*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (41)*
Raspunsuri - Pagina 18
Olivia26 spune:

Al meu inca nu-si suge degetele de la picioare, o fi din cauza abdomenului cam proeminent![]()
Miki, tare frumusel smecherasul tau.
Oceanborn, tare dragalas Thomas, mi-l imaginez cum face, asa face si grasu' ridica
in sus si se impinge in genunchi.
Ami, nu stiu ce a fost noaptea trecuta ca vad ca mai multi bebei au dormit bine, s-o tina toti tot asa
Pupam baietii
Noroc de tine ca ai dat reply ca-mi amintesti cui voiam sa mai raspund ca eu citesc, si apoi pana sa scriu uit
si nici nu mai am gravidenia drept scuza dar...
Lorellay, e foarte bine 400g in luna a 5-a. Si al meu a luat 500g nu mai mult.
Brie, transmite-i catalinei gandurile noastre bune
Lacra, ce-ti mai face nora? S-a refacut Mariuca?
Bertha, tare cu pasarica
Cu paypalul nu e greu, gasiti detalii despre cum se face cont, caruia i se ataseaza cardul, la www.paypal.com. Sper sa se poata dona pt Paste pana mai tarziu ca am vrut sa depun si eu azi dar e cardul in verificare de rutina si nu stiu cat dureaza, nu prea mult sper.
Smecherul meu a inceput de cateva zile sa mute lucrurile dintr-o manuta in alta, pana acum daca ii mai dadeam o jucarie, o lasa jos pe cea pe care o avea deja in manuta, acum o muta in mana cealalta.
Fetelor, voiam sa va intreb, voi cum le faceti igiena guritei ca eu nu i-am facut nimic pana acum.
Oare e destul sa-i sterg gingiutele cu un pansament steril inmuiat in apa...mai tb si altceva...?
Olivia
de
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land

Asa cresc eu Poze de la 3 luni 4 luni 5 luni
www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">
Asa poti salva o inimioara!
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
ginye55 spune:
Ami 
Fetelor, ma bucur ca bebeii vostri dorm.
Al meu tot nu vrea. 

Bertha ce perlute scot copilasii!
Super tare! 
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
Amalia spune:
Bertha ai mare dreptate legat de bb2!

Am ras de am murit de faza cu Darius!![]()
Mai scrie perlute ca sunt tare dulci!
Deja ajunsi la o varsta mai mare (cam cum e David)...se cam pierd..
..si le duc dorul.
| Citat: |
| citat din mesajul lui bertha Carmendu, poate parea inspaimantator ce povestesc mamele cu 2 copii, da' nu e! ![]() Ioana s-a bronzat usor pe obrajori, are o culoare f frumoasa, usor aramie. Inca n-am cumparat palariuta, trebuie sa rezolv si asta.A! Ceva tare: v-am zis ca Darius e fan jocuri cu bile pe calc, da' sa le joc eu soacra-mea interzisa "Cum??????????", "da, mamaie, ca mie cel mai mult imi place cand se joaca mami cu pasarica". Saraca femeie, n-a mai zis nimic, i-am explicat eu dupa cum e cu pasarica.Edit: Corina, bravo, ma bucur mult ca esti mai bine! M-a amuzat teribil mesajul tau in care povesteai cum te suge Arianna pe unde te prinde! Pui mic si drag!![]() Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)poze Cum s-a nascut Ioana |
poze
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
aleinad.g spune:
Mirtha, pe la 4 juma ies la plimbare cu fie-mea. Nu dau bine o tura de bloc si vad o bebita cu bunica. Si, dupa cum ziceau fetele abia astept sa relationez, intru in vorba: "Buna ziua, ce fetita draguta (parca cunoscuta de undeva), cate luni are? "Pe 17 face sase" Ops. Ma uit mai bine la bebica si "Pe fetita o cheama Eva?" "Da, de unde stiti?" "De pe forum." Si asa am constatat ca suntem vecine de cartier. Am fost impreuna in parc si am lasat-o dormind. Noi am fugit mai repede ca ni se facuse foame. Poate reusim in una din zile sa ne intalnim.
Fug ca nu-i mai convine in pat. Vrea plimbata si mai nou vrea in fata oglinzii. S-a descoperit. ![]()
Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)
Teodora in luna a IV-a
madutza spune:
Ne mai primiti si pe noi???
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza
,Mariuca
(17 Mai 2004) si Andreea
(21.11.2008)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community
Olivia26 spune:
| citat din mesajul lui madutza Ne mai primiti si pe noi??? ![]() SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor Madutza ,Mariuca (17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community |
...daca promiti sa pui cat mai multe poze cu frumusetile tale

...deal?Pupicei

Olivia
de
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
nebunica-zapacica spune:
Alexandra de Cameliam, Elisa Andreea de Otiliav, Eduard de Darling
Multumesc mamici, pentru sfaturile si experientele impartasite cu privire la somn si diversificare
.
Olivia felicitari pentru somnicul de noapte.
golanasul cumintel! Nici grasanul nostru nu-si mananca degetelele de la picioare, Laur a zis ca din cauza burtoiului
dar eu cred ca nu-si da seama ca poate sa faca asta, am inceput sa-i arat eu cum se face. Ieri am observat ca muta si Victor jucariile dintr-o mana in alta, am mai bifat o realizare pe lista
Bertha super tare Darius cu pasarica 
Lorellay, punctat si noi.
La plimbare Victor doarme in carut o ora jumatate-doua ore apoi, daca se trezeste, plange sa-l luam in brate. Mai nou, iau si marsupiul cu mine si cand da semne ca nu mai sta, il pun in marsupiu si ne continuam plimbarea. Azi a mai facut o tura de somn si-n marsupiu, mai ales ca am reusit sa-i iau sepcuta si nu-i mai batea soarele in ochi, asta il enerveaza cel mai tare ![]()
De maine are sotul liber pana marti
cu ocazia Pastelui Catolic. Abia astept sa-l luam pe smecherul nostru la plimbare toata ziua
Sper sa tina si vremea cu noi...
Weekend placut, mamici si cozonacei, vreme insorita si plimbari placute
!!!
fericita de
Victor Nicolas (15.11.2008)
Nasterea cozonacelului nostru iubit
Olivia26 spune:
| citat din mesajul lui ginye55 Ami ![]() Fetelor, ma bucur ca bebeii vostri dorm. Al meu tot nu vrea. ![]() ![]() ![]() ![]() Bertha ce perlute scot copilasii! ![]() ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008) Stefanut Povestea nasterii |
Pupam Stefanutul scump poate se molipseste de la somnorosii nostri
...desi eu sunt convinsa ca a cam fost one time only
Olivia
de
Made in the Holy Land

ginye55 spune:
In ceea ce priveste nesomnul piciului meu sunt din ce in ce mai convinsa ca-i lipseste suzeta.
Mai nou cand suge din bibe, la un moment dat nu mai trage lapte, dar daca incerc sa-l scot incepe sa planga. 

Nush ce sa fac!
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
Miky-ea spune:
| citat din mesajul lui monicus La multi ani sotului Miky-ea... si sanatate multa.. sa aveti grija de voi... abia astept sa ne mai intalnim.. Pupici la toata lumea... |
Multumesc mult,Monicus!La fel si voua numai bine!Ne vedem cu siguranta...

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si