Colectia de toamna - iarna 2005 (234)
Raspunsuri - Pagina 16
catutza spune:
neatza pe la pranz 
Corap , multa sanatate la voi!
Anda , cum se mai simte Nichita? intra si da-ne o veste
Lavi , te invidiez ca ai timp sa citesti, eu mai citesc dimineata in drum spre servici dar acum fac doar 30 min si nu apuc sa citesc mare lucru ca schimb 2 mijloace de transport 
Noki , succes la examene 
azi la mine e ultima zi de munca, de maine sunt in vacanta 
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
lavi02 spune:
catutza ce-ati reusit cu bulgarii?
Macar prin Western Union sa platiti, ca e mai ieftin decat transferul bancar...
Cucuietele mere-s maaari cucuiete. Zice soacra-mea ca mananca Silvia insa nu prea mananca Nati. Mancare. Dar mananca fructe, ieri a mancat Natalia 6 kiwi si un mar.
mara95 spune:
salut!
coralia
, flavi si andrei sunt tare scumpi, nu te plictisesti niciodata cu ei
;andrei a inceput sa zambeasca si el constient![]()
lavi, ai perfecta dreptate cu linistea si curatenia din casa cand copiii/copilul sunt/e plecati/t; ...si e ciudat sa nu ai nimic de facut si sa dispui de timpul tau asa cum vrei ......
alinus, flavia e mare "experta" in sarmale;obligatoriu reteta trebuie sa "includa" 2 manute bagate pana-n cot in aluat, iar impachetatul lor presupune mare arta, imposibil de descris .![]()
roxisialexia spune:
Si eu am reinceput sa citesc, acum chiar citesc o carte japoneza- ce coincidentalavi, "Cronica pasarii arc".
chiar vroiam sa o intreb pe cornelia, ce carte era cea de 600 pagini
, si sanatate multa anei si lui andrei sa se repare repede.
mitzule, sanatate maxima mamei tale 
alina, v-am admirat pozele, in continuare missa este febletea mea. 
la snapfisul lui meemsy te loghezi cu nov_dec_2005 si parola, de ce nu merge la tine?
Va rog sa imi dati idei cum sa mai procedez cu alexia caci efectiv ma urc pe pereti, nu vrea sa se imbrace decat cu un anumit pantalon si numai cu o anumita geaca, imi vina sa plang ca am hainute si nu le vrea. face niste crize de plans si urlete maxime de imi pierd controlul, hainele nu sunt nici mici nici strampte sau io stiu ce..pur si simplu nu vrea decat ce-i place ei.
alaltaieri pe frigul ala a iesit cu pantaloni de vara si vroia cu sandale, abia am reusit sa ii pun pantofii.
o mama disperata....
felicia74 spune:
Salutare! In plina campanie de curatenie mai scot si eu capul sa vad ce mai e nou pe forum. Hmm, cam slabut!
M-am delectat duminica (sau luni) cu pozicile lui Noki (tare faza cu adormitul pe canapea), Meems, Ina, Camelia, Mara, Ioana, toate super, mi-au placut.
Vad ca s-au inmultit bolnaviorii, imi pare rau, va tin pumnii sa se repare inainte de sarbatori.
Eu mi-am revenit nesperat de bine, ptr nas curgator a mers Sudafedul (dar nu e indicat ptr pitici), iar ptr gat iritat am gasit un super-sirop, evident naturist - ca doar ma stiti ca le prefer
- cu muguri de pin, ienupar si propolis (de la Tusofit). Am luat de 2-3 ori din el, si gata sunt ca noua. Azi e prima zi fara pastile de niciun fel
BB_alinus si pe aici au fost epidemii de ambele feluri, deja vad ca nu iarta nici vestul Europei. De fapt, sunt lucruri comune ptr orase aglomerate.
A, si ce am mai facut ieri? Am finalizat un colier inceput acum o luna, refacut de trei ori, apoi rupt de Ilinca si iarasi refacut de 3-4 ori (ca nu-mi placea cum iese produsul finit). Dap, productivitate ridicata, un colier pe luna....
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
mara95 spune:
roxi, stai linistita
, asa e si la noi.flavi de 2 luni se imbraca cu aceeasi rochita+cizme;noroc ca ma lasa sa o spal din cand in cand
.cateodata mai merge si santajul:daca nu te imbraci cu ...., nu mergi cu rolele/in parc/stai acasa etc.
meems spune:
Multumesc de aprecierile pozelor. Roxi, gradina aia cu cactusi e la un resort ft dragut din zona unde stau parintii mei.
Sunt cam in urma cu cititul si cu pozele. Am observat ca e ft putina activitate pe forum zilele astea. Probabil multa lume e ocupata cu pregatirile de Paste.
Alinush, nu stiu de ce nu poti intra pe snapfish. Daca nu ai un cont al tau, incearca asa cum a zis Roxi. O sa imi fac ceva timp sa pun macar parte din poze pe FB, deci o sa le poti vedea si acolo (sper).
Roxi, si Rianna mai face mofturi la imbracaminte, insa destul de rar. La noi crizele si isteriile se rezolva cu pusul la colt sau amenintarea ca mami e suparata. De cele mai multe ori se calmeaza si face cum ii spun.
