Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (99)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

BRAVO ANDA!!!! Tine-o tot asa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Greu intr-adevar cu 2 ture de plimbare.
Eu am reusit sa il pacalesc pe tati asa ca acum sunt pe afara de vreo ora.Mai stau pana pe la 7 jumate asa ca e in sfarsit liniste in casa

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Ada, pau nou e super cool!

300, bravo Anda

Carla cu greu mi-a mancat un iaurt...are un marait la fiecare lingurita inghitita care ma scoate din minti

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Citat:
citat din mesajul lui CosmyB.

Si o poza pentru soricel Maya cu palarie

Pozici
Mamica deMaya

No comment! Am ramas paf!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Ada, pau nou e super cool!

300, bravo Anda

Carla cu greu mi-a mancat un iaurt...are un marait la fiecare lingurita inghitita care ma scoate din minti

Piti mic se face mare

Anca Andrei nu vrea iaurt de nici un fel!!Tu ce iaurtel ii dai Carlei???

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Multumim pentru incurajari, dar sa nu va imaginati ca a mancat mult. Cred ca echivalentul unei lingurite mari de adult. Oricum, e un inceput. Vedea-vom daca intram in clubul mofturosilor sau Anda chiar e fan mancare. Uite ca nicole avea dreptate intr-o discutie private - sunt curioasa ce va face maine.

Pot sa va spun ca a facut ce n-a facut de mult asa cu spor: kk la mai putin de ora de la masa. Cred ca stiu de ce-am cumparat multe feluri de servetele umede ieri [:))]. Acum scuzati detaliile dar fi-mea este in randul celor care ne onoreaza cu asa ceva cam la 4-7 zile.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Dyanira, Tnuva Yoplait Iaurt alb cremicios, cam funky denumirea dar Carlei ii place . Intr-adevar e cremicios.

De cand am venit acasa Carla maraie intr-una, in brate maraie, in patut daca o pun se ridica in picioare si nu stie sa se lase jos - deci maraie, in tarc la fel, pe jos la fel. Este super obosita dar nu vrea sa doarma. Si sunt singuraaaaaaaaaaaaaaa

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Anca Carlita maraita!!!Ca o consolare si Andrei e cam la fel numai in picioare ii place dar cine il poate tine la greutatea lui
Vroiam sa va intreb ca la ce ora dorm bebei vostri seara si pana la cat?

Diana

Mergi la inceput

A adormit in sfarsit. Nici nu stiu cum sa fac, iesitul asta afara o oboseste foarte tare pentru ca 90% e in fund atenta la tot ce se intampla in jur. Iar seara acasa e foarte obosita si maraita.

Dyanira, pe la 9 adoarme seara si maxim la 7 dimineata e in picioare. La propriu

M-am bronzat ca tractoristii, cu guler la ceafa . M-am dat cu crema factor 20, insa doar pe fata, brate, decolteu. La ceafa am uitat.

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Anca daca doarme acum mai adoarme la 9 seara?
Intreb pt ca de cateva zile si eu patesc la fel cu Andrei adoarme pe la 7 jumate-8 seara mananca la 10 seara si doarme in continuare dar pe la 4 noaptea se trezeste maxim 5 si e tare incomod sa te trezesti la 5 dimineata ca noi nu ne culcam de la 7 jumate seara

Diana

Mergi la inceput