*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (41)*
Raspunsuri - Pagina 21
Otiliav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andy08 Noi tot cu problemutzele noastre: eczema (care se toooot intinde), buricutz iritat, candida la gatutz, alergie la proteina din laptele de vaca si un pliu in plus la un piciorus..... Andy, mami de Andrei |
Of ce de mici probleme Andy, sper sa se rezolve cat mai repede si cat mai bine.
Fetelor scuze ca intru asa tarziu. Urez si eu
cozonaceilor nascuti pe 9 Alexandra si Eduard ca pe fimea am molfait-o toata ziulica.Va multumim mult de urari.
Nu stiu cand mai pup sa intru ca pe seara am fost anuntati ca ne vine maine un musafir drag, bunica sotului la care tin tare mult ca eu nu mai am bunici de multicel (deh daca si bunicii si parintii nu s-au grabit sa faca copii). Iar sambata ziua sotului. Si n-am bani la dispozitie pana maine la pranz

.Mirtha, cum este, cum este. Eu mai am de asteptat pana saptamana viitoare. Eh ce ne minunam noi ca putem face prostioare, nah rasplata, acum dam la bete
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
Otiliav spune:
Nu v-am spus ce am facut la pediatra. Vrea sa merg cu ea la ortoped ca are picioarele rigide larotiri in plan orizontal. Stiam ca-i batoasa si nu vrea gimnastica la picioare.
In rest 6,8 kg, 64 cm inaltime, perimetrul capului 40 cm si al toracelui 39 cm. A zis ca-i perfecta, adica fix pemedie casi la nastere. Nu stiu ce a avut azi ca era bine dispusa, mi-a luat-o la prezentat prin policlinica, era pustiu la pacienti ca se schimb tura la ora 13. In rest sa-i dau lapte ca-i merge bine cu 600 de grame luate in luna a patra.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
Andy08 spune:
LMA pt. cozonaceii mai mari cu o luna!
Otilia: Asta e! Sunt mici, dar multe si sacaitoare. Si mai rau e ca trebuie sa tot mergem la doctori. Am obtinut (greu!) o trimitere la ortopedie sa vedem ce e cu pliul in plus de la piciorus (am vazut ca si tu trebuie sa mergi la ortoped cu Elisa). Dar dureazaaaaa...cred ca programarea o s-o primesc abia peste 2-3 luni. Cica se poate corecta pana la un an problema, daca este una.
Azi a avut iar scaune cu mucus si sange (se mai potolisera) si eczema aia se tot intinde si vreau sa cer trimitere si la dermato si la gastro-enterologie. Va fi f. greu sa primesc, ca astia zic ca nu e nimic grav, asa ca va trebui sa ma cert si sa insist.....Cateodata imi vine sa urc in avion sa vin in Ro, ca pot avea acces la dr. mai repede, dar nu pot face asta de cate ori Andrei va avea ceva. Asa ca ramane sa ma lupt cu sistemul.
Deocamdata tin regimul fara lactate (si citesc la etichete de imi vine rau) si oua, dar nu stiu cat voi reusi. Si mi-e ciuda ca merge asa bine alaptatul, ia frumos in greutate si se lungeste vazand cu ochii, e vesel, rade, gangureste si n-as vrea sa renuntz. Dar mi-e teama ca sunt chestii in alimentatia mea care ii produc alergii si nu vreau sa-i fac rau. Nu stiu....am zis ca incerc sa-l alaptez macar pana la 5-6 luni.
Babyzapi: Tot mai face bubitze Raphael? pai de ce? Ca bea lapticul ala hipoalergic si ma gandesc ca produse lactate nu i-ai dat...
Madutza: Bine ca ii trec repede bubitzele. Hidrateaza-i pielea cat mai des, ca n-avem ce face cu piticii astia sensibili. Si eu il dau si cu ulei de masline cat pot de des.
Andy, mami de
Andrei
Miky-ea spune:
La multi sarbatoritilor de astazi Remus de Anes,Maria Diana de Lorellay,David de malinas,Sonia de Esaria,Maya-Maria de Andreea_23!