Ina869 spune:
asa, sa trimit si eu mesajul inceput acum trei zile:
Lavitza, Maria + celor care s-au gandit la mine , multumesc ptr urarile de Florii 
Cu intarziere LMA ptr Virgil, sa-ti traiasca sanatos!
Asa este ,Bobitza este un cumintel , cred ca o sa-i calce pe urme poetului si o sa-mi doresc sa fie si el mai agresiv, nu vreau sa se lase calcat in picioare fiindca-i prea bun ( cu cine o semana copilul asta ?)
Anda sanatate poetului si spor la gradinarit!
Gandacico, activitatile sint un must, cele 6 luni de iarna ne seaca de energie iar copiii ce sa faca saracii , se urca pe pereti de plictiseala – chit ca au carute de jucarii- asa ca acum ii inteleg pe canadieni de ce-si duc copiii toata saptamina la diferite sporturi si o sa le calcam pe urme , altfel nu am sanse sa fiu sanatoasa mintal. mai bine sa consumam surplusul de energie intr-un mod util si placut decit sa stam la televizor sa rontaim popcornu’ .
Lavi, cami, anda, nokisor, mara , roxi, alinusa, multumim ptr aprecierile facute la adresa pozelor. 
Mara nu mai stiu ce inaltime are d-ra rachie, trebuie s-o pun la “usa” si s-o masor. Este destul de inalta si sint bucuroasa fiindca de cca o juma’ de an aprinde si stinge luminile prin casa, nu mai are nevoie de scaunel si nici de ajutor din partea noastra.
Maria , pai la cat timp din zi imi petrec in bucatarie ( incerc sa fiu cit mai inventiva cand servesc legume si fructe ca sa atrag apetitul si okiul critic al d-rei rachelina) macar multumirea asta s-o am, ca papa ![]()
Alinusa, da, in general papa tot ce-ai vazut dar citeodata mai face si nazuri ( broccoli de ex. ) Eu o iau prin “invaluire” ii spun ca daca maninca o sa faca ten frumos si o sa aiba corp sanatos, etc.
trimite-o pe missa la noi si o dam pe brazda sigur!![]()
iti trimit acu’ pm ca sa-ti spun ce aparate folosesc, dar de ce zici ca nu ai camera buna, pozele tale mi se par cristal de clare.
Aaa, ce d-ra este si frumoasa voastra printesa - tigroaica, si mi se pare tare serioasa.
Am vazut si eu mai demult poze din ct comun cu frumosii colectiei dar nu am apucat sa comentez;
de la intilnirea din Herastrau cu Saralina – cocheta, Ilincutza cu oki migdalati de te baga in boala, zici ca sint pictati , cu Nichita Don Juan-ul care mustaceste si este inconjurat de fete frumoase , cu Nataliciul serioasa si cu Silviuc pusa pe sotii, filmuletul cu Daniel ( de Fee) care este un adevarat barbatel , poze cu imparatul Kriszti ( de Mandy) la carnaval , cu Elise cea cu nasucul carn , priceputa sa butoneze la calculator
cu Daria careia ii place la locul de joaca. Ce frumos te tine dupa gat, Cami si wow, ce i-a crescut parul, nu am vazut-o niciodata cu el atit de lung.
cu pui de Ioana, ce-a crescut Stefan , pare tare activ iar Maria iti seamana bine.
cu adorabili de Mara, poza cu fratii este superba.
Ce Flaviuta vrednica ai Mara, o sa fie o gospodina desavarsita, iar micutul Andrei este atit de pufosel si impanat , iti vine sa-l papi ca pe un cozonacel ( ca tot sintem inainte de Paste) tare scump si haios.
Cu Bogdan de Ganda , Ana de Ripley , Stefan de Tania, Alexia- balerina de Roxi , Cristian de Maria , care se invart pe langa fratii lor ( sau invers?) .
Noki, ce frumoase oua ati avut! Si Saralina – cochetina vad ca nu se desparte de poneiul adus de tati …pieptul ala de pui cu parmezan si usturoi tare mi-a facut cu okiu’
Mama, ce de lalele in Parcul Libertatii , ce placere mi-a facut sa-l revad! poza de la flacara nestinsa cu tine si bufnita si cea de sub cires sint favoritele mele 
Pozele care m-au lasat masca au fost cele cu piticeii colectiei, “ultima generatie” , Matei, Irisuca, Erica ( Mimi, sa-ti traiasca crestina! ) Iulia , Anna de Tania si Ana de Maria Alexia ( felicitari ptr mersul timpuriu!) , nu mi-a venit sa cred cit de mult au crescut , sint adorabili si scumpi. 
am mai vazut, acum citeva sapt. bune poze cu Andrei si Anaisa-caisa de Corap, aia mica este ghidusa, se vede clar din poze.
Mi-a facut placere sa-i revad pe frumuseii colectiei, toti sint fotomodele desavarsite pup]
Meems, si eu am aceeasi pb ca Alinusa, nu pot vedea ( aproape) niciodata pozele tale.
