Colectia de toamna - iarna 2005 (234)
Raspunsuri - Pagina 18
meems spune:
Stefania, LA MULTI ANI!! Gandacel, sa-ti traiasca si sa-ti aduca mereu bucurii.
Sunt si eu la zi cu pozele. Am vazut-o pe Amalia, mi se pare atat de fotogenica si de jucausa! Bobitza al Inei e tare bland si seamana leit cu taica-sau. Mati de Roxi e un dulce si Lexi o strengarita. Roxi, ce bine-mi pare ca mai apari si tu in poze! Imi place cum iti sta cu parul mai scurt 
Fetelor, eu nu stiu de ce nu puteti deschide albumele pe snapfish. Daca nu aveti cont personal, nu ar trebui sa fie nici o problema cand incercati sa va logati cu username-ul si parola comune... Deci chiar nu stiu cum sa va ajut, decat daca incarc pozele pe alt site.
camelia_daniela spune:
Maria, multumim de urare! 
Catutza, o sa stam la o pensiune in Moeciu, unde am mai fost si anul trecut (o prietena de-a nostra o cunoaste pe "proprietara" si am luat cazare fara masa - ei ofereau doar pachet cu masa festiva de Paste). Sa fii sigura ca o sa fac muuuulte poze! ![]()
Aseara am bucatarit pana la 1 noaptea si am cam terminat - am facut chec si placinta cu mere, am vopsit ouale, am tocat legumele pentru salata beuf si am facut si chiftelute - "mingiute". Sunt rupta de somn si imi vine sa ma intind pe birou
! (mi-e ciuda ca voiam sa fac ouale cu Daria, insa avand atat de multa treaba am lasat-o la mama!
) Acum nu stiu cand plecam - in dupa amiaza asta sau maine dimineatza - sincer, eu as prefera sa plec din seara asta, ca sa nu ma trezesc maine cu noaptea-n cap!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
Bic spune:
Stefania 2 ani. Cind s-a intimplat chestia asta fetelor? Va spune eu cind. Cind astia mari ai vostri si singurii ai unora intre noi vor face 4 (PATRU) ani la toamna!
La Multi Ani Stefania. Sa o bucuri tot timpul pe mami a ta cea dragastoasa si dedicata.
Ina ma bucur ca ne-ai dat onorul si raportul cu asa o placinta de zile mari. Ti-am vazut si eu pozele si ti-am admirat copiii!
Truc la mincare: eu am urmat exemplul unei prietene care i-a spus fica-sii cind era copil ca regula casei este sa manince in fiecare zi ceva verde. Si i-a dat fetitei mina libera sa-si puna ce vrea ea pe acel ceva verde: orice fel de sos, chiar si ciocolata, daca vrea (tin sa precizez ca in casa prietenei mele nu se afla niciodata junk food, deci alegerile erau oricum sanatoase.) Asa ca fata a ales sa manince broccoli si ketchup.
La inceput, asa facem si eu cu Smaranda: ii puneam broccoli cu ketchup (unul organic si cu zahar foarte putin). Acum maninca broccoli doar cu ulei si sare, dar mai folosim si metoda sosului cind nu merge altfel. Daca satu bine sa ma gindesc, asa am procedat si cu oule. La inceput minca cu ketchup, acum doar cu sare. Ia sa incerc eu si cu spanacul.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
lavi02 spune:
Maria de Murakami chiar n-am citit nimic, daca zici ca e mai occidentalizat tre' sa ma bag.
Yasunari Kawabata - am citit un singur volum de el, de nuvele, az' vara in Thassos. Chiar ca stilul traditional japonez subtil care te lasa cu gura cascata si cu niste intrebari. Da' f fain.
Cartea pe care o citesc acum e mai degraba o poveste de familie, din nou despre pozitia femeii in societate, e foarte usor de citit, scrisa fain, curgator, imi place mult.
Alt preferat de al meu e Kazuo Ishiguro, mi-au placut toate cartile traduse de el -1 pe care n-am reusit sa o termin. Bun, Ishiguro traieste in Anglia, deci si el e occidentalizat.
Bic bun vehicol de mancaruri e ketchup-ul! Si la Silvia il folosesc in aceleasi scopuri :) Eu ii dau cel mai bun pe care il gasesc in Ro, de la Heinz, imi place ca e fara E-uri si amidon.
Am vazut ieri si a doua tura de poze de la Alinus - ce-i mai place Amaliei sa pozeze! Si ce bine ii sta cu rochita roz! Roxi foarte frumoase pozele, si pruncii si pozele in sine foarte misto realizate! Ina pufosel e o figura si jumatate! Nu te plange ca e bun si cuminte, tu ti-ai dorit racusor! 
leea_cv spune:
Fetelor, va doresc insutit mai mult decat va doriti voi inseva de sarbatori,si pe langa, viata lunga sa va puteti bucura, cat mai mult, de toate. PASTE FERICIT!
madau spune:
Neata
Rapid o postare pana ma apuc de prajiturit
Sunt nitel suparata ca nu stiu ce are Miru....ieri dupa amiaza cand s-a trezit din somn era usor rosie in obraji, am crezut ca s-a frecat de perna cand a dormit pt ca nu avea bubite sau altceva. Apoi aseara dupa ce am scos-o din baie am vazut ca era plina de pete si pe picioare si pe manute, doar burta si spatele sunt "curate". Si habar n-am ce poate fi, nu-s bubite, pielea e fina, arata ca niste pete micute, rozalii, neregulate si destul de multe. Daca intind pielea dispar. Febra nu, muci nu....ma gandesc la vreo alergie. Eu am avut ceva asemanator cand am facut o alergie de la soare. I-am dat aseara niste Zyrtec si acu ma cuget ce sa fac...Ce poate fi?
Gandacel LMA pt Stefania, sa creasca mare si sa va bucure!
Lavi te admir ca mai poti sa citesti...pt mine cititul a devenit SF
(si pana s-o am pe Miruna citeam de nu ma mai opream, acum nu mai am rabdare). Nici la vreun film nu mai am rabdare sa ma uit
cata, n-am facut mare branza, avand in vedere ca oricum plecam, am facut niste drob, ouale, azi fac o prajitura de casa si un tiramisu. Si o poienita cu ciuperci. mama imi face salata de boeuf...si cam atat.
Fug la treburi...
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
margele si alte zorzonele
lavi02 spune:
Mada, poate fi alergie sau rubeola, rozeola, de-astea. La rubeola ai si ganglionii mariti si nu neaparat febra, rosu in gat sau sa te simti rau.
Poate fi si alergie, bineinteles. A mancat ceva nou sau ceva cu E-uri?
camelia_daniela spune:
Lavi, si mie imi place Kazuo Ishiguro !
Mi-am facut lucrarea de licenta pe "The Remains of the Day" 
Madau, sanatate multa!
Poate o fi o alergie !
Va doresc un Paste Fericit tuturor!
Sa aveti lumina in suflet si in case, sa va bucurati de toti cei dragi si sa fiti sanatosi!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
madau spune:
Lavi multam pt raspuns
, am sunat dr si ma duc s-o vada pe la 3.30. Ganglionii nu-i are mariti, dar e plina de pete, mici si multe. A mancat zilele trecute si o inghetata, a mancat si ceva capsuni..deci nu stiu de la ce poate fi... Sa vedem ce zice dr
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
margele si alte zorzonele
bb_alinus spune:
La Multi Ani Stefania de Gandacel!
Buna dimineatza colectie!
Ina multam de detalii, inca nu ne-am hotarat ce sa luam ! 
Sa aveti un Paste fericit!