Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (99)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
gaia.nevia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyanira Gaia de mult vroiam sa intreb Teo nu face galagie seara sa il trezeasca pe Raducu? Off topic oarecum am aflat azi ca mi s-a aprobat dosaru de cic depus in ianuarie |
Diana, i-am culcat separat. Chiar nu se putea altfel, doar sper din suflet ca, in timp, sa ii pot pune in aceeasi camera si sa-mi recuperez si io dormitorul conjugal...
Dosar CIC...
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
baby_boy spune:
Dya asta e reteta de cartofi gratinati pe care o fac eu
cartofii, cam 5-6 buc se taie felii subtiri, rotunde. Trebuie sarati si piperati, se asaza intr-o cratita ale carei margini au fost frecate cu usturoi si unse cu unt. Ouale -2bucati se bat ca pentru omleta, impreuna cu laptele-1/2l si smantina-5 linguri. Omleta se toarna peste cartofi, se presara bucatele de unt si se pune cratita la cuptor la foc mic. Eu mai pun si marar.
Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)
anca81 spune:
Dyanira, eu o ridic pe Carla din patut pe la 10.30 si ii dau laptele, asa semi-adormita. Altfel nu bea. Uneori bea 150-180, alteori 100 sau deloc. Noaptea se trezeste plangand (nu e regula dar in peste 50% din nopti are 1-2 treziri) dar nu de foame, o supara ceva, viseaza etc. Fie o iau in brate, fie ii dau suzeta. La 5-6 dimineata ii dau laptele. In ultimele zile a trebuit sa iau un antibiotic la 5 asa ca mi-am pus ceasul sa sune si cu ocazia asta i-am dat si laptele, tot asa semi-adormita. La noi e singura metoda care functioneaza pentru a bea lapte ca lumea.
Gata baita, ufff, a fost greu cu clatitul, a carait putin. Bine ca e curata, eu in fiecare zi ii fac baie si ieri m-am gandit ca nu va putea dormi asa nespalata.
Mie mi-au spus ca luna aceasta va intra diferenta recalculata retro din Ianuarie, chestia e ca mi-am bagat deja nasul in limita de credit iar ce intra in plus merge exact acolo Mamica fericita de
Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare
preety spune:
Fetelor m-ati omorat cu banutii... daca cele care ati depus in ianuarie ptr 85% sperati abia in mai... io pot macar sa sper pentru iunie????!!!!!!!!!!! Vai de noi pana atunci...
Ref la mancare si noi intram cu brio de cateva zile in randul mofturosilor... nici lapte nu ne mai place, d-apai mancare...
azi i-am facut prima oara branzica din 250 ml lapte... a iesit f f f putin... am amestecat-o cu mar si para... n-a mancat cu mare placere da a papat pana la urma...
In rest... nu mai stiu cu ce s-o imbrac, ba e f cald ba bate vantul; azi a fost si mucioasa da sper sa fie trecator...
Off-topic... imi bat capul cu lucrarea de diploma a lu' tasu... a fost azi la profa si l-a innebunit cu totul.. ca aia nu e ok, aia nu e la locul lui, aici mai tre tabele, grafice etc... Binenteles ca el n-a putut replica nik ptr ca nu prea stia ce e scris pe acolo
...
Acu tre s-o iau iar de la capat...
Goghosarul meu drag!!! (22 octombrie 2008)
Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
Bazar pentru Sonia si Andrei!
Monyca.C spune:
Fetelor please help !!!
Astazi am avut mari pb cu fetita..pe la ora 13 a papat, dupa ce a terminat a vomat in jet de doua ori fff puternic si fff mult laptic, m-a udat toata si pe ea si canapeaua.. apoi la intervale de 5-10 min iar si iar si iar cred ca de vreo 10 ori poate si mai mult.. eram disperati si nu mai stiam ce sa-i facem..am ajuns sa tremur de mila ei, nici nu mai avea ce vomita la un moment dat era un lichid galben i se invinetise buzitele si era fff moale..nu putea respira bine...am fugit la urgenta, controale peste controale..nimeni nu stie sa-mi dea un raspuns din ce cauza..mai ales ca ea papa laptic de la mine plus astazi o lingurita mica mica de banana pe care de altfel o mai incercase si in alte zile si nu a avut nimic...voi ce credeti ? stau si o pazesc acum ca a adormit miticuta, nu a dormit de azi dimineata...aaa i-au dat la spital un siropel pentru voma si atat..dc si in noaptea asta va mai vomita sa ne intoarcem ptr analize amanuntite..
