Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (99)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Diana, dar bea suficient Andrei, 100 ml ceai/zi e OK. Carla maxim 50 ml de apa bea intr-o zi si aia doar in timpul mesei. Foarte interesant, cand o pun sa manance ii vine sa bea apa . Ceai eu nu-i dau deloc, doar apa plata. Iar lapte ... maxim 400 ml/zi. Voi stati super bine.

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira
Lumi nici al meu nu e prieten cu lichidele, apa deloc, ceai fff putin maxim 100 ml pe zi

pai mami, eu cand am zis 'putin', ma refeream la 10-20ml.... as fi multumita daca ar bea 100ml.... cel mai mult au baut cam 50ml, au avut doar o perioada insa...

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Anca, Lumi 100 ml e maxim de exemplu azi nu a baut deloc decat lapte dar lapte bea 700 ml minim el ar mai bea dar nu ii dau eu e mare fan lapte.
Nerantula multa rabdare.Nici Andrei nu a papat prea bine la inceput acum papa cam 200 g la o masa are 2 mese inlocuite una de fructe si una de legume.Carne in schimb nu vrea deloc te inteleg ce simti ca asa simt si eu cand incerc sa ii dau carne.El care roade tot si baga in gurita am incercat sa ii pun bucatica de carnita pe farfurie sa o bage el in gurita ei bine nici gand o apropie simte mirosul si o arunca pe jos.Ieri am incercat in schimb putin ficatel s-au batut turcii la gura lui dar eu nu prea vreau sa ii dau prea mult ficatel maxim o data pe sapt.
Vroiam sa va intreb daca le-ati dat prune si cum.Pot sa ii fac suc ca e cam constipat?Bine ca nu stiu ce succes o sa am cu sucul ca nu prea ii plac sucurile de abia daca gusta putin de portocala dar si ala daca ii dau direct feliuta in gurita si trage el.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Lumi, pai daca la el nu merg altele, macar eu sa fiu fericita cu cate o gurita de Pepsi.
Voi nu iesiti?...ia, afara cu voi

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Lumi, pai daca la el nu merg altele, macar eu sa fiu fericita cu cate o gurita de Pepsi.
Voi nu iesiti?...ia, afara cu voi

ai dreptate!

noi iesim pe la 17.00, n-avem cu cine pana atunci....

_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Lumi inca o data toata admiratia mea pentru tine!!!
Ce bine te descurci tu singura cu amandoi hunii.De cand te stiu pe tine imi e rusine sa ma mai plang ca eu nu am decat unu.
Ce greu trebuie sa iti fie si sa iesi la plimbare cu amandoi!!!Sigur trebuie sa mai fii cu cineva.
Si inca ceva vroiam sa iti spun te-am vazut in poze atunci nu scriam dar nu pot rata ocazia sa iti spun ca arati extraordinar zici ca esti surioara hunilor nu mama.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Dya, multumesc mult!
De aratat... hm... arat cam ca un somalez satul... slaba si cu burtik... in fine, nu-ti impartasesc opinia, sorry, nu din punctul asta de vedere.

Da, clar trebuie sa fiu cu inca cineva, am si 'noroc' de carucior de 17kg pe care abia pot sa-l cobor si am si niste scari imense in fata blocului, duble sau chiar triple fata de cele normale... in plus, daca ii apuca plansul pe amandoi afara, chiar nu am cum sa ii linistesc si nu pot sa-i las sa planga singuri in carut....

dar f greu nu e, sau cel putin nu mereu, am si avantaje... de ex. ii pot lasa uneori singurei, ca se joaca unul cu altul, si se inteleg de minune...

ici multi si tie si lui Andreiu!

_
GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Luminita, la noi a aparut la vreo doua saptamani de cand am nascut o rampa. Nu stiu daca a fost o coincidenta sau nu, dar eu sunt sigura ca daca e putina amabilitate se poate pune o rampa la orice scara de bloc.Este exact cat scarile din fata blocului (de fapt dintre usa de la bloc si parter) si nu cred ca e foarte greu de instalat.
Nu te poti interesa?Adica sa intrebi administratorul?

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui kllemi
ca avem buricul un pic, cam negru si nu stiu de ce si nu stiu de la ce......daca aveti vreo idee sa imi spuneti va multumesc mult si va

kllemi, si Radu are buricul negru. Acu sa explic ce zic eu la negru. Dupa ce i-a cazut buricul (f repede, nici 4 zile n-avea Radu) a ramas un fel de rana foarte mica acolo de unde s-a rupt (deci cumva in buric, care arata ca un melcusor). Eu am tot dat cu betadina, si deasupra cu baneocin pudra. La un moment dat am observat ca s-a facut acolo un fel de cojita sau asa ceva, neagra.
Trecuse de mult rana aceea, asa ca am incerca sa curat dar nu am reusit neam, nici cu crema, nici la baie, deloc.
A ramas asa, un pic de negru acolo... jeg

o fi asta cazul si la voi

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Referitor la buric, si Carla are o pata acolo putin mai inchisa la culoare, dar nu neagra, maro asa. Parca e bronzata . La ea a ramas o rana care a trebuit cauterizata la chirurgie cu nitrat de ag.

Ne-am intors de afara, sunt rupta, dimineata o tura si dupa amiaza o tura, tot asa o tinem de cateva zile. Noroc ca pustoaica asta a mea e tare cumintica in carucior, nu plange deloc. Mai si doarme din cand in cand, n-am treaba cu ea. In casa in schimb e dezastru, in momentul in care ies din camera incepe instant sa urle.

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput