*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (41)*
Raspunsuri - Pagina 22
miki01 spune:
la toti sarbatoritii scumpi de astazi: Remus de Anes, David de Malinas, Maria Diana de lorellay, Sonia de Esaria, Maya-Maria de Andreea_23
Miki,
fericita de Andrei (11.11.2008)
Poze noi
Povestea puiului nostru
elilov3 spune:
neata fetele
la multi ani!!!
sarbatoritilor si sarbatoritelor zilei de azi sa cresteti mari si sanatosi 

andy eu ii dau balaciosului toate mesele laptic de la tzitzi...am inceput si noi cu morcovel iar usurel..nu-i place da na zic macar o gurita sa ia sa se mai obisnuiasca cu gusturile ![]()
sanatate multa va doresc 
ginye 
iubita pe acilea sunt insa fac curatenia de Sf sarbatori, maiiesim in parc si colac peste pupaza mai trebuie sa ajung la spital sa operez si piciorul nr 2....care doareeee 
fug trebi 
Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008
botez
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara (Spitalul Marie Curie) :
trimite SMS la 858 - 2 euro/apel - orice retea O si V
"Ai curaj! Sterge-ti ochii!Adesea caderea e un mijloc de a te ridica mai sus"
William Shakespeare
madutza spune:
Andy, da-i linistita cu crema cu hidrocortizon. Este periculos daca se ia medicament si se manana sare, in nici un caz sub forma de crema. Si la dermatita atopica asta este tratamentul de vindecare. Dupa ce ii trece ii poti lua creme de ingrijire pentru dermatita atopica: Mustela, Avene, Bioderma...
Miky, pai d-asta snt facute jucariile, sa le bage in gura. Cred ca tuseste pt ca le baga prea mult si se ineaca
. Si a mea face la fel, nici o problema nu vad in asta. E posibil sa fie si f bucuroasa. A mea are un chiot care de multe ori il confund cu tusea.
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza
,Mariuca
(17 Mai 2004) si Andreea
(21.11.2008)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community
ginye55 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elilov3 ginye ![]() iubita pe acilea sunt insa fac curatenia de Sf sarbatori, maiiesim in parc si colac peste pupaza mai trebuie sa ajung la spital sa operez si piciorul nr 2....care doareeee ![]() fug trebi ![]() Eliza mami de ingeras Ionut Pavel si de ![]() Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez******************************************* Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara (Spitalul Marie Curie) : trimite SMS la 858 - 2 euro/apel - orice retea O si V "Ai curaj! Sterge-ti ochii!Adesea caderea e un mijloc de a te ridica mai sus" William Shakespeare |
Si piciorul 2?

Of mai Eli! Pune biciul pe el! 

Spor la treaba!

ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008) Stefanut
Povestea nasterii
bertha spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Andy, eu peste tot am citit ca laptele de mama nu produce alergii, nu stiu ce sa mai zic.
Ocenborn, felicitari grasunelului!
Olivia, nici eu n-am curatat gurita copiilor niciodata. nici Ioana nu se trage de picioare, cre'ca nu le vede, exact cum spui tu.
Iar am uitat ce vroiam sa scriu
, sunt un caz irecuperabil.
Am incercat sa atasez jocul intr-un mail, vad ca-s multi doritori/doritoare
, dar nu merge, zice ca e o problema. Are 8.72M, deci nu marimea e problema. Are cineva vreo idee?
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
Olivia26 spune:

La multi ani, Remusicaaa, 6 luni

David de Malinas
Diana de lorellay
Sonia de Esaria
Maya-Maria de Andreea_23
Miky_ea, La multi ani sotului!

Andy
, pupam Andreiutul scumpel sa treaca toate problemutele
Alra, ai mare dreptate cu infofolitul, toti "infofolitii" pe care ii cunosc is mereu raciti.
Oceanborn, ce activ e Thomas, nu se incurca 

Bravo, Balacilaaa tine-o tot asa 
Olivia
de
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land

Asa cresc eu Poze de la 3 luni 4 luni 5 luni
www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">
Asa poti salva o inimioara!
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Ramo2007 spune:
' Neata,
Sara nu are dermatita atopica, dar are fatuca f sensibila.La inceput am spalat-o cu Sanosan si ii aparusera bubite si m-am speriat si am luat Mustela, care i-a curatat f bine fata.Farmacistul i-a spus sotului meu ca nu o sa se mai importe Mustela...sper sa nu fie asa.Foloseste cineva produse Dr. Fischer?Eu mi-am adus aminte ca am castigat in toamna la Baby Expo sampon si ulei de masaj si ma gandeam sa caut si ceva pt fata de la ei...
Fata mea a adormit aeara la 21:30 dupa 160 ml de cereale, s-a trezit la 7 si a papat 120 ml laptic si a adormit mancand in patul nostru...si acum doarme.
Aseara am avut musafiri si am fost "ceruti" de nasi de cunnie in octombrie.Offf...greu pe criza asta, dar cred ca o vom face, ar fi a III a pereche de fini.Stim pe pielea noastra cum e sa cauti nasi...Oricum mergeam la ei la nunta...asa ca, pana la urma cred ca o sa le fim si nasi.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
blue78 spune:
Buna fetelor.
Eu nu am mai intrat de cateva zile pentru ca mi s-a intamplat ce nu credeam ca se poate intampla inca: Bianca a cazut din pat ................. Am lasat-o maxim 10 minute in patul mare si am auzit bufff.... A czut pe vocor pe burta. Nu stiu efectiv cum s-a intamplat pentru ca ea nu se poate intoarce singura pe burta, fiind mai grasuta. Si eu o lasam mereu pe patul mare si nu patea nimic. Acum gata doar la ea in patut cand nu sunt in camera. A mai patit cineva asa? Ea nu s-a lovit, a plans un pic de sperietura cred, dar apoi radea. Oricum maine mergem sa ii facem o ecografie la cap pentru orice eventualitate. Offf Doamne nu credeam ca se poate inca intampla asa ceva, eu ziceam ca mai este pana cand poate cadea.
De acum incolo o pazesc ca pe ochii din cap.
Olivia26 spune:
Imediat deschid capitol nou.
Olivia
de
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land

Asa cresc eu Poze de la 3 luni 4 luni 5 luni
www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">
Asa poti salva o inimioara!
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!