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai
babytza spune:
Feteleeee...am cel mai marait copil in seara asta in brate plange....in tarc e jale....nicicum nu e bine...of saracutzul ....
mi se rupe sufletul....
Revin mai peseara cu noutati...Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit David
felicic76 spune:
monica: eu zic sa o pazesti si daca se mai repeta, fuguta la spital si nu mai pleci de acolo decat cu rezultatele de la analize. Oricum trebuie sa o investighezi ca vomat de 10 ori este mult
dupa ce ati revenit a mai mancat? Are pofta de mancare? ,ma refer la tzitzi.
Doamne, babymom, ne-ai lasat de izbelisteeeee, venim si te mutam, numai intra pe forum
Sper ca s-a mutat si acum asteapta net-ul
babytza: sper sa se calmeze soricelul. Daca este de la dinti, Vladutz nu se calmeaza decat cu 2,5 ml de Nurofen
si la fel, marait, agitat, izbucneste in plans in timpul mesei sau la mine in brate
dya, gaia, lumi, anca,300,preety:
Mamica de VLAD 19.10.2008
minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
LUCUTTA spune:
Monyca imi pare rau pt fetita ta .Sper sa se faca bine,nu stiu ce sa zic ce poate avea saracuta.Am o vecina care are o fetita de 4 luni si tot asa a patit cu ea.Probabil e ceva in aer ,nu stiu ,imi pare rau ca nu te pot ajuta.
Eu nu mai am timp de net de cand s-a incalzit suntem tot plecati si sambata am pus cateva intrebari si nu am apucat sa citesc raspunsurile voastre.
300 multumesc pt raspuns,doar pe tine te-am citit ca mi-ai raspuns imediat.
Vreau sa va intreb pe cele care a-ti inceput cu carnita ....pot sa-i dau in fiecare zi carnita cu legume?noi papam carnita ,morcov,dovlecel,cartof.Abituri nu i-am dat dar o sa incerc sa vad daca o sa-i placa si brocoli in rest ce s-ar mai putea da?poate spanac?si cum gatit normal dar fara usturoi?
La fructe nu mai stiu ce sa-i dau in afara de para cu mar si mar cu nectarina ca banana e prea devreme la 5 luni si 3 saptamani nu?
Nu suntem mofturosi decat putin la fructe in rest carnita cu legume sa tot fie.Eu ii pun si un strop de sare.
Aaaa sa va zic ca mancam deja la 4 ore si bem mai nou ceai (baby tea)
Legat de somnic se culca pe la 11.30-12.00 si pe la 5 dimineata ii e foame,papa si mai doarme pana la 8-9.
Tare as vrea sa nu mai mananca noaptea,am incercat sa-i dau ceai ,il bea ,adoarme si peste juma de ora ,o ora iar incepe maraiala si tot asa.Deci nu merge fara papa noaptea.
Cate mese de laptic au bbi vostri pe zi si cati ml?
felicic76 spune:
lucuttaeu ii dau carne in fiecare zi, ii dau si albitura si de o sapt ii dau si banana(dr mi-a zis de pe la 5 luni sa-i dau). Sare nu pun in mancarea lui.
In plus de ce ai scris tu la fructe eu i-am dat si mango.
lapte : dim la trezire 260 ml, in timpul zilei ii mai dau un bibe cu 125 ml, mai mult de sete, cand nu vrea apa, si seara la culcare 210-240 ml depinde cum adoarme(adoarme cu bibe in gura). Noaptea nu se trezeste ptr papa
Mamica de VLAD 19.10.2008
minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
Monyca.C spune:
LUCUTTA,Felicic
cu papica nu stiu ce sa-ti raspund..suntem la inceput si abia reusesc cateva lingurite cu ea..de carnita...nu mai vb..tineti-o tot asa..felicitari !!!
a papat si la spital, mi-au spus sa incerc sa-i dau putinel sa vedem cu reactioneaza dupa siropelul acela..ea insa vroia mai mult si a inceput s aplanga dupa titi :( nu a vomat..si i-am dat si acasa ca nu mai rezista, mai ales ca avea stomacelul gol gol..a papat si acum a adormit di nou..
asa e Babymom unde esti ????????????????????????
iti simtim lipsa enorm !!!!!
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai