*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (240)
Raspunsuri - Pagina 16
nicol_conte spune:
Tuchi imi pare ray de Ili bolnavioara cu febra,mai ales ca zace mititica- multa sanatate!! Am tras cu ochiul aseara parca si am vazut poze superbe de la Copenhaga, mi-a placut mult si cum ai povestit...iar de tunsoare , eu te vasuzem prima de atunci de la Carefour si am zis ca-ti sta super!
Nu am citit decat 2 pagini din urma, iertare ca nu am timp, dar vreau sa zic ca acum vreo 2-3 zile l-am vazut pe strengarul de Vladut al lui Mimo care are o fatza de ghidus de nu se poate si e mumos foc
Vad ca Giani tine AMR-ul pana-l face baiat de Bucuresti pe Andreiutul ei-hai ca mai e putin si gata, mamico!
Miha retraieste odiseea si momentele dinaintea nasterii..vreau sa urez de acum La multi ani lui Luca in caz ca nu reusesc sa intru maine. Sa fie sanatos , sa creasca mare si sa aiba mult noroc in viata!
L-am vazut si pe sufletelui lui Zoze din ce in ce mai blond[/b] prin parc, parca...
Ma duc sa fac si eu un dus si apoi ma bag in pat. E destul de obositoare naveta asta, plec dimineata la 8.30 dupa ce duc Alexia la gradi si ajung acasa seara dupa ora 7 cand nu stiu ce sa fac mai intai. Merg la fete, le dau afara, apoi vin si mai tre sa calc o camasa randunoului...alea alea...Dar imi place mult ce fac si asta e cel mai important. O sa treaca astea 2 luni si apoi gata, imi revin cat de cat..
Pup tot stolul fara exceptie!
NB
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
VALENTINA C spune:
Miha, mi-au dat lacrimile..Poate mai intru si eu la odisee, sa vad ce mai scriam...Zi-mi si mie la ce cap am nascut, sa nu caut ca nebuna...
Valentina si Matei (10.04.2008)
nicol_conte spune:
Am citit si ca Iulia e bine cu ochii, ma bucur tare mult Naty!
tuchita spune:
Naty, nu sunt Don Quijote, desi pe undeva mi-ar placea sa fiu....grea pacoste e si mandrai/vanitatea asta!
Anyway, Miha naste.....bestial raspunsul cu ce sa-ti ia de ziua ta!
Nicol, am citit foarte crucis ultimele capitole, ce naveta faci???
TE faci sora cu mine?
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
VALENTINA C spune:
In alta ordine de idei, azi a fost a 5-a zi in care NU a mai baut laptic de la mine. Teoretic ( si practic) l-am intarcat! GATA! Ideea e ca dupa 5 zile nu simt nimic la sani, deci am ajuns la concluzia ca nu prea mai era ....
Azi- noapte a dormit legat pana la 6 jumate!!Asta ar fi a sasea noapte lunga dn viata lui....
Valentina si Matei (10.04.2008)
Nicoleta spune:
Curioaselor, azi e prima data in viata mea cand am avut femeie la curatenie . Doar din punctul asta de vedere is Duamna, in rest, Domnisoara . Ha ha!
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
luny spune:
am uitat s-o felicita pe Naty ptr rezul;tatele de la oftalmolog, ma bucur ca ai scapat si de stressul asta!
tuchi mai, ce ghinion, cum s-a captusit si Ilinca cu bolesnita?..off, puii sa treaca repde! aoleu, iar bei singura? si la mine!!
miha 're'nastere usoara!
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
nicol_conte spune:
Hai ca nu ma indur sa intru in baie...
Vali felicitari pentru intarcarea reusita si pentru noptile luuungi dormite! Bravo! Urmeaza Luny acum..
Tuchi fac naveta la Bucuresti zilnic(de luni pana vineri) cu masina timp de 2 luni , la niste cursuri. Mi-a venit in cap ceva brusc si mi-am gasit un mic business de facut la noi in oras(ceva ce nu se ezista si pt care lumea buna se duce la capitala). Dar o sa va spun si o sa va arat ce fac , atunci cand va fi palpabil, pe la jumatea lui iunie, cel mai probabil...daca rezist sa nu va zic..daca nu, va zic si gata...inca mai pot sa ma abtin..
mihatp spune:
valentina, uite aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=119617&whichpage=2
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 1 an fara o luna
Luca creste
Miha scade
Simo27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nicol_conte Hai ca nu ma indur sa intru in baie... Vali felicitari pentru intarcarea reusita si pentru noptile luuungi dormite! Bravo! Urmeaza Luny acum.. Tuchi fac naveta la Bucuresti zilnic(de luni pana vineri) cu masina timp de 2 luni , la niste cursuri. Mi-a venit in cap ceva brusc si mi-am gasit un mic business de facut la noi in oras(ceva ce nu se ezista si pt care lumea buna se duce la capitala). Dar o sa va spun si o sa va arat ce fac , atunci cand va fi palpabil, pe la jumatea lui iunie, cel mai probabil...daca rezist sa nu va zic..daca nu, va zic si gata...inca mai pot sa ma abtin.. Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005) |
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008