*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (41)*
Raspunsuri - Pagina 17
aleinad.g spune:
De la ce firma e? Poti pune o poza, un link? Ca ma bate si pe mine gandul sa iau unul. 
| Citat: |
| citat din mesajul lui BraveGirl Auzind-o pe Alra ca vb de tarc, aseara l-am pus pe sot sa desfaca tarcul si sa-l puna la noi in dormitor. S-a jucat fii-mea pana a adormit. Acum am pus-o iar si chiuie de fericire. I-am psu bara de jucarii si le loveste cu picioarele. Eu sunt fericita cu fiecare repriza de 10 min in care o pot lasa singura, sa mai fac si eu ceva. Sper sa se joace pana adoarme. Voi lasati bebei sa doarma in tarc? Sau eu sunt denaturata? Ma gandesc ca e ca un patut, doar ca e mai mare. ========== Corina Mamica de Arianna Maria ![]() Albumul meu POZE CU PRINTESA |
Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)
Teodora in luna a IV-a
aleinad.g spune:
Imi place imi poza asta http://picasaweb.google.com/MariusStavila/Andrei36Luni#5321968281061336354
E tare smecheras.
| citat din mesajul lui miki01 Am pus si noi poze noi cu voinicul! |
Teodora in luna a IV-a
aleinad.g spune:

Sunt asa dulci cand sunt naivi. Si, daca te gandesti bine, noi suntem perversi in gandire. Ei sunt pur si simplu sinceri. 
| citat din mesajul lui bertha A! Ceva tare: v-am zis ca Darius e fan jocuri cu bile pe calc, da' sa le joc eu soacra-mea interzisa "Cum??????????", "da, mamaie, ca mie cel mai mult imi place cand se joaca mami cu pasarica". Saraca femeie, n-a mai zis nimic, i-am explicat eu dupa cum e cu pasarica. |
Teodora in luna a IV-a
mav spune:
| citat din mesajul lui bertha Revin la mesajul de dimineata, am uitat o gramada: Alra, ce-ti veni, mama, cu predicile? ![]() Carmendu, poate parea inspaimantator ce povestesc mamele cu 2 copii, da' nu e! ![]() Ioana s-a bronzat usor pe obrajori, are o culoare f frumoasa, usor aramie. Inca n-am cumparat palariuta, trebuie sa rezolv si asta.A! Ceva tare: v-am zis ca Darius e fan jocuri cu bile pe calc, da' sa le joc eu soacra-mea interzisa "Cum??????????", "da, mamaie, ca mie cel mai mult imi place cand se joaca mami cu pasarica". Saraca femeie, n-a mai zis nimic, i-am explicat eu dupa cum e cu pasarica.Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)poze Cum s-a nascut Ioana |
lasand la o parte faptul ca am vrut sa comentez mesajul tau de dimineata si n-am reusit si probabil ca iar o sa se termine capitolul si eu n-o sa mai apuc sa-ti raspund

SUPER TARE ESTE DARIUS!!!!!! sa ne mai scrii perlutele lui, ca de mult n-am mai ras asa cu pofta!
aaaaa.... si sotul meu te roaga sa ne trimiti si noua jocul pe email, ca vrea sa se joace si el cu pasaricatotal de acord cu ce ai scris pt alra si carmendu!
de multe ori gandim la fel... si daca vad ca ai raspuns tu deja, eu nu mai scriu.

