*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (41)*
Raspunsuri - Pagina 20
dandusa spune:
aveti idee ce s-a intamplat cu albumele de pe webshots?al meu nu mai este...
sant doua adrese sau am visat eu?lamuriti-ma si pe mine
..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami
carmendu spune:
alra, bertha, mav- multumesc pentru incurajare.
intr'adevar, am observat ca multe mamici cu 2 copii nu se plang. 
mie mi se pare greu cu unu singur, nu stiu cum ar fi cu doi. pana acum simt ca parca timpul meu nu'mi mai apartine. orice fac, trebuie sa fac repede. daca plec undeva, trebue sa ma intorc la ora la care am zis ca ma intorc. mi'e dor de zilele cand o "frecam cu gratie". acum, timpul nu mai este acelasi.
victor este un copil dorit. este un copil minunat. este un copil cuminte si sanatos dar, deocamdata am o "mica retinere" pentru al doilea![]()
otilia, asa e. mai avem embrioni la pastrare, dar as vrea sa mai astept cel putin 4 ani pana la urmatorul. difereanta sa fie cam cum e intre fetele tale.
carmen
lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
madutza spune:
Andy, nu avem dermatita atopica, cel putin declarat. Insa are o piele extrem de sensibila. Cateodata pe ciupitura de barza i se face o crusta. Ne-a dat dermatologul alifiile Locobase si Locoid pentru zona respectiva. Mereu ii apare cate ceva pe piele, dar trece f repede. Iar in zona scutecului are in permanenta pete rosii, se irita in continuu. Nu stiu cu ce sa ii mai dau. Acum ii dau cu ulei de masline, nu mai vreau sa folosesc alte creme.
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza
,Mariuca
(17 Mai 2004) si Andreea
(21.11.2008)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community
babyzapi spune:
Andy s-a mai obisnuit Strumficul cu lapticul asta gretos, nu mai face scandal cand papa si de cand cu diversificarea papa si mai mult laptic. Cremele de la Avene sunt foarte bune pt intretinerea pielii dar nu sunt agresive, deci nu ajuta deloc la tratarea bubitelor. La inceput, cand bubitele erau asa cum le descrii si tu am folosit alternativ mai multe creme, iar acum cand mai are cate o recidiva de cateva bubite rasfirate pe alocuri ii dau cu Elocom o data pe zi timp de maxim 3 zile, numai pe bubite. In rest folosim numai Avene : crema de scutec, crema de hidratare, solutie de curatare impuritati, apa termala si Trixera. Dimineata si seara il dau pe corp cu crema de hidratare (inca are pielea uscata) si pe fata cu Trixera. Sper sa scapati de bubite cat mai curand
. Voua dr acolo nu v-a dat nicio crema tratament?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
BraveGirl spune:
Dandusa, aici e albumultau: http://good-times.webshots.com/album/563770785VwDzoz?start=0
sunt 2 conturi, unul mamicilevesele, altul cozonacei.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
cameliam spune:
Buna mamici!
Multumim mult de urari, avem 5 luni, suntem mari deja!
Alexandra a fost tare cuminte de ziua ei, a stat mai mult cu tati, ca mami a fost plecata si dimineata si dupa-masa, ca asa a fost situatia azi, insa maine mami e numai a ei si recuperam!
La multi ani cozonaceilor nascuti tot pe data de 9: Elisa Andreea si Eduard!
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
Andy08 spune:
Babyzapi: Ne-a dat o crema cu hidrocortizon (l-am dat de vreo 4-5 ori cu ea in total) dar stiu ca nu e sanatoasa. ne-a mai dat si o crema hidratanta. Nu stiu de la ce face, insa. trebuie sa gasesc cauza si nu sunt in stare. Si nu-s bubitze. Sunt pete rosii si uscate, ca niste arsuri. Astia zic ca e eczema. Nu stiu ce sa mai zic....
Acum l-am schimbat si iar avea urme de sange in scaun...
Andy, mami de
Andrei
carmendu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramo2007 Fetelor, am o mare problema NU SE MAI IMPORTA PRODUSE MUSTELA!!!Eu o spal pe Sara cu Mustela Stelatopia crema de curatare...CU CE O POT INLOCUI?Nu mai am decat pt seara asta si poate si pentru maine |
de unde stii? ti-au zis farmacistele sau ai intrebat la importator?
este criza de mustela de vreo 3 saptamani. am vorbit la importator si mi-a spus ca in cateva saptamnai o sa vina un nou transport. traim in romania....criza...stocuri putine....

carmen
lui Victor 15 noiembrie 2008pozele noastre
BraveGirl spune:
Mie mi-a spus o farmacista ca nu mai au produse Mustela pt ca le-au bagat in Carrefour, si pana la urmatorul import, farmaciile sunt in pom
. L-am trimis pe sot in Carrefour, dar n-a gasit ce vroiam.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
carmendu spune:
la carrefour sunt 3 masline!
carmen
lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre