Colectia de toamna - iarna 2005 (234)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza vesela si adormita!

Sunt happy ca am scapat cu bine atat de examenul de franceza, cat si de proiectul de practica de ieri, la care am luat 10! Mai am 4 examene in sesiune, licenta si gata. Pana la master, adica.

Inuta- wooow, ce postare luuuunga si tipica tie. Multumim de aprecieri!Ma bucur ca ai scapat asa d eusor d eproblema intarcarii.
La mine cura de slabire care da efecte garantate si de fapt e o cura de detoxifiere a organismului este foarte simpla: papi 2 saptamani doar fructe, legume si orez. In orice fel, crude, fierte, salate (da, inclusiv cu ulei si dressinguri). Ininte de a baga ceva in gura te intrebi daca e fruct sau leguma si daca raspunsul e da, go fot it. Mie mi se pare ca ai o varietate foarte larga de posibilitati din care sa alegi. Plus ca are avantajul de aputea manca oricand + oricat, fara limite stricte - urasc genul ala de cura.
Iar dupa cele 2 saptamani, treci la o alimentatie normala si civilizata, dar daca vrei sa te mentii si sa slabesti chiar in continuare, NU mai papi seara, dupa ora 18, nimic altceva decat fructe. Eu asa am slabit in ultimele 2-3 luni, aproximativ 7 kile.

---

Eu sunt amarata. Adila pleaca azi in Germania. Deci adio Paste in familion.Motiv pentru care consiliul de familie a decis ca nu mai plecam la Bistrita, ca e efortul mult prea mare comparativ cu avantajele.

Asa ca Lavi, dupa cum vezi, nu a iesit mavevra de parasire bufniteasca.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki atunci Paste fericit acasa!
Felicitari pt notele mari si bafta in sesiune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

ziua buna!

am fost de dimineata la biserica si am impartasit kinderii,am si eu cateva minute libere.
Aveti poze noi cu kinderii plangaciosi in contul comun.

gandacel, sa iti fie sanatoasa micuta stefania, sa aiba tot ce-i mai bun, noroc si fericire. La multi ani!

meems, o sa intru ziele astea pe facebook ca sa vad mai multe, arata super.mercic pentru raspuns.

ina, da, aceea este sora mea mijlocie, desi multa lume imi spune ca seman cu cea mica
am sa iti las un mesaj pe pm.nu merge cu alegerea la alexia, ea stie una si buna, nu este cooperanta, de ex a descoperit un maieu oribil,mic...si de 4 zile trebuie musai sa il puna pe ea peste lucruri nu sub..oriunde merge
Sa va fie de bine timpul petrecut impreuna si la cat mai multe filme vizionate

mara, mercic pentru raspuns , oare cand le trece?

noki, tare amarata te simt ca esti, si un , cand se intoarce adila?

felicia, tot uit sa iti spun, am vazut pozele cu ilinca ..wow ce mare si frumoasa este, e inalta asa-i? felictari pentru reusita, la cat mai multe coilere . si bine ca te-ai reparat.

miha 80, pe ce taram ai aterizat? acomodare placuta indiferent de loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Uau, e ziua Stefaniei?! 2 anisori ?!

La multi ani! Gandacico, sa-ti traiasca amandoi copiii si sa fie sanatosi si fericiti!

roxi teama mi-e ca nu prea avem ce face cu fanteziile vestimentare ale tinerei generatii, si pe termen lung vorbesc.
Pana una alta eu am inceput sa-i dezvolt Silviei spiritul critic: aia-i prea incarcata, cealalta prea tipatoare (uraa!! am reusit sa scapam de kilele de sclipici si rozul exclusiv), aia se asorteaza, cealalta nu...

Cred ca am cam exagerat ca intr-o zi nu voia sa iasa in parc cum o imbracasem eu din spirit practic, ca nu se asortau prea bine hainele. Avea dreptate dar, uh...

La ale mele marea pasiune e sa se imbrace in rochii festive, sa defileze prin casa, sa faca diverse combinatii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata..pe la pranz

Taman ce ne-am intors de la biserica, am fost la impartasit, apoi o tura rapida de piata pt ultimele cumparaturi si acu ma apuc de mancare. Maine urmeaza dulciurile, bagaje, vopsit la par...cand le-oi face pe toate nu stiu

Ina multam pt urari, ma bucur ca sunteti bine!

Roxi si Miruna face fix la fel cu imbracatul...eu insa ii scot 2-3 pantaloni, 2-3 bluzite pe pat si o pun pe ea sa aleaga ce vrea. Asa toata lumea e multumita

Noki felicitari pt note!

Feli felicitari pt terminarea colierului, si eu am mai briz-brizuit zilele trecute, aseara am copt vreo 2 tavi pline de margelute si alte nebunii numai ca din cauza de somn am scapat sticluta cu lac si s-a spart. Asa ca nu le pot termina.

