Colectia de toamna - iarna 2005 (234)
Raspunsuri - Pagina 20
joy04 spune:
buna fetelor dragi.
Am intrat repejor sa va urez Sarbatori cu bine si sanatate. Paste Fericit!
Si imi cer scuze ca nu am urat si de Pastele catolic, sper sa ma iertati, dar sa stiti ca m-am gandit la voi.

madau spune:
Am venit de la dr...concluzia e ca ar fi o alergie, ca alte semne nu are, asa ca avem liber la plecat
, insa avem restrictii la mancare
. Cum oi reusi eu sa o tin departe de ciocolati si oua kinder cand ceilalti 6 copii or manca de zor inca nu stiu..dar mai cuget
Noki am facut un tiramisu si o prajitura de casa, ne-am angajat ca venim noi cu dulciurile, ca ma stiu ca-s pasionata de facut asa ceva. Da' iti trimit si tie o bucatica virtuala
.
Nu stiu daca mai apuc sa intru de acolo asa ca va urez de pe acum " Sarbatori fericite si luminate alaturi de cei dragi, sa ne dea Dumnezeu sanatate si bucurii!!!!"
Pupam cu drag colectia, sa ne reauzim cu bine
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
margele si alte zorzonele
Bic spune:
Intrebare
Am nevoie de feedback de la mamicile care inca mai stau acasa cu copiii: impartasiti-mi cum si cind gasiti voi timp sa va pregatiti de Pasti - adica facut curatenie generala in casa, gatit toate podoabele traditionale - in conditiile in care stati acasa cu copii si nu aveti ajutorul barbatului.
Va intreb pentru ca eu una sint coplesita. Am vopsit oua, dar nu voi mai face nimic altceva decit ce apuc miine dimineata. Barbatul meu a hotarit, ca in toti ceilalti ani, ca sporturile lui sint mai importante decit "batutul covarelor" (si prin asta inteleg treburi in casa), iar eu cu un copil miorlait acasa nu pot sa ma concentrez sa fac mai nimic. In singurele doua zile cind Smaranda e la gradi eu fac o practica, deci timpul meu alocat casei este exclusiv timp cu ea, ceea ce inseamna ca nu pot face mai nimic.
Nu-mi dati sugestii de genul implic-o in proiect de arta, ca nu tine. Vrea sa fac cu ea, nu face nimic singura. Sau daca o face, nu mai mult de 5-10 min.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
crissy77 spune:
Sfanta sarbatoare a Invierii sa va aduca lumina in case si in suflete. Paste fericit!
Cristina & Elise-Stefania
mara95 spune:
Paste fericit va dorim!
In afara de tati , toti suntem virusati.lui andrei ii dau antibiotic, nu are temperatura(adica a avut, dar i-a scazut), dar a inceput sa tuseasca si are muci.el, in schimb, rade si se joaca cu noi, asa ce e ok,flavi nu se pune, ea e mai rezistenta si e mai mare
.
Bic,
, eu de obicei cand am multa treaba intru intr-o stare de stres si cearta cu tati, dar cred ca cel mai bine ar trebui sa le iau asa cum sunt. adica sa fac munca incet si fara nervi , ca oricum nu se rezolva mai repede.tati ma ajuta la treburi, dar o facem pe rand ca unul trebuie sa stea cu andrei.maine , de ex, asteptam finii, iar luni ne ducem la nasi. tb sa fac curat in casa si mancare , plus 2 copii raciti.imi voi impune sa fiu calma si sa ma bucur de sarbatori, ca altfel sunt in stare sa le stric pentru toata lumea.curatenie generala nu am facut, am reusit la botez sa fac atunci putin mai mult, dar nu total.mancare sper sa pot cand doarme andrei, si cam asa. flavi vorbeste si vrea cate ceva continuu.tati mi-a propus sa o duca la bunica, dar nu ma indur sa o las.aseara m-am suparat rau pe ea , dar aproape ca mi-a venit sa plang de remuscare dupa, pur si simplu vrea si ea atentie. asa patesc cand am treaba.
te pup dulce!
anda77 spune:
Paste fericit pentru toata suflarea ortodoxa!
Nic este bine, dar ma port ca si cu ouale cu el, caciulita afara, nu prea deschid geamul etc, imi e frica de recidiva pt ca l-am tratat singura, am fentat antibioticul. s-a facut bine a doua zi dupa reteta, de unde trag concluzia, a 10-oara, ca pediatrii (de data asta nu pediatrul nostru vechi) arunca cu antibiotic ca si cu apa de trandafiri...si-asa nu are cine stie ce imunitate, il mai si termina cu antibioticele la orice raceala. deci in prima noapte a avut 40 grade, in a doua 38-39 cred (nu i-am mai pus termometru, dar nu mai era ca in noaptea precdenta si dimineata l-a dus tac-su la un prieten de-al lui, pediatru, cand l-am trimis cu copilul pt analize. si ala a zis ca are nic otita. ca are timpane rosii....costica, pediatrul nostru, la suspectare de otita ma obliga se merg la orl-istul din spitalul lui. nu se arunca singur asa... in fine, s-a intors cu el de la dr.i-am spus pediatrului personal ca celalalt pediatru a zis ca nic are timpanele rosii, asta s-a enervat ca ce _ _ de dr. i-a pus diagnosticul asta ca la 39 de grade copiilor oricum li se inrosesc timpanele (nu stiam) si ca sa-l mai las o zi. dk mai are febra peste antitermice sa vin la orl. urmatoarea zi n-a mai avut decat nesemnificativ si p-orma a fost ca nou. nu am inteles ce fel de febra a fost asta ca nu a ramas cu muci! si mereu ramane cu muci. de la aproape orice boala, inclusiv otitele precedente. si la voi e la fel, banuiesc...bine ca nu m-am apucat sa-i dau antibiotic de otita....
desigur ca ta-su, care in general are discernamant propriu zero, nu a inteles nimic. dar a emis concluzii nesimtite, ca la asta se pricepe. bleah.
nu-mi plac autorii japonezi. niciunul dintre cei de care ati pomenit. vad ca sunt la mare moda, toate amicele mele citesc japonezi, dar la mine nu s-a prins niciunul. acum citesc cella serghi ca am sarit unele lecturi in adolescenta:))
am vrut chiar ieri sa-mi cumpar niste sud-americani (mitza mi-a deschis apetitul pt ei), dar nu am fost in stare sa gasesc nici macar unul in diverta, afara de marquez. nu erau adunati in vreun loc si ca sa-i cauti imprastiati e fte greu in magazinul ala mare, cand ai un baietel prins de piciorul tau care repeta: "haide, mergem? haaaai maaami, haide sa mergem..."
ma duc sa mai spal si eu o gresie, un mizilic...
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
miri__b spune:
hello
s-a rebucurestenizat fi-miu si sunt rupta de oboseala. dupa ce traseu imi facuse azi ar fi trebuit sa trecem prin fiecare parc, statie de metrou, traseu si autobuz, si o oprire la kfc de la romana.
dar l-am amagit pe aci prin cartier.
Corap
autorul despre care scrisesi il cautam sapt. trecuta in librarii,dar se pare ca nu lucreaza toate cu editura Trei.
Ieri am facut si eu drob,miine mergem la tara, facem un gratar si venim acasa.
Va doresc sa aveti o sarbatoare pascala luminata si minunata.