Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (99)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

300 imi poti spune te rog cat era Rhonson-ul ala in Cora?

Multumesc

PS: in care Cora l-ai vazut?

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

In Cora Lujerului, putin peste 165 RON. Nu arata rau.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

v-am trimis pe mailul comun o poza cu pau nou. Pacat ca nu mi-au dat si un cu* nou la cutia aia...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Iepurila, atata vreme cat iti dau garantie la el eu zic go for it. Vad ca are accesorii la fel cu al meu; pterea e maimica (braun are 600W dar si 389 e OK). In plus la nevoie te poti baza pe robotul de bucatarie pentru chestii pentru voi... desi presimt ca il vei uita pe undeva pe-acolo.

Anca, mie-mi spui cu disparutul? Anda nu urla, are un fel de-a marai care-mi intra asa prin toti porii si ma moi toata. Aresi lacrimi cad maraie asa, de asta asociez asta cu plansul. Mai aiurea ca, daca fug in bucatarrie si am hota data drumul, nici n-o aud. La fel si cu dusul.

Scoica sa traiasca si scaunul de masa, ca asa o mentin in raza mea vizuala.

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Ada vaaai ce autocritica esti. Parule superb (eu l-am vazut live girls) iar de restul nu ma iau. Ca n-am de ce.

Cosmy de fluor stiam si eu ca se administreaza continuu si e foarte controversat, am vrut sa scriu dar intreaba-ma de ce n-am facut-o ca io nu stiu .

Si acum... bat tobe. Hai sa va zic ca Anda a mancat Golden ras si l-a primit bine; putin, ca prima data; vrea sa manance singura. Asta dupa ce fusesem in piata sa iau morcov si pastarnac sa fac ciorba. Om mai sucit ca mine nu s-a pomenit...

Avea o mutrita surprinsa cand i-a smitit gustul... S-a uitat la mine apoi s-a luminat la fata. Asa ca noi ne-am diversificat pe bune de-acum si vom manca fructe dimineata. Saptamana asta mar.

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Anda!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Bravo ANDA!!!!
Azi Andrei nu a avut chef sa pape legumele cred ca intram si noi in clubul mofturosilor!!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Hai ca apuc si eu in cele din urma sa mai zic si eu cate ceva. De cand cu vremea asta frumoasa, bebelina super cuminte si mancacioasa (ptiu, sa nu-i fie de deochi) si subiectul cu amantele n-am prea zis nimic.
Noi am reusit in ultimele 2 zile sa inlocuim cele 3 mese (in zilele bune ma refer, ca altfel inlocuim una, una jumate). Sper s-o tinem tot la fel si sa ne urmeze exemplul si boboceii mofturosi (deocamdata, ca eu o sustin pe Lumi care spune ca in max. 1 luna se razgandesc ei si papa tot). In rest ne dragalim la greu, radem, cred ca sarim etapa de mers in 4 labe si ne ridicam direct dupa cum am exemplificat azi. Si ce-i foarte important azi Eva mea a stat in carut, a adormit singura si a dormit 2 ore!!! Asta-i chiar o premiera in existenta noastra recenta.
300, sa stapaniti sanatosi blenderul si Anduta sa pape cat mai multe bunatati preparate cu el. Deja a inceput cu merisorul dat pe razatoare, s-o tineti tot asa.
Ada, iti vine super "paul nou"
Lumi, referitor la ideea Oanei (Tzitziri) cu rampa, sa stii ca la fel am procedat si noi...am cerut acordul administratiei si am incropit o rampa, ca mi-era imposibil sa car si carutul si bebelina. Nici nu-l puteam ridica si mi-era sa nu vin in freza cu tot cu carut si mai ales cu Eva in carut. Daca te ajuta, iti pot pune la dispozitie schita noastra de rampa, ca deh, al meu e injiner si daca n-avea proiect nu iesea rampa, da?

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Ne-am intors si noi de afara Anca si eu sunt tare obosita de cand iesim afara de doua ori pe zi greu tare sa impingi caruciorul

Monyca e asa dragalasa Eva o minune de fata. Ti-am mai zis eu de baietel pe cand?

Maya nu a vrut nici fructele, nici cartoful m-am holbat la ea in gura si se vad ambii dintisori, se simt doar ca nu sunt iesiti de tot. Sper sa fie numai asta si sa nu fi devenit o mofturoasa ca ma`sa

Cuscra a reusit piciul sa zica "mama"? ca parca asta vroia sa zica in filmulet

Ada e super "pau nou"

Si o poza pentru soricel Maya cu palarie

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

300 sa stapanesti sanatoasa blenderul si sa faca tati cat mai multe bunatati pentru voi si bafta cu diversificarea. Se pare ca papa bine printesica ta

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

good evening???

am venit si noi de la sauna de afara, iar in casa este super racorica.Mai sa traiasca care a inventat leaganele pt.bebelusi! Tare se mai bucura fii mea.Si functioneaza f rapid pt. calmarea nervilor ei.
Nu pot sa mi inchipui ce a fost in mintea celor care au pus un singur leagan pt bebelusi in ditamai parcul Tineretului, cand la mine pe langa bloc avem 4.
Aaaa si la intoarcere in masina pt.ca incepuse K sa "oracaie" rau am bagat muzica la maxim si a tacut imediat.Traiasca radio!!!
Aaaaa si pt ca am stat pe iarba, am cules un sir lung de floricele nu de pe campii ci din parc de langa lac, PT VOI.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput