metehne ale bonelor contra cost

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Eunice, nu divulgi date cu caracter personal. Nu dai adresa, numar de telefon, buletin sau CNP ci doar numele. Pe lista neagra a bonelor trebuie sa fie numele tuturor bonelor de care sa stim sa ne ferim. Si eu am pus-o pe una care mi-a facut-o gogonata rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeko spune:

Raspund la acest subiect pentru ca m-am ingrozit citind postarile voastre! Niciodata nu mi-am pus problema ca exista astfel de persoane si pot fi atit de aproape de famiile noastre.Si nu pot decit sa constat cit sunt de norocoasa cu femeia care este bona copiilor mei si pe care o consider un membru al familiei.Eu nu-mi imaginez altfel decit cu ea linga noi si invers cred ca se intimpla la fel.Eu o am de 3 ani de la nasterea primului copil si credeti-ma ca nimic nu este formal intre noi, femeia asta imi iubeste copii, s-au nascut si cresc linga ea.Micuti fiind nici nu constientizeaza ca nu face parte din familie.Dimineata o asteapta linga usa iar seara cind ma intorc acasa ii gasesc deseori dansind in living.Iar copiii sunt mereu fericiti si pling cind pleaca.In plus, eu nu stiu sa minta ,sentimentele lor sunt reale.Am scris cam mult ,dar a fost ceva reflex, poate un gest de recunostinta fata de femeia care petrece mai mult de 10 ore/zi in casa mea si ca sa inchei ,subliniez si ceea ce face FARA SA-I IMPUN asta: gateste ,spala si calca pentru copii si noi, face curatenie in toata casa si in curte (iar casa are 2 nivele,nu este usor) ,uneori face cumparaturi si tot ceea ce tine de copii:schimbat, culcat, jocuri, cintecele, joaca din curte...Iar simbata si duminica daca avem un anume program le pregatesc bagajele si merg la ea.Am plecat si din tara si nu mi-am facut o secunda probleme ca nu le-ar fi bine copiilor.I-am gasit fericiti ,bucurosi ca au avut un program frumos, cu iesiri in parc si prieteni noi.La orice ora avem o problema este la usa.Asa ca ...un astfel de om trebuie apreciat, noi o facem oricum sub toate formele,dar ce vreau sa intelegeti este partea de suflet ,care nu se poate cumpara, cu toti banii din lume.Femeia asta traieste prin copii mei, tresare noaptea crezind ca au disparut de linga ea,,,iar noi o rasplatim cu tot ce putem.Si tot ceea ce fac pentru ea fac cu mare drag, pentru ca asa simt,pentru ca este omul de linga noi,pe care ma pot baza si nu in ultimul rind este omul a caror zile trec linga copiii mei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

ma ingrozesc de ce citesc... si eu am puiul de un an si trei luni, dar nu avem bona, noi suntem dintre cei norocosi. vreau doar sa va povestesc de bona unui copil. noi avem o gradinita si, la un moment dat, s-a inscris o fetita care nu are voie sa manance carne, decat de peste. bineinteles, i-am facut meniu separat impreuna cu medicul, parintii, etc. copilul avea bona care venea la pranz s-o ia acasa. in cateva randuri am stat de vorba cu ea, ma intreaba ce mananca ea, ii spun eu, ii amintesc ca are meniul de la gradi pe frigider acasa ca-mi spusese mami, am crezut ca e doar ramolita. ea tot ma sfatuia, ca fosta asistenta medicala ce era, sa-i dau si carne! eu, stiind ce vorbisem cu mami, n-am luat-o in seama, mami tot zice ca ea ii gateste fetitei. ultima oara cand am vazut-o pe respectiva imi zice ca ce tot nu inteleg sa-i dau copilului carne... ca si ea ii da acasa PE ASCUNS!!! am pus in secunda urmatoare mana pe telefon si i-am spus mamei... daca un fst cadru medical poate face asa ceva... si copilul tot nu se simtea bine, noi nu stiam ce este, parintii se dadeau de ceasul mortii... m-am jurat cu sotul ca mai bine iau eu energizante decat sa-mi iau bona si menajera in casa.
ah, si alta treaba cu menajera: pe o prietena o ajuta la curatenie, ca era insarcinata, fina ei. care i-a furat bijuteriile din casa si 20 milioane...

va pup si bafta multa! si putere sa le suportati1

Marina, mamica in de haiduc Mihnea-Adrian 14.02.2008
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Avem un an!!!

Poze noi cu bebe

www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Teo2rina

ma ingrozesc de ce citesc... si eu am puiul de un an si trei luni, dar nu avem bona, noi suntem dintre cei norocosi. vreau doar sa va povestesc de bona unui copil. noi avem o gradinita si, la un moment dat, s-a inscris o fetita care nu are voie sa manance carne, decat de peste. bineinteles, i-am facut meniu separat impreuna cu medicul, parintii, etc. copilul avea bona care venea la pranz s-o ia acasa. in cateva randuri am stat de vorba cu ea, ma intreaba ce mananca ea, ii spun eu, ii amintesc ca are meniul de la gradi pe frigider acasa ca-mi spusese mami, am crezut ca e doar ramolita. ea tot ma sfatuia, ca fosta asistenta medicala ce era, sa-i dau si carne! eu, stiind ce vorbisem cu mami, n-am luat-o in seama, mami tot zice ca ea ii gateste fetitei. ultima oara cand am vazut-o pe respectiva imi zice ca ce tot nu inteleg sa-i dau copilului carne... ca si ea ii da acasa PE ASCUNS!!! am pus in secunda urmatoare mana pe telefon si i-am spus mamei... daca un fst cadru medical poate face asa ceva... si copilul tot nu se simtea bine, noi nu stiam ce este, parintii se dadeau de ceasul mortii... m-am jurat cu sotul ca mai bine iau eu energizante decat sa-mi iau bona si menajera in casa.
ah, si alta treaba cu menajera: pe o prietena o ajuta la curatenie, ca era insarcinata, fina ei. care i-a furat bijuteriile din casa si 20 milioane...

va pup si bafta multa! si putere sa le suportati1

Marina, mamica in de haiduc Mihnea-Adrian 14.02.2008
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Avem un an!!!

Poze noi cu bebe

www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe

Daca poti, pune-i "finei" prietenei tale numele pe lista neagra! Sunt convinsa ca isi mai cauta de "lucru" si prin alte case...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaVlad spune:

M-am ingrozit cand am citit mesajele voastre... Si noi suntem in cautare de bona... si la noi e ceva mai greu, ca baietelul meu e bolnavior, nu vorbeste deloc, si are 3 ani jumatate. Ma gandesc deja cu groaza ce o sa fac, sper sa nu dau peste femei dinastea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

fetelor sa va zic ce am patit eu cu bona mea...deci....este tanara 21 de ani sudenta...fiimea inebunita dupa ea, sau cunoscut la prima gradi a piticei mele cind avea 1 an, am retraso de la grdi ca se inbolnavea prea des, fata asta a fost de acord sa vina la noi,ea era ingrijitoare acolo, a venit , sa inteles cu sotul meu din prima , fata era linistita ,cuminte, ceva probleme in dragoste (dar cine nu are la 21 deani?!) a stat cam 4 luni la noi, facea si putin curat ,calca cand avea timp, eram multumita, fetita mea o iubea, la un moment dat pleca in italia la munca , nu am avut nimic impotriva, fetita mea urma sa inceapa iar gradi si m-am gandit ca atunci cand se intoarce sa vina iar la noi cateva ore pe zi doar cat o ia pe fata de la gradi si se duce 1 ora cu ia in parc deci cel mult 3 ore pe zi , trebuie sa vina acum in septembrie...am mai vb noi pe mes , ca ne este dor de ea ca ei de noi....bla bla bla....si aseara ma mancat rau si m-am uitat in tel sotulul la mesaje si ce credeti ca vad...un mes de la ea....ca-i este dor de noi toti si spera ca el este bine si ca nu a uitat ca trebuie sa-i inapoieze banii imprumutati si ca il pupa........am inlemnit!!!de unde pana unde un mes de la bona pe tel sotului si ce bani??!!!habar nu aveam ca ia dat bani, ce pupat, ce griji pt el?!!!!! ....a dus-o de cateva ori acasa, sa nimerit choiar cand pleca ea sa vina el de la munca si....odata cand eram eu in spital cu fiimea , fatuca asta a stat pana la 22,30 la noi ...cica sa faca curatenie. m-am prins tarziu ce curatenie a facut ea
mai este putin si vine pe 1 septembrie...ea nu stie ca eu am aflat, cum sa procedez???
as vrea sa o "paruiesc" verbal , putin, dar parca prea ma umilisesc, as vrea sa o ignor total dar parca prea ma mananca
ce sa fac???
chiar eram prietena cu ea, nu am tratato niciodata ca pe o angajata, am pus-o cu noi la masa, am tratat-o ca pe un membru al familiei si ma tradat in cel mai josnic mod.

ps.....hai ca parca bona mea e mai tare ca a voastra....nu?!!!