Anda cum e cu plantele, s-au prins? Mie mi s-a pus pata sa-mi cumpar un nectarin si cu cires pitic...am primit un catalog de www.gradinabakker.ro , au acolo o groaza de flori superbe, ma bate un gand

Fug la treaba, intru mai incolo daca mai am timp

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Uitasem...i-am comandat Mirunei role, azi cica tre sa vina, daca nu merge pe ele ma spanzur de limba

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Stefania de Gandacel face 2 anisori! LA MULTI ANI PRINTESA MICA ! Sa fii sanatoasa si sa ai o viata frumoasa plina de reusite si fericire! (e in aceeasi zi cu sora-mea! )

Ina, multumim de aprecieri ! Intr-adevar i-au crescut pletele mezinei colectiei, insa nu vrea codite neam!

Mada, baga si tu un link cu rolele ... cand ai timp !

Noi o sa plecam la Moeciu , insa sunt in contra-timp rau cu pregatirile ce mi-au revenit !

Spor la pregatiri tuturor!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Vaaaai, ce dragute sunteti!!!!
Am intrat si eu pe aici, dupa o pauza maricica, pt ca am cautat ceva pt mine pe net, ca nu mai stiu ce sa fac... si zic sa-i dau si Andei, ca pe ea o interesa acelasi lucru! Dar uite ce surpriza mi-ati facut!!!!!
Multumim din suflet de urari, am sa revin maine sa va scriu mai mult, daca voi gasi putin timp, ca am mult de lucru... Acum chiar plec, ma grabesc catre gradinita sa iau copiii sa petrecem macar putin, intre noi, prin curte.
Anda, daca ai timp, poti sa bagi un ochi aici, nu stiu daca te ajuta, dar m-am gandit sa-ti dau sa vezi.
http://www.e-look.ro/index.php?a=537
Va pup cu drag si ne mai auzim maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

hello!

Mada , spor la pregatiri, ce faci bun?

Camy , drum bun si distractie placuta! unde va cazati? sa faci poze multe sa vedem ochioasa frumoasa

Ina , felicitari pentru filmul vazut in 2, asta da realizare la voi cu 2 copilasi asa mult imi plac mesajele tale
Foarte fruimoase pozele iar cipilasii niste scumpi, dar putine rau. Vad ca la voi inca e inghetata apa, deci tot frig este

Gandacel , sa va traiasca mezina

Noki , felicitari pentru examene si-mi pare rau ca au cazut planurile de vacanta de Pasti

Roxana , superbe pozele voastre de primavara iar copii tau niste dulci si zambtareti

Lavi , cu ce de la hotel suntem in tratative inca, sa vedem cu dam avansul ca e prea mare comisionul

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

La multi ani, Stefania!
Gandacel, sa-ti traiasca puii, sa creasca mari, sanatosi si sa te rasplateasca inzecit!

Camelia, La multi ani si surorii tale!

Ina, chiar super-mesaj, in stilul care te-a consacrat!

Hehe, ce ma distrati cu mofturile domnisoarelor la imbracat . Incepe deja sa se vada si la noi asta, la pranz ii facusem Anei proba cu o bluzita cu volanase, de purtat de Paste. Nici ca a mai vrut s-o dea jos, si-a zornait fericita manutele involanate toata dupa-masa (pana a venit ora iaurtului cand m-am facut brusc rea si i-am luat bluzita ).

Roxi, si cum iti place Cronica pasarii arc? Eu am avut o perioada in care citisem tot ce aparuse de Haruki Murakami (desi in JP e controversat, scrie prea occidental), dar pe asta am ocolit-o, din cauza descrierii de pe coperta. Acum vad prin review-uri ca e vorba de cu totul altceva decat imi imaginasem eu .
Lavi, din cate pricep tot de pe coperte, se pare ca tu ai ales un japonez in stilul "florii de cires", cum numesc eu literatura lor traditionala ultra-subtila . Il citeam si eu pe vremuri Yasunari Kawabata, pe indelete si cu ceaiul alaturi. Offf, ce vremuri, si ce s-au mai dus ele
Pe mine ma asteapta Cea care alina de multisor, si tot nu reusesc sa-mi fac timp - de la voi am prins ideea si cred ca ma va prinde bine de tot si cartea.
Corap, sanatate familionului si sarbatori fericite! Si eu vreau sa stiu ce carte te-a tinut toata noaptea aceea

Noki, offf. Lasa ca tot e bine ca ati sarbatorit Pastele luteran in familie. Si ca e de lucru! Felicitari pentru examene!

Lavi, tot de lucruri sfinte vorbesti: curatenie generala, ordine care dureaza, citit... Te invidiez sincer si pozitiv . Faceti cumva halta pe la noi cu ocazia vreunui drum?

Drum bun si petrecere frumoasa de Paste, celor ce plecati zilele astea!

Mergi la inceput