*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (41)*
Raspunsuri - Pagina 16
aleinad.g spune:
Asa patea si Teodora cand avea canalele infundate.
sa fie doar o reactie la vant si sa nu aveti si voi probleme.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Z_IULIA Dianei ii curge un ochisor, zici ca lacrimeaza tot timpul si dimineata se trezeste cu el lipit(ca noaptea ii dau sa suga la lumina unei lampite de veghe si nu prea imi dau seama). Ati patit asa ceva vreuna din voi? |
Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)
Teodora in luna a IV-a
aleinad.g spune:
Cam asa ma simt si eu. Doar ca a mea avea palariuta de soare. Dar restul erau cu gecute si caciulite. Oare cine are dreptate? Noi sau ei?
| citat din mesajul lui mamiseli_11 Seara buna fetele. Noi azi am bantuit prin parc, a venit tati si ne-a cules oite ratacitoare pe la 6 si ceva ![]() ![]() . Nu mai zic ca avea doar un body cu maneca lunga si un costumas care include pantalon si un fel de vesta rochita ce vine peste body. Atat. Daca nu s-au intors toti dupa noi azi, n-am facut nimica. Dar m-am tinut tare, daca mie imi era cald de crapam (sunt friguroasa de obicei), cum sa tin fata infofolita?? Voi ce ziceti?Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)Pozele mele Mirunica |
Teodora in luna a IV-a
carmendu spune:
mai, ce copii frumosi am vazut! raducu si crinuta sunt asa frumosi! incepe si raducu sa aiba carlionti precum crinuta?
vreau si eu la mare, da' nu ma aventurez singura pana acolo!
olivia- am vazut si eu niste bulanase zdravene, ca la al meu nu prea am ce sa vad!
carmen
lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
julia16 spune:

Alexandra de cameliam
Elisa Andreea de Otiliav
Eduard de Darling 

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
BraveGirl spune:
Se pare ca fii-mea a inteles rugile mele de aseara...nu o laud, ca poate aude
...
Legat de imbracaminte...eu am zile cd o imbrac mai subtire decat mine, ca ea e in carucior/scoica, deci ii tine de cald 
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
lorellay spune:
Fetelor spuneti-mi si voi ceva..cum e ca a luat 400g?E bine?E putin?Cum e?
Sunt suparata rau de tot..dr nici nu s-a uitat la copila...nimic nimic..nici cat papa, nici ce, cand, cat doarme, cat face kk, pisu...nimic nimic..nici fontanela, nici circumferintze, nici lungime....

http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/88990/
Sorana 
de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
BraveGirl spune:
Lorellay, Arianna a luat in luna 3 500gr si in luna 4 300gr
. Nici luna asta nu a prea luat, dar e vioaie, sanatoasa, deci nu ma agit.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
bertha spune:
Revin la mesajul de dimineata, am uitat o gramada:
La multi ani Alexandra, Elisa si Eduard
Dandusa, Olivia, frumoase bulanele, f frumosi posesorii, se pot rontai suncutele?
Lorellay, nu dispera! Din cate imi amintesc, si tu esti slabuta. Mult mai important decat nr kg e sa fie sanatoasa, vesela si vioaie. Si ea este! Revin cu sugestia sa nu o mai fortezi sa manance. N-am auzit pe cineva sa obtina rezultate prin metoda asta. Las-o putin de capul si si, daca poti, du-te cateva zile la munte sau macar la mama ta, sa schimbe aerul, poate fi o solutie.
Malinas, initial era programata strangerea banutilor pana pe 10, dar cred ca se mai prelungeste pana luni pt ca nu s-au strans multi bani. Trebuie timp si pt cumparaturi si transport. Urmaresc subiectul si, in functie de ce se decide, va tin la curent.
Mirtha, daca intrebi la subiectul ala, sigur o sa te invete cineva cum e cu paypal-ul, poate aflu si eu asa.![]()
Spiridus, tu vorbeai candva de intrenet banking-ul de la Transilvania? Of, mi-am facut card la ei pt indemnizatie si mi-am prins urechile in instalarea lui, mi se pare tare comlicat si alambicat.
Pana-n iunie cand ar trebui sa vina indemnizatia, aflu eu.![]()
Alra, ce-ti veni, mama, cu predicile?
Eu citesc cu interes cum sunt indrumate mamele din Belgia in cresterea copiilor, e interesant sa afli si alte puncte de vedere decat ale medicilor de-aici. Si ai un mod savuros de-a povesti. Eu sunt pentru expunerea punctului de vedere, apoi fiecare judeca si aplica ce crede.
Carmendu, poate parea inspaimantator ce povestesc mamele cu 2 copii, da' nu e!
E chiar fff frumos! Daca derulezi putin filmul, o sa vezi ca mamicile duble rareori se plang, pt ca stiu deja ca totul trece si incearca sa se bucure de momentele astea. La primul copil e cu totul altfel, esti stresat, preocupat daca faci bine sau nu, ai un milion de intrebari fara raspuns, nu te poti organiza, citesti o gramada de materiale care, de multe ori se contrazic groaznic etc. Eiii, vestea buna e ca la al 2-lea e considerabil mai usor dpdv psihic, si daca psihicul e ok, totul merge altfel. Asa ca nu ezita sa planifici bb2 exact cand iti doresti, fii fara teama, te vei descurca minunat!
Ioana s-a bronzat usor pe obrajori, are o culoare f frumoasa, usor aramie.
Inca n-am cumparat palariuta, trebuie sa rezolv si asta.
A! Ceva tare: v-am zis ca Darius e fan jocuri cu bile pe calc, da' sa le joc eu
Avem unul, gen Zuma, in care se plimba niste pasari pe-o sarma si nu trebuie sa le inghita o pasare mai mare. Zilele trecute l-a intrebat soacra-mea la telefon ce face si el i-a zis "ce sa fac, ma uit la mami cum se joaca cu pasarica"
soacra-mea interzisa "Cum??????????", "da, mamaie, ca mie cel mai mult imi place cand se joaca mami cu pasarica". Saraca femeie, n-a mai zis nimic, i-am explicat eu dupa cum e cu pasarica.![]()
Edit: Corina, bravo, ma bucur mult ca esti mai bine!
M-a amuzat teribil mesajul tau in care povesteai cum te suge Arianna pe unde te prinde!
Pui mic si drag!
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
BraveGirl spune:
Auzind-o pe Alra ca vb de tarc, aseara l-am pus pe sot sa desfaca tarcul si sa-l puna la noi in dormitor. S-a jucat fii-mea pana a adormit. Acum am pus-o iar si chiuie de fericire. I-am psu bara de jucarii si le loveste cu picioarele. Eu sunt fericita cu fiecare repriza de 10 min in care o pot lasa singura, sa mai fac si eu ceva. Sper sa se joace pana adoarme. Voi lasati bebei sa doarma in tarc? Sau eu sunt denaturata? Ma gandesc ca e ca un patut, doar ca e mai mare.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
aleinad.g spune:
In luna IV a luat 450gr.
| citat din mesajul lui lorellay Fetelor spuneti-mi si voi ceva..cum e ca a luat 400g?E bine?E putin?Cum e? Sunt suparata rau de tot..dr nici nu s-a uitat la copila...nimic nimic..nici cat papa, nici ce, cand, cat doarme, cat face kk, pisu...nimic nimic..nici fontanela, nici circumferintze, nici lungime.... ![]() ![]() http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/88990/ Sorana ![]() de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)Where there's a will there's a way! ![]() www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin] ![]() www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana] |
Teodora in luna a IV-a