Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (99)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Diana noi ce facem ce nu facem la 11 adomrim ca astia mari nu resesc sa presteze baie mai devreme. Hai la 10 in zilele cu organizare mai buna. Se trezeste pe la 8 mai noi, ca umbla tac'su prin jur dar daca n-o deranjeaza nimic doarme pana la 9.

Cand era mai mica o pacaleam sa doarma continuu pana la 11 mufand-o la tzitzi de cate ori se foia. Dar nu mai merge vrajeala, s-a facut desteapta asta mica si vrea sa ma faca sa slabesc.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

anca dc vin la tine si te vad asa bronzata nu te mai iubesc mamiEu te vreau uniform peste tot, da???

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Anca, lasa ca ai facut niste melanina pe langa vitamina aia D asa de mult ridicata in slavi. Eu cred ca voi i exact ca tractorii si eventual cu forma de wrap.. ca nu prea sunt fan creme. Si ce-aveam le-a papat sorela mai mica (mai bine).

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Anca daca doarme acum mai adoarme la 9 seara?
Intreb pt ca de cateva zile si eu patesc la fel cu Andrei adoarme pe la 7 jumate-8 seara mananca la 10 seara si doarme in continuare dar pe la 4 noaptea se trezeste maxim 5 si e tare incomod sa te trezesti la 5 dimineata ca noi nu ne culcam de la 7 jumate seara

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

scuze ca ma bag si eu in seama, dar a mea se culca la 11-12 noaptea si tot se trezeste la 4-5 iti dai seama ce incomod imi este ca sa ma trezesc in fiecare dimineata la ora aia cand ma culc pe la 1 noaptea

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Diana, sper sa doarma . Oricum azi o trezesc la 8 sa-i fac baie, ieri am sarit pentru ca am fost singura si am sperat ca se intoarce azi al meu. Din pacate nici azi nu ajunge dar e musai sa spal copilul. Cu clatitul va fi mai greu, dar ne descurcam noi cumva.

Nikolici e nasol ca ma si arde pielea acolo, in rest am fost protejata.

300, fara crema ma fac rosie ca racul. Am pielea fooooarte alba. Cred ca Carla l-a mostenit pe taticul ei, nu s-a inrosit defel, e negruta bine. Oricum si pe ea am dat-o cu crema, factor 30.

S-a trezit

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

nani-nani: radu pe la 7 incepe miorlaiala de nani. Mai trag eu de timp, dar max la 7.30 trebuie sa ma prezint cu biberonul, si la 8 doarme dus.
Acum de ex, deja doarme, iar chitaiala a inceput-o pe la 6si, cu greu am tras de timp.

Doarme pana pe la 5-6, cand trebuie sa il pescuiesc din vreo pozitie imposibila (cu capul sub patura mea, sugandu-mi cracii de la pantaloni, de ex...) sa-l asez frumos langa mine si sa contimuam sa motaim pana la 8, 8.30, chiar 9 ca azi...

Teo de mic-mic nu s-a culcat niciodata mai devreme de 10. A avut si perioade cu 12, 1, 2..., trezirea la 10, sau la 8 mai nou de cand reusesc sa-l inghesui pe la 9-10.
Nu prea stiu cum o sa doarma cupiii astia impreuna... sunt foarte diferiti...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Si Radu s-a culcat deja..doarme pana la 7-8 dimineata.

Sa ma plang? Tac-su venii la 7 de la servici..eu tocmai facusem niste cartofi gratinati cu tocanita de pui..manca repede..si fugi la meci pe stadion..iar eu terminat baita..hranit bebe marait..adormit..si gata..pai e corect?..acum bantui pe net

Bravooo Andaaaa..S-o tii tot asa cu diversificarea

RAdu azi a mancat foarte bine..dimineata castronelul cu banana si brnazica, la pranz tot castronul cu supa crema de morcov, dovlecel si telina..insa seara n-a mai vrut cereale..de 2 zile nu le mai vrea..doar tzitzi..oare de oboseala? sau s-a saturat..hmmm

Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Baby boy asa sunt taticii ce sa mai zicem vor si ei sa se relaxeze la un meci, la o bere noi trebuie sa ii intelegem.Stiu cum e ca nici mie nu mi se pare corect.Uite un si o de la noi pt mamica harnicuta.Vrem si noi reteta de cartofi gratinati ca suna tare bine
Anca bafta cu baita singura.Eu nu reusesc deloc singura.
De cate ori mai papa bebei peste noapte ma refer la cei care se culca cam pe la ora asta.Ca poate Andrei se trezeste de foame zic si eu ca tot vreau sa aflu motivul ca el dormea bine nu se trezea inainte de 6 jumate sau poate e satul de somn daca doarme de la 8.
Apropo si acum doarme a baut laptele cu cereale si a adormit acum la 10 jumate trebe sa mai pape sa vedem cum facem.Voi cum faceti ii treziti pentru papa?Ca eu daca il las doarme pana pe la 1 si la ora aia nu prea i-as da papa.Ufff cate intrebari mai am si eu...

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Radu nu mai mananca, de la 7.30 si pana maine la 9.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Gaia de mult vroiam sa intreb Teo nu face galagie seara sa il trezeasca pe Raducu?
Off topic oarecum am aflat azi ca mi s-a aprobat dosaru de cic depus in ianuarie am sunat la ei ca decizie nu am primit acasa dar banii de abia in maiSe aduna deja 4 luni fara bani.

Diana

Mergi la inceput