de regula e contra aftelor glicerina asta.

Bertha da asa se zice ca laptele de mama nu produce alergii. Insa puiutul meu are sensibilitate la lapte si la cazeina. Aceasta substanta cazeina se gaseste in formula de lapte praf 80% iar in laptele matern 40%. Deci in cazul nostru, daca as fi alaptat, i-ar fi daunat.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Hello gagici

Multumim de urari....mama denaturata ce sunt mi-am adus aminte de ziua copilului la ora 16 credeam ca e a doua zi...

Brie noi mergem in Tineretului, lasa-mi pe Pm un nr de tel si te sun cand ne intoarcem de la mare

Aici s-a racit si bate vantul....stam in camera....ieri am fost in recunoastere in alte statiuni, a fost super..papat calcan la 2 mai...miammmmmmmmm miammmmmmmmm

Sunt deabia la pag 6...recuperez..

Corina bb2 e in lucru?????

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Fetele cu bb cu dermatita atopica Pe Isa la 3 luni jumate am dus-o la doctor dermatolog cu plagi din acelea rosiatice si gitul iritat rau..am folosit Fucidin H cine era doar putin rosu dat de 2 ori/zi pe zona strat subtire, cind era f. grav Fucicort..Dupa ce au trecut plagile am folosit crema emolienta pentru dermatita atopica de la Avene si de la Ducray de 2 ori/zi + gel de dus la fel la baia de seara. De atunci nu mai avem nicio problema! Incercati!
Fluturas...6 ore/8 mil!

Bianca Andreea si Larisa Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Ceau fetele
Anesss sa-ti triasca voinicul de juma' de an
La multe lunite si celorlalti cozonacei dragi care vor ajunge si ei curand sa faca jumatatea anului
Oceanborn sunt sigura ca va fi frumos acolo , am ales zona si pt. ca am vazut ca e plaja larga si cred ca nici apa nu creste prea brusc , am fost si acu 2 ani dar in alta statiune si a fost fain .Aveti un itinerariu f. fain si voi pt. vacanta , nici eu nu am fost pana acum si am avuzit doar cuvinte de lauda . Apropos si voi tot cu avionul o sa calatoriti ? Eu am niste emotii de pe acum ...a am vazut ca voi ati incercat deja apa marii
Miky_ea si Paula baga jucarii de plus in gurita si mai tuseste cateodata dar din cauza salivei cu cere se ineaca , atat le baloseste , oricum sunt jucarii de plus pt. varsta adegvata si nu se descrinde nimic din ele , e un plus scurt batucit . nasucul in vant al pritesei tale , frumoaaaase poze mai ales cea cu momentele de tandrete
Miki vazut si la tine poze noi cu un cavaler frumos cu ochi albastrii
Dandusa chiar asa mai incarca si tu poze in cont cu frumosii tai cretulini (uni mai mult altii mai putin )

Fetelor voi ati schimbat pana acum suzetele la bebei ?? ca eu acum am aflat ca trebuie schimbate cam la 1-2 luni de utilizare , am vazut eu ca au devenit cam lipicioase si adunau praf dar tot splam la ele mai des...mai des . In concluzie i-am luat alte 2 suzi cat mai asemanatoare daaaaar evident ca nu-i plac si tot pe alea vechi le vrea

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Felicitari Otiliav pentru rezultatele bune de la dr... Ma bucur ca micutza este bine si creste frumos... Sanatate si numai bine.. Pupici.

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Nu v-am spus ce am facut la pediatra. Vrea sa merg cu ea la ortoped ca are picioarele rigide larotiri in plan orizontal. Stiam ca-i batoasa si nu vrea gimnastica la picioare.

In rest 6,8 kg, 64 cm inaltime, perimetrul capului 40 cm si al toracelui 39 cm. A zis ca-i perfecta, adica fix pemedie casi la nastere. Nu stiu ce a avut azi ca era bine dispusa, mi-a luat-o la prezentat prin policlinica, era pustiu la pacienti ca se schimb tura la ora 13. In rest sa-i dau lapte ca-i merge bine cu 600 de grame luate in luna a patra.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 16 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii

Un vot pentru printesa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Blue, bebe a mea a cazut din pat la 2 luni si ceva, deci stiu cum e N-a patit nimik, s-a speriat si a urlat vreo 2 minute si gata. Ea s-a impins in manute si a cazut in fundic si apoi pe spate. N-am facut nici un eco si nici un doctor.
Cred ca si tu te-ai speriat rau de tot

Citat:
citat din mesajul lui blue78

Buna fetelor.

Eu nu am mai intrat de cateva zile pentru ca mi s-a intamplat ce nu credeam ca se poate intampla inca: Bianca a cazut din pat ................. Am lasat-o maxim 10 minute in patul mare si am auzit bufff.... A czut pe vocor pe burta. Nu stiu efectiv cum s-a intamplat pentru ca ea nu se poate intoarce singura pe burta, fiind mai grasuta. Si eu o lasam mereu pe patul mare si nu patea nimic. Acum gata doar la ea in patut cand nu sunt in camera. A mai patit cineva asa? Ea nu s-a lovit, a plans un pic de sperietura cred, dar apoi radea. Oricum maine mergem sa ii facem o ecografie la cap pentru orice eventualitate. Offf Doamne nu credeam ca se poate inca intampla asa ceva, eu ziceam ca mai este pana cand poate cadea.
De acum incolo o pazesc ca pe ochii din cap.

Mergi la inceput