Mercedesa
Raspunsuri - Pagina 2
monicabo spune:
Kay ai povestit asa de frumos!
Soniei
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
Lorich spune:
Am citit pe nerasuflate; bine ca intre timp, Robert n-a profitat de "libertate" sa mai scoata vreo priza.
Sunteti doua luptatoare, nu pot sa spun in cuvinte cat imi pare de bine ca e totul ok acum!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
anangel_lexi spune:
Doamne Kay, prin cate ati mai trecut. Nu am stiut ca ai avut atatea probleme si in timpul sarcinii! Slava Domnului ca sunteti bine!
Pe cand un BMW in batatura?
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.youtube.com/watch?v=Yb0UMXLF3mQ" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
motanik spune:
Multa sanatate fetitei, sper sa treceti peste toate hopurile vietii impreuna, cu succes! Doamne ajuta!
Foarte emotionanta povestea.
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
kay spune:
toate fetele !!!
un BMW cand s-o da gratis la colt la mine Mercedes(a) e masina scumpa, greu de intretinut, si dupa cum ati vazut, cand e de schimbat o piesa, tre sa mergem peste mari si tari, si nu e ieftin ... asa ca BMW (cu toate ca e masina pe care mi-o doresc de muuuult )o sa mai astepte. vreo 15 ani
Lori, cred ca ai ajuns sa citesti in diagonala si sa si intelegi tot stiu cum e, eu nici dus nu pot face, taifunul distruge tot ce-i iese in cale, acu se lupta cu o farfurie o tot scapa pe jos si nu intelege de ce nu se sparge (e de plastic )
Va pup cu drag ca faramiteaza biscuiti pe tastatura
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
ckristina spune:
oana, esti extraordinara!si felul in care povestesti....
m a impresionat mult taria cu care ai reusit sa treci peste greutati.
mare,mare,mare de la noi
ps pastrez cu mare drag amintirea www.dropshots.com/ckristina#date/2008-11-04/14:38:16" target="_blank">asta
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
ancamari spune:
Kay - e minunat cum povestesti! Si e grozav ca poti s-o faci, dar deja stiu de ce esti in stare. Va imbratisez cu drag si va urez Paste Fericit!
_Ralu_ spune:
impresionanta povestea voastra.
din pacate ma regasesc in toata nebunia cu HTA. offff, ce-am mai tras! io numai la 7 pastile pe zi ajunsesem, maxim 18/11...m-ai luat!
v-am urmarit mereu povestea, mi-e tare draga sosonica...seamana cu fii-mea in multe dintre poze. e frumoasa rau!
sanatate multa si o viata fericita sa aveti!
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)