Colectia de toamna - iarna 2005 (234)
Raspunsuri - Pagina 19
Noki_Lara spune:
Mneata!
Pe mine m-ati pierdut la discutiile despre carti. Clar nu sunt punctul meu forte.
Cami- lucrarea de diploma pe Remains of the Day? Da' tu ce-ai terminat, maica?
Asta e cartea care a stat la baza filmului ala superb cu Anthony Hopkins? Io-s cu filmele, deh...![]()
Lavi- autorul ala japonez abstract e cel care a luat premiul Nobel pentur litaratura, nu? Ei bine, mama mea care citeste carti de-alea..grele, de filosofie&co super profunde si care e o impatimita a cititului nocturn pana la 2-3 dimineata zilnic!!!!
- n-o s-o inteleg niciodata, dar asta e alta problema
- ei bine, mama chiar ieri imi zicea ca e singura carte pe care nu a putut s-o termine si a abandanat-o, ca i s-a parut doar o insiruire fara rost de cuvinnte. Ma refer la cartea numita ceva de genul "Dansatoarea din...nu stiu ce oras cu I"
Cami- ce fain ca plecati. Vrem poze multe!
Gandacel- sa-ti traiasca gandacica mica, sa fie vesela si plina de inspiratie, sanatate si bani! ![]()

Bic- chiar ma gandeam si eu zilele astea ca nu-mi vine sa cred ca fac galustile noastre 4 ani in toamna. Io-s clar cu minim 2 ani in urma cu evenimentele...
Madau- pai voi nu mai plecati, de faci prajituri? Nu de alta, da' daca plecati si nu ai ce face cu ele, io ma ofer sa le pap.
Io-s la biblioteca...da' am un chef de invatat, de numa'.![]()
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
lavi02 spune:
Cami gand la gand cu Noki, ce-ai terminat, mama? credeam ca vreun ASE, ceva.
Noki Dansatoarea din Izo, e chiar cartea pe care am citit-o eu in Thassos in primele dupa mese pe balcon in timp ce Silvia desena si cealalta jumatate a familiei tragea de zor la aghioase.
Mie mi-a placut, in special povestierea cu dansatoarea mi s-a parut f f frumoasa.
Pe masura ce imbatranesc
vad ca mostenesc tot mai mult din pasiunile lui taica-meu: calatoriile, cartile si mancarea buna. ![]()
Sora-mea la fel.
Cultura si civilizatia japoneza, la fel, la toti 3.
Madau bafta la dr cu Miru, sa nu va consemneze acasa de Pasti!
Leea 
camelia_daniela spune:
Lavi, am terminat limbi straine
.
Da, Noki,www.imdb.com/title/tt0107943/" target="_blank"> Remains of the Day e filmul cu Antony Hopkins si Emma Thompson ...
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
mandyksch spune:
Fetelor am intrat sa va urez tuturor PASTE FERICIT!, sa va odihniti, sa petreceti alaturi de cei dragi.
Eu tocmai am venit de la ora de sofat
, am avut o zi proasta de tot. Parca m-am prostit nu alta.A fost cea mai proasta zi de cand m-am apucat de scoala. Da' am venit acasa si m-am uitat ce bioritm am asa ca nu m-am mai mirat.
De fapt ma simt asa bleaga si fara putere. In rest suntem ok, eu mai am ceva lucru de terminat, expediez lucrarea si ma apuc de teoria pt scoala de soferi.Nu stiu daca oi avea spor.
Va pup si va doresc numai bine.
felicia74 spune:
Bravo mai, cand am eu treaba duium voi demarati discutii savuroase
In primul rand:
Gandacel sa-ti traiasca fetitza, sa fie sanatoasa si voioasa!
Wow, 2 ani, eu inca ma mai gandeam la ea ca la un bebelus
Eu in concediu nu pot citi nicicum, desi tot incerc, ptr mine odihna trebuie sa fie activa, sa implice multa, multa miscare, astfel incat seara sa cad lata![]()
In Turcia am inotat ore intregi, ne plimbam de la piscina la mare, apoi la toboganele de apa, iar cand dormeau ai mei copilasi (adica Ili si tati) eu ma duceam la sala sa bag o bicicleta. Pur si simplu nu am stare in vacanta, nu-mi place sa stau locului, ma plictisesc, parca pierd timpul. Nah, de citit pot citi iarna cand oricum nu am ce face afara, nu?