--------------------------------------------------------------------

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisdima spune:

Wow, Macarie, a ta chiar ca e ... cred ca asta este un risc pe care trebuie sa ti-l asumi cand angajezi o bona tanara...
Eu in locul tau as vorbi intai cu sotul despre asta si dup-aia i-as da ei peste nas, spunandu-i ca tie iti trebuie bona la copil nu la sot (care sot, ii specifici, nu mai e nici el de acord sa revina).

Cat despre bona noastra, si eu sunt multumita de ea, e la noi de un an jumate, Alex e innebunit dupa ea ca se poarta frumos cu el, e o fire blanda, si ea ii citeste povesti la pranz, se joaca. Si nu ii dau decat, tineti-va bine, 280 RON in timpul gradinitei (300 RON acum in vacanta si sta de la 8.45 pana la 16.00, chiar si 17.00). A fost suma pe care a agreat-o si nu mi-a cerut niciodata mai mult, in schimb o ajut cat pot, ii mai luam una alta de mancare, un bonus (in bani) daca sta mai mult o saptamana si ei ii convine. E un om simplu care nu are pretentii exagerate si e super multumita cu noi si noi cu ea. Si o ajut cat pot cu mare drag. Si da, mai gateste o data pe saptamana ptr Alex si pentru ea, mai spala vasele, mai strange rufele. Dar nici nu vreau sa faca mai mult, important e ca sta cu el.

Dar noi am fost norocosi!

Cris si Alexutzu

"Tinteste spre luna, chiar daca nu reusesti macar vei fi printre stele."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lookingforkg spune:

Pt Macarie.
Imi pot imagina ce este in sufletul tau. Probabil bona voastra a inteles ca sunteti oameni de treaba si a profitat la maxim. Poate ar trebui sa ii spui sotului tau ca ai aflat sau macar sa il lasi sa inteleaga printr-ul apropo ce ai idee de banii dati , macar asa sa nu aiba impresia ca poate face prea multe pe la spatele tau.
Cat despre ea, banuiesc ca nici nu se va pune problema sa se intoarca la voi in casa. Asa este ii dai un deget si iti ia toata mana.
NU te cunosc, dar sincer imi pare tare rau ca a trebui sa treci prin asta. Iti tin pumnii si nu lasa pe nimeni sa aiba impresia ca " te poate face".
Bafta multa iti doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Macarie, din punctul meu de vedere aici sunt 2 chestiuni:
1. concediezi bona, orice ar rezulta, pt ca intotdeauna ai avea "idei" si nu e bine
2. de clarificat cu sotzul. Ia totusi in considerare faptul ca e posibil sa nu fie nimic adevarat din ceea ce tu iti imaginezi. Adica e posibil ca suma imprumutata sa fie ceva absolut infim de care sotzul tau sa fi si uitat ( la al meu sotz ar fi plauzibila o chestie de asta). Apoi chestia cu spera ca el e bine, parca am retinut ca a zis ca ii este dor DE VOI TOTI, nu a individualizat, daca ii scrie "imi e dor de tine" era altceva. Apoi chestia cu pupatul e relativa, depinde de la om la om si de modul cum inteleg unii sa relationeze. De ex. eu sunt mai distanta de felul meu, nu prea "ma pup" nici verbal, sotzul e mai sociabil si mai putin "scortos". Am intalnit n oameni care spun la final te pup, ba chiar "te pup dulce" (spus de la barbat la barbat ), aproape ca un tic, fara nici o semnificatie.
DAr, indiferent ca ar fi ceva sau nu real..eu as da-o afara..asa pentru linistea mea.

Baietzii mei

Mergi la inceput

Si eu zic ca trebuie data afara, nu poti trai cu indoiala macinandu-ti sufletul.
Spune-i sotului intr-o doara ca ti-a spus ea la una din conversatiile voastre ca o sa-i trimita banii imprumutati, si urmareste-i reactia sa vezi daca recunoaste sau nu.
Dupa care, in oricare din situatii, spune-i ca renunti la ea pt. nesinceritate - nu e normal sa fie angajata ta, sa imprumute bani de la sotul tau iar tu sa nu stii.
Mult curaj sa rezolvi situatia cu tarie si sa gasesti alta bona copilului - dar sa aiba macar 40 de ani

Mergi la inceput