Spor la invatatura Noki si Roxi.
Roxi felicitari ptr progresele lui matei! 
Coralia mai ai putin, in curind incepem galeria pentru tine! ![]()
Lavi draga
, am incheiat cu alaptatul acum vreo doua saptamani, l-am pus pe bobby pe formula si incet-incet s-a intarcat singurel, a fost totul foarte natural si simplu, el si-a vazut de formula lui iar eu am spus adio unei perioade superbe din viata mea , dar destul de dificila ( fiindca eram obosita in permenenta , de abia ma puteam tine pe picioare, insa nu am renuntat nici o clipa si as fi dus-o bucuroasa asa inca vreo doi ani, numai lui sa-i fie bine ) deci nu avem regrete.
Vreau sa-ti multumesc in special tie, care ai impartasit din experienta de mamica a doi copii si ai sustinut sus si tare ca daca primul copil nu a fost alaptat pentru o perioada indelungata ( parca pe Silvi ai alaptat-o pina pe la patru luni) nu inseamna ca nu-l poti alapta pe cel de-al doilea mai mult timp. Am mizat pe ceea ce ai spus, mi-a reusit cu succes, si vreau sa–ti trimit o imbratisare virtuala pentru mesajele tale care m-au inspirat si ajutat de cite ori nu stiam ce cale sa aleg.
Sanatate multa tuturor copilasilor!
Roxi, incearca sa-i dai doua variante; alegi pantalonii verzi sau rosii? Pantofiroii albi sau pe cei verzi? Trebuie sa-i dai senzatia ca ea este in control , nu tu. 
Apropo, nu mai stiu daca am vazut pozele pe aici sau le-ai pus in ct comun, era o tipa cu Alexia de mana prin muzeu, este cumva sora ta ,ca semanati? Mi-a placut mult de tot tunsoarea ei, o prinde bine.
Mada, distractie placuta cu nasii!
Mai stiti ceva de Bulu, Alexandrina, Simina , Pumbitza?
Va recomand un documentar foarte interesant, March of the penguins.
In we ne-a fost tare bine, fetele s-au jucat si baieteii au stat prin zona , am stat la gura sobei si in a doua seara am facut ceva ce nu mai reusisem de multicel – tineti-va bine! – am vazut in patru o comedie, dupa ce am culcat copiii ( ultima data cind am vazut un film cu sotul meu a fost in seara de revelion, rasfat total, ce mai! ) . a fost totul foarte frumos fiindca si prietenii nostrii au copilasi cam de aceleasi varste si au mancat impreuna, i-am imbaiat impreuna ( fete la fete si baieti la baieti ), am stat pe malul lacului si am respirat aer curat , ne-am plimbat, ce mai, huzureala totala.
Din pacate nu am apucat sa fac prea multe poze fiindca nu stim cind a trecut timpul.
Cam acestea sint noutatile, back to work acum ( am de terminat citeva situatii pe care mi le-a cerut seful meu care la ora aceasta se intoarce pe partea cealalta si sforaie langa fiica-sa) .
Ii multumesc zilnic lui Dumnezeu pentru creatiile pe care mi le-a trimis. De cite ori il string pe Bobby in brate am senzatia ca tocmai am primit un cadou de care ma bucur, inca nu ma pot obisnui cu ideea ca mai am un copilas. Ah, este atit de frumos sentimentul sa simti cum plutesti de fericire cind iti vezi copiii prin jur!
Primavara si-a facut aparitia ( sper!) si prin zona noastra si asta inseamna ca o sa-mi mut sediul pe-afara unde voi sta pina cind se insereza. 
Am pus citeva poze in ct. comun.
Ina
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
Ina869 spune:
Ah, si uitam ceva foarte important; acum, ca terminai cu alaptatul si facutul de copii vreau sa ma apuc de slabit.
imi poate recomanda cineva o dieta buna?
sa ma recomand; sint o persoana care are un program alimentar foarte dezorganizat, care sare de cele mai multe ori peste mic dejun si prinz direct la masa de seara, ale carei echipamente de sport zac neatinse prin subsol si sint sterse ocazional de praf 
la sala nu merg fiindca nu vreau sa-l las pe-acolo pe bobby pe maini straine. de plimbat imi place sa ma plimb ( cu ocazia asta il scot la aer curat ca doarme mai bine) dar nu prea am timp de luxul asta.
si kg se depun cu obraznicie iar eu nu prea mai stiu pe unde sa scot camesa.
help!!!
pup.
Ina
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
lavi02 spune:
Ina 
tare mult ma bucur ca ai reusit cu alaptatul de data asta, sentimentul e unic si pt mama si pt bb, ce sa mai zic de beneficiile fizice.
La Nati eu am slabit prin mancat normal + alaptat + plimbari lungi, turul lacului cu caruciorul in ritm alert.
La Silvia prin cura mea tipica: dimineata mancat bine, la pranz moderat si seara cat mai aproape de nimic (sau cruditati cu putina branza). Intre mese apa plata si fructe. Fara prajeli, dulciuri, patiserii, paine doar dimineata si o mica patratica de cioco desert dupa pranz, pt moral. ![]()