Colectia de toamna - iarna 2005 (234)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Guten morgen!

Mai am fix 2 zile de facultate, evident, cu colocviile si proiectele aferente.

Feli- da, ala e filmul. Sa-mi spui daca ti-a placut.

Cami- ehehe, pai eu pozele voastre le-am admirat demult, de pe mess. Mezina e foarte expresiva si figura! Nasa Sarei face un curs de fotografie, stiu ca e destul de scump, de 2 ori pe saptamana, de la ora 17-22!!!

Chiar, v-am zis ca nasa bufnitei are tot fetita? E in 19 saptamani.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Noki, !

Pai tocmai de aceea nu m-am bagat la cursuri inca ...
Studiez pe forumuri deocamdata - insa asa cum spuneam imi trebuie si aparat mai "profi" ca sa fac experimente ca actualul e "obosit" deja.

Sarcina usoara nasei de Sarah si bebelina sanatoasa ii dorim!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ripley voi ce mai faceti?
Ce-ati mai facut cu concediul? sau ?
In orice caz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Neatza,
Profit si eu de ultimele zile de servici..care sunt chiar lejere...inainte de sarbatori,nu-mi vine nici mie sa cred...
Andreea ieri mi-a facut 37.8,aseara nici o febra...ieri dupaamiaza am mers cu ea din nou la dr.,a consuntat-o si a zis ca are gatul urat dar nu-i caz de antibiotic (inca)...Toate bune si frumoase pana azi dimineatza cand avea iar 38.5 si iiar nurofen si paracetamol..off ..n-am mai patit pana acum asa ceva..in sensul sa stea 2-3 zile fara febra apoi sa faca iar...Voi ati patit cu copilasii asa ceva?
O sa ma duc sa-i facem si un exudat ca poate are vreun carcalac prin gat...
Drept e ca forma este destul de urata si pentru mine in sensul ca o am de am bine de o sapt si nu-mi trece...dar fara febra.

Coraliadpn 01.06.2009; si Andreea(14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Salutari si sanatate multa, multa!
Am trimis in contul comun poze din Arizona.
Noki, foarte dragute pozele voastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

lavi, multumesc ca te-ai gandit la noi
le place fetelor la alba? petreceti acolo pastele?

cami, , este vb despre iaurturile si piureurile de fructe de la nestle, cele de bebelusi . credeam ca fii-mea este singura ce papa din astea, si alexia a mancat barni insa nu cu mare placere.am vazut si eu pozele voastre, sunteti frumu tare, dariuca este bine?

noki, vai ce dor imi este de voi....imi pare mie sau s-a mai inaltat gaza? petreceti pastele ortodox la bistrita?
te rog ceva, imi spui ce fel de tort a fost la ziua sarhei, cumva jeni?

meemsy , wow ce frumoasa gradina! foarte frumos ati petrecut

ina, ce frumos a crescut pufosel!!! este flacau deja
printesa este de poveste

alina, ce mai faceti? cum ati petrecut?

anda, este mai bine nic? dar tu?

cornelia, cum este in noul post? ce mai fac anais, andrei?

gandacel, succes cu jobul! s-a integrat bine stefi la gradi?

tania, niste poze cu noua bici?

Alexia este antitalent la mers pe bicicleta,matei este nazdravan rau de tot( model imbuntatit de'h ), cum nu ii convine ceva cum se arunca pe spate..ma ingrozeste miscarea asta.
Se intelegd e minune copii mei, ei se bat ei tipa..sa vedeti ce palme ii tage matei si cum o trage de par, alexia il chinuie non stop..apoi il pupa, il ia in brate si il plimba prin casa .

ioana, v-am admirat la salina. cum se mai simt micutii?
dar tu?

coralia, e cam suspect, eu zic sa mergeti totusi la medic pentru ceva investigatii. ce putin mai ai, cum te simti?

Mergi la inceput

aaaa si sa nu uit, un gand bun pentru mamica muncitoare- aka mitza.te-au stors de tot? alex ce mai face, gradinita, tenis?

Mergi la inceput

Roxi, da, a fost tort Jeni la ziua bufnitei. Imi place ca ai o mina pozitiva. Cand incep examenele la tine?

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

multam, andra , vreau sa dau comanda pentru ziua lui matei.
undeva in luna mai, dar nu vreau sa vina data aia .
succes si tie, la tine cand sunt?

Mergi la inceput

Pai am azi la franceza, maine la Practica, dupa care gata scoala si sesiunea incepe in mod glorios pe 9 mai, apoi imediat pe 10 mai si inca 2 examene catre sfarsitul lui mai.

Poze cu noi 1 si 2
Varsta Sarah

Mergi la inceput