Mami de baieti nazdravani:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
monicabo spune:
Bertha, tare faza cu pasarica
. Da-mi si mie jocul daca se poate
. Ai dreptate privind al doilea copil
Malinas, drum bun. Stiu cum e sa iei juma de casa ![]()
dandusa, ti=am adimirat copiii
mav, sanatate multa, sa scapati de toate belelele
Mamiseli, dandusa, aveti dreptate cu imbracamintea, nici eu nu le infofolesc, le imbrac subtirel pe vremea asta, si oricum iau si ceva la minein caz ca...Observatii mai primesc si eu...
Lorellay, stai linistita cu greutatea...e ok, atata timp cat fetita e vioaie, vesela si face ceea ce trebuie pt varsta pe care o are. Ti-o spune o mama de 2 slabanoage, dar care sunt bine sanatoase. "Mi" este exact acelasi model de copil ca si sora ei.
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
Amalia spune:
Olivia s-o tina tot asa!
Pup un puiut cuminte!
| citat din mesajul lui Olivia26 Am uitat sa va spun ca grasul meu a dormit de la 22 la 8 fara absolut nicio trezire nu-mi venea sa cred dimineata.....poate de la luna plinaOlivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 ![]() Made in the Holy Land ![]() Asa cresc eu Poze de la 3 luni 4 luni 5 luni www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank"> Asa poti salva o inimioara! Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present! |
poze
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Amalia spune:
Miki01 tare mult mi-au placut pozele cu puiul!
Este un smecherut si jumatate cu sepcuta lui si cu ochelarii de soare!
Superbe pozele din iarba si cele cu lalelele in spate!
Sa va traiasca, sa fie sanatos si sa va bucurati de el!
citat din mesajul lui miki01![]() la toti puii sarbatoriti astazi: Elisa Andreea de Otiliav, Alexandra de Cameliam si Eduard de Darling ![]() ![]() Am pus si noi poze noi cu voinicul! Se pare ca ne-am revenit cu programul de treziri noaptea doar de 2 ori si tare este bine. In rest, ne rostogolim pe toate partile si de 2 nopti doarme pe BURTA. La inceput mi-a fost putin teama si nu prea l-am lasat dar am vazut ca stie sa-si dea caputul intr-o parte sa nu se sufoce si l-am lasat. Olivia26, sa o tina tot asa cu somnicul! Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)Poze noi Povestea puiului nostru |
poze
Ami, mamica lui
Amalia spune:
Oceanborn ce frumos povestesti de Thomas!
Pup un puiut dulce si energic!
| citat din mesajul lui oceanborn Fetelor, si Thomas isi savureaza picioarele de ceva timp, am pus si o poza cum se tine de picioare, continuarea n-am mai pus-o pt ca i se vedea cuculetul si am inteles ca se scot pozele sexy Nu-mi vine sa cred ce au crescut..e un dulce si jumatate piticania mea .... daca in timpul zilei indraznesc sa il pun in scoica.. face o fata de jignit iar cand ma apropii de el isi intinde manutele, sa-l iau in brate..cand il iau in brate scoate niste sunete de parca s-ar certa cu mine de ce am intarziat atat ii cant, ii recit tot ce se poate si ce-mi vine in minte dar hitul anului e Pisicutza pis pis pis pe care cand o aude ii trec toate necazurile si incepe sa zica cu mine eoooooooeoooooeòòòòò...cu un zambet mai mare decat el .. de cateva zile a redescoperit gymul, sta cate 10 minute si tipa la el da din tot ce poate...mai roade un pic si picioarele, asa sa-si marcheze terenul..l-a si dezmembrat de cateva ori... nu-l mai pot pune pe burta pentru ca-si ridica fundul si se impinge cu picioarele, zici ca e broscutza..problema e capatzana prea mare Are foarte multa energie si culmea!!! doarme din ce in ce mai putin ziua....de pe la 5 dimineata cand da trezirea pana pe la 9 cand merge la nani doarme in total maxim 3 ore!! sanatosi sa fim!! na, ca m-am intins ...cu povesti pe care le vedeti si traiti si voi ... O zi frumoasa va doresc!!! ![]() mami de Thomas |
poze
Ami, mamica lui
miki01 spune:
Multumim! Deja l-a facut tati stelist!!!
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui aleinad.g Imi place imi poza asta http://picasaweb.google.com/MariusStavila/Andrei36Luni#5321968281061336354 E tare smecheras.
Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995) Teodora in luna a IV-a |
Miki,
fericita de Andrei (11.11.2008)Poze noi
Povestea puiului nostru
miki01 spune:
Multumim tare mult! Este cam fotogenic, cum zice tati, care este topit nu alta!
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Amalia Miki01 tare mult mi-au placut pozele cu puiul! Este un smecherut si jumatate cu sepcuta lui si cu ochelarii de soare! Superbe pozele din iarba si cele cu lalelele in spate! Sa va traiasca, sa fie sanatos si sa va bucurati de el!![]()
poze Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si Luca Gabriel (31 octombrie 2008) |
Miki,
fericita de Andrei (11.11.2008)Poze noi
Povestea puiului nostru

soacra-mea interzisa "Cum??????????", "da, mamaie, ca mie cel mai mult imi place cand se joaca mami cu pasarica". Saraca femeie, n-a mai zis nimic, i-am explicat eu dupa cum e cu pasarica.
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
nu-mi venea sa cred dimineata.....poate de la luna plina
Asa poti salva o inimioara!