Iar genul de literatura care-mi place este cel documentar, cazuri reale, preferabil descrierea modului de trai in alte culturi.
Madau ar fi mai bine s-o vada un dr, decat sa ai surprize. Wow, cum de ne fac acesti copii surprize numai inainte de vacante?
Noki dar nu pot veni socrii la tine, ca sa petreceti Pastele impreuna? De fapt, ei oricum nu sunt ortodocsi, asa ca stai cu mama, nu?
Mandy lasa, ca adevaratul test in soferie vine abia dupa ce iei carnetul. Dar vezi si tu partea buna a lucrurilor: macar voi nu aveti traficul din Bucuresti![]()
Hai ca ma apuc de restul de curatenie ramas, dar mai arunc un ochi pe aici.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
corap spune:
hai, ca intru si eu pe mare fuga, ca am niste acte de pregatit pt marti dimineata si am fost cam trili-lili la serviciu, da' tb sa ma bag in discutia despre carti.
asa, cartea este "barbati care urasc femeile" - stieg larsson, foarte interesanta dupa parerea mea si foarte "suedeza" - parte la care a contribuit si traducatoarea care traieste in suedia de 1000 de ani. si am citit si-o si pe "sora" ei (a cartii), tot atatea pagini, tot noaptea
- "fata care s-a jucat cu focul".
astept volumul 3 (ultimul).
chiar imi pare rau ca altele n-o sa mai fie...
a... si apropo de chestii mostenite, am observat la fi-mea o chestie care m-a dat gata, nu as fi banuit ca e ceva ce se transmite genetic : aduna pietre si le baga in buzunar. aduna sistematic si cu pasiune. intotdeauna se intoarce cu buzunarele pline de pietre pe care le piteste prin casa. exactamente cum faceam si io... doar ca ea n-avea de unde sa stie.
daca nu mai apuc sa intru, va urez tot ce se poate ura, mai putin "paste fericit" (ca ma calca pe nervi urarea asta)
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
margelute noi
Noki_Lara spune:
Feli, ba socrii sunt ortodocsi, ma org, mai mult socra, socrul fiind cam ateu de felul lui.
Dar nu se pune problema de venit la noi, pentru ca o sa-si petreaca Pastele cu cumnata-mea, la Bistrita.
Eu voi face Pastele cu mama si Sarah, acasa, apoi ceva iesiri in aer liber, o Mogosoaie, ceva. Vroiam la mare, dar e urata vremea. La munte, idem.
Doar in Buuresti vad ca sunt sanse sa Nu ploua.
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
lavi02 spune:
Corap ca sa te completez
Nati are obiceiul de a luat o foaie de hartie si a o rupe bucati-bucatele (exact asa facea sora lui Virgil cand era mica) si de a dezlipi orice de pe orice (obicei al lui Virgil, de mic pana acum). La fel, cu ruptul hartiei, n-avea de unde sa stie.
Mandy multumim de urari! Cu sofatul oricum te admir ca eu n-am "the Gods" asa ca bafta in ocntinuare!
feli si io-s activa in concedii, iar cititul e placerea mea cnad altii dorm.
Noki_Lara spune:
Fetelor, am forward-uit in contul comun un document numit SALATE.doc, in care sunt 50 de pagini cu n retete una mai delicioasa ca alta, de salate.
Aia cu fasole rosie si avocado va fi incercata week-end-ul asta.![]()
Poze cu noi
1 si 2
Varsta Sarah
mandyksch spune:
Fac si eu un pic de pauza sa ma uit la poze. Azi mai bine stateam in pat ca am o viteza in mine
Nu am spor la nimic.
Va multumesc fetelor pentru incurajari. Feli, da nu e circulatia din Bucuresti...tocmai de aia mi-e groaza cum as conduce intr-un oras mare daca ma incurc in unul mic
Lavi, multa vreme nu am vrut sa aud de soferit, dar nevoia te impinge la multe. Am inca oaresce retineri (mai ales daca am cate o zi ca cea de azi) dar merg inainte.
Gandacel,pupam Stefania si ii dorim multe aniversari frumoase de acum incolo.