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
Miky-ea spune:
Dragi mamici,am si eu o problema.I-am cumparat Alexiei centru de activitate (am pus si poze in album
)si cand se joaca baga in gurita toate jucariile acelea.Ideea e ca sunt din plus si am observat ca tuseste dupa ce face asta.Daca nu o las sa "devoreze" jucariile,incepe sa planga...
Voi cum procedati cu bebelusii vostrii?
Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
babyzapi spune:
Andy si bubitele lui Raphael aratau ca nise arsuri. Apareau foarte multe un zone apropiate si se uneau dupa aceea formand o mare pata rosie care arata ca o arsura si supurau, mi se lipeau mainile de fata lui cand il spalam. De aceea zic ca acum nu ma mai sperii cad mai apar cateva bubite pt ca nu mai sunt grupate sa se faca pete mari rosii. Dr a zis ca e normal sa mai apara cateva din cand in cand pana pe la varsta de 1 an maxim 2...de ce? habr n-am ca lactate nu-i dau si nici alimente alergene.
Miky si bebicul meu are jucarii de plus pe care le baga in gura, nu sunt blanoase sa aiba par, bebe nu tuseste niciodata de la ele si il las sa se joace cum vrea...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
leeloo5979 spune:
Anes sa iti traiasca voiculul! 6 LUNI! Mare domnule...e mare deja, ce mai 

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)
http://community.webshots.com/album/570749187xRZWvi?start=0
oceanborn spune:
Neata!
La multe lunite pt sarbatoritii de azi:
Remus de Anes, cel mai mare cozonacel de jumatate de an

Maria Diana de Lorellay,

David de malinas,

Sonia de Esaria,

Maya-Maria de Andreea_23!

Ne rostogolim si noooi!!!
ieri l-am pus in pat si am fugit in living dupa aparatul foto cand m-am intors era pe burta cu fundul in sus si inainta ca un melc tacticos.Asa ca de acum...pazea... ce ma distreaza cand inainteaza asa e ca scoate niste sunete de razboinic ca si cum si-ar face curaj .
Olivia pai crezi ca daca am avea si noi burtoi am reusi sa ne savuram piciorusele??? noi suntem supli
(mai putin eu
)![]()
Am vazut smecheras de Miky!
cel mai tare e ciuful ce se zareste de dupa ochelari!
! Mare dulce!!
Amalia
aleinad eu iti scriu id-ul invers, adica daniela si merg inapoi ca nu-l tin minte altfel
. nu suntem in zona de risc dar suntem apoape de nenorocire..locuim in Abruzzo, aceeasi regiune dar alta provincie. mersi de gandurile bune.
Otilia eu ma tot minunez de grasunica ta...e culmea, Thomas are cam 6,700 si 65cm si pare cu mult mai slab decat Elisa
.mi se pare chiar slabanog cateodata..Pup colaceii ei de grasunica dulce!!!! cred ca baietii difera putin de fete...or fi ele mai pufoase?
Andy lume noua! ma bucur sa te mai vad pe aici!
canadian mic si dulce, sper sa scapati de probleme!!!!!
eu maine merg sa scot analizele le pipi, sper sa nu fie nimic....
Am vazut multe poze frumoase cu pitici dulci foc!!!!pup mare pt toti cozonaceii nosttri!!!!!
O zi frumoasa va doresc!
mami de Thomas
ginye55 spune:
La multi ani Remus de Anes! 
Doamne ce a trecut timpul! Deja bebeii nostri au 6 luni! 

Cand a trecut o juma de an?
Maria Diana de Lorellay David de Malinas Sonia de Esaria Maya-Maria de Andreea_23
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
miki01 spune:
Saru'mana!
| Citat: |
| citat din mesajul lui oceanborn Neata! Am vazut smecheras de Miky! cel mai tare e ciuful ce se zareste de dupa ochelari!mami de Thomas |
Miki,
fericita de Andrei (11.11.2008)Poze noi
Povestea puiului nostru