Colectia de toamna - iarna 2005 (234)
Raspunsuri - Pagina 13
madau spune:
Aoleu...iar copii bolnaviori

Anda insanatosire grabnica lui Nic! Vezi ca pt exudat poti sa-i recoltezi si tu daca poti/stii, gasesti la farmacie recipiente pt recoltat, apoi doar le lasi la un laborator...ca sa nu mai tarai copilu' dupa tine. Ideal ar fi sa fie facut acum, in plin puseu de boala. Eu am unul pe acasa, daca te ajuta cu ceva...
Coralia sanatate si voua!
Io-s pana in gat de treaba, de unde stabilisem ca Pastele il facem acasa, ieri m-a anuntat Marius ca plecam la Medgidia cu nasii, asa ca s-au dus naibii planurile mele de gatit, vineri seara plecam deci trebuie sa fac totul mai devreme. Am fost azi si am dat comanda de cozonaci si pasca la Cofetaria Ana, macar am scapat de o grija. Apoi....Dumnezeu cu mila 
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
margele si alte zorzonele
camelia_daniela spune:
Anda, sanatate maxima lui Nic!!!
Tinem pumnii sa se faca bine cat mai repede!
Si eu am in casa "recipient" pentru exudat... tot asa, in ideea de a nu cara copilu prin laboratoare nemancat, nebaut !
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
anda77 spune:
coralia, sanatate si voua! deocamdata nu-i dau nimic, ma dispera atata antibiotic cat i-am dat, o sa vad dk mai face si la noapte tot 40 nu am ce sa fac. si-asa suntem varza amandoi, din motive diferite.
madau, merci, dar nu-i iau eu proba din gat acasa ca oricum trebuie sa mearga cu el nemancat pentru analiza din sange.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
maria_alexia spune:
Off, iar lovesc virozele
.
Sanatate multa lui Nik!
Anda, nici fiu-meu nu suporta sosete sau comprese, dar cand trece cu febra de 39 si ceva, impachetarile sunt sfinte. Eu ii fac o baita si inloc sa-l scot in prosop uscat, il imvelesc in prosop ud, nu e socul asa de mare si nu mai reactioneaza asa nervos. Efectul se pastreaza.
Coralia, viroza asta ne lovise si pe noi acum vreo 10 zile, de la bunici la Cristi, Ana din fericire a scapat. Hai ca prinzi un anotimp super cu bb mic, virozele vor fi gata si pana prin nov se va inzdraveni si el. Oricum, din cate am auzit si probat noi, puii mici nu fac forme asa de urate, mai ales daca sunt si alaptati. Tinem pumnii sa va faceti bine cat mai repede si voi!
Noki, si azi sarbatoriti prin munca, nu?
Ceva poze? ![]()
Anuca noastra e ok, probabil ieri a fost oboseala si tendina mea spre ganduri negre. Oricum, s-a schimbat mult in ultima vreme, i se itzeste tot mai mult personalitatea in plina dezvoltare. Care personalitate e cu carul, nu mai e galusca mica si cuminte cu care n-aveam treaba, a inceput-o si ea cu zbantzuielile si fitzele. 
As avea o droaie de facut treaba si curatenie, dar perspectiva de a le vedea pe toate intoarse la loc in 5 min ma impinge la o leneeee ...![]()
maria_alexia spune:
S-au trezit ai mei, cu maare chef de joaca
Ana pune melodii la antemergatorul ei, Cristi face tumbe, sare si striga; Ana batzaie si ea din funduletz si a inceput sa se invarteasca pana cade, apoi aplauda tot spectacolul, in chiotele lui Cristi 
Eu cica-i pazesc, cu ochii pe net ![]()
felicia74 spune:
Buna seara!
Alinus ma bucur ca ati scapat usor
Noki acesta e filmul?
http://www.imdb.com/title/tt0984200/
Bafta la examen!
Maria_alexia ai aut dreptate, au cam plecat mucii si a venit gatul smirghel
Mama, sper sa nu-i dau Ilinca viroza.
Vad ca tot mai multi copilasi se "grabesc" sa faca surprize urate parintilor, ce-o fi cu atatea boli chiar inainte de Paste?
Sper sa fiti cu totii bine pana duminica, sa petreceti linistiti.
Voi chiar stiti cum sa luati proba ptr exudat acasa? Eu nu m-am bagat pana acum, stiu catrebuie luat din fundul gatului, nu stiu daca as reusi.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
roxisialexia spune:
seara buna dragelor!
Sanatate multa- nichita, anda, ana si cris by maria, andreea by coralia, felicia si sper ca nu am uitta pe nimeni
In weekend si noi am fost in carol( parcul preferat al lui mihai si tot timpul mergem acolo), botanica, herastru..frumos, totul este inflorit, verde..miroase a primavara peste tot 
am sa pun si poza in curand, alexia si matei sunt niste scumpi, cresc reepde( noi imbatranim
), deja matei merge singur
..saptamana ce vine implineste primul anisor
.
alexiei ii merge bine fara colectivitate, dar tot cu tipete, bocete & co, asa ca intr-o saptamana-doua va merge la gradi.si mananca non stop, putin si des..dar cere de mancare si ma exaspereaza( si alexia papa ursulet , maria
)
va
!
Noki_Lara spune:
Sanatate infinita copilasilor bolnaviori!Sa se repare repede!
Aveti aici pozele de ieri, de Paste. Incep cu dimineata acasa apoi la serbare si dupa-amiaza din Carol.
Enjoy!
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
camelia_daniela spune:
Neatza!
Noki, reusite pozele voastre (mai ales cea cu Sarah adormita in sufragerie)
! Sunteti o familie tare frumoasa!
Coralia, sanatate multa si voua!
Mara, Lavi, Maria,
multumim de aprecieri !
Lavi, pozele eu le "lucrez" ... incerc sa ma perfectionez!
(cred ca as face si niste cursuri, dar nu am gasit inca cea mai buna varianta pentru asa ceva si in plus mi-ar trebui si alt aparat !)
Roxi, ce fel de ursulet? Prajiturica Barni? Si Daria mananca d-aia !
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
lavi02 spune:
Sanatate multa racitilor!
Roxi ma bucur ca ai mai postat, ma intrebam ce mai faceti.
Noki vesele si primavaratice poze!