Colectia de toamna - iarna 2005 (234)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Roxi mercic de intrebare. Din pacate situatia la munca e la fel de impovoratoare, colac peste pupaza mama e bolnava si e la mine la Bucuresti pt.investigatii, asa ca ce bruma timp mai am il petrec cu ea prin spitale, fac pe soferul etc. Peste toate astea ii suport depresiile telefonice ale lui taic-miu care se plange cat e ziua de lunga cat de greu ii e lui singur, etc....
asa ca nu e roz bonbon nimic prin curtea mea dar astept zilele libere de paste.
Pupici
Mita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Noki, bafta multa la toate examenele!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Salutam si noi colectia si pupam bolnaviorii sa se faca bine!
La miss la scoala e epidemie de enterocolita iar la scoala din satul soacra-mii e epidemie de scarlatina ( aflu in timp ce fii-me se juca de zor cu o fetitza venita in vizita la socrii si eleva a scolii respectieve )
Pana acum nimic ingrijorator dar ma pregatesc psihic pt ce va urma!

Noki bafta la examene si de nu iei 10 la franceza te mananc, auzi?

Roxi fii-ta sa se ia de mana cu fii-mea in materie de bicicleta:)) Dupa ce tricicleta nu a folosit-o deloc acu rugineste si bicicleta...prin curte pe undeva! Despre cum am petrecut de pastele catolic nu spui cate piureuri am mancat ca iar ma enervez, asa ca mai bine ma duc sa savurez pozele lui Noki.

Mesaj catre FEE: ieri am fost la Auchan la Lille si am gasit foi de placinta de care intrebai. Se numesc FILO, si se gasesc in raionul cu Pate feuilletee, brisé, sable, etc. Cred ca sunt nou aparute ca nu le-am mai vazut pana acuma.

Am trimis o invitatie in contul comun. De fapt era un test, pozicile sunt de weekendul asta, cu miss.

XO, XO ( Gossip girl)

Alina si Amalia 17.11.2005

Amalia la 3 ani

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Asa si pt ca tot sunt pe taste demult vroiam sa zic: ma enerveaza de mor snapfishul lui Meems, ca atata incerc sa ma conectez de fiecare data sa vad si eu poze si pana nu petrec o jumate de ora cel putin nu reusesc! Acu nu vrea deloc si pace!
Pup cu drag Meemsulici dar ti rog fa ceva!

Ma duc sa vad alte poze!

XO, XO ( Gossip girl)

Amalia la 3 ani

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Ina pozele voastre sunt de revista, te rog frumos spune-mi pe privat cand ai timp ce aparat ai. Ca io il tot boscorodesc pe Phil ca aparatul luat acum un an - special ca sa faca poze bune- e nul de-a dreptul. Acuma cautam un altul, am ochit ceva dar vreau sa mai sondez piata ! Si zi-mi daca Rachelita mananca toate cruditatile ce le-am vazut pe farfurie ca acum ti-o trimit pachet pe miss!
Ce v-a adus iepurasul?

Editez ca altfel fac blog din topicul asta: Camelia, pai mezina....e donsoara in toata regula! Si ce frumos pozeaza ea!

Ioana tare haioase pozele voastre! Unde sunt facute?

Mara vazut in sfarsit si pozele voastre! Mey dar ce cu pofta rade Andrei, iar poza cu pipi in cada e bestiala! Flaviutza mi-a facut pofta cu sarmalele in foi de vitza daca bine am vazut! Imi da si mie reteta?

Noki, nu vad pozele tale! Unde sunt?

XO, XO ( Gossip girl)

Amalia la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Roxi da, de regula petrecem Craciunul si Pastele la Alba. Fetele sunt acolo si sunt bine. cam 10 zile - 2 saptamani se simt bine, apoi incepe sa li se faca dor de casa.

Alinus misto pozele, Amalia frumu' ca de obicei. Nici mie nu mi-a placut pictura in tigrisor.
Doamne ajuta sa nu de molipseasca Amalia de nimic.

Coralia n-as zice sa te alarmezi inca, mai asteapta sa vezi cum evolueaza.

Mitza sanatate mamei tale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Neatza fetelor,

Viroza pare ca totusi da semne ca cedeaza...Andreea nu mi-a mai facut febra de ieri dimineatza deloc...nu i-am mai dat nimic in afara de occilococinum(sau cum ii zice)..acum suntem in asteptare ca doar acum 3 zile dupa 2 zile fara febra a reinceput distractia...
Anda voi cum mai sunteti?A mai facut Nic febra?
A inceput sa manance si altceva decat lapte cu cereale...in sensul ca mai gusta cate putin din supica si carne de pui.Sa speram ca de pasti nu vom avea surpize...
Lavi
Maine e ultima zi de servici...apoi intru in concediul meu,apoi in prenatal...sper sa apuc sa-mi iau tot concediul pana nasc ..ca mai am destul de mult...
Am vazut si eu pozele cu copilasii colectiei,Marasunt totali amandoi,Andrei dolofanelul si zambaretul mi-a placut mult impreuna cu surioara lui.
Ina mi s-a parut foarte schimbat Bobitza,deja are trasaturi de copilas maricel,nu mai e chiar bebe.

Coraliadpn 01.06.2009; si Andreea(14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

Raportez copii mucosi, gabi cu rosu'n gat - VINE PASTELEEEEEEEEEE, de ce sa stau si io linistita. io-te ca-mi aduse iepurasul chestii - cred ca n-am fost cuminte

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

margelute noi

Mergi la inceput

Coralia ma bucur ca n-a mai facut Amalia febra!
Ultime zile de servici placute!
Mai ai o luna jumate, uau ce trece timpul!

Corap sanatate familionului, hai ca trec mucii!

Baaai, ce ordine e in casa fara kinderi si ce putina treaba de facut!
Parca esti la expozitie, nu acasa!
De fiecare data cand pleaca ma tot minunez.
Si nu pic seara lata de somn! Ce huzur!

Asta e in primele 2-3 zile, ca dupa aia ma apuca un dooor...

Noki reusesti totusi deportarea bistriteana a Bufnitei cateva zile de Pasti?

Mergi la inceput

Mi-am luat o carte japo, Fumiko Enchi, "Ani de asteptare" si era sa fac ca si Corap sa stau toata noaptea sa o termin . Da' am zis ca mai bine sa o savurez mai pe indelete...

Inainte citisem Scott Fitzgerald, niste nuvele, incepusem un roman dar m-am oprit il reiau mai incolo, atmosfera e prea apasatoare.

Mergi la inceput