*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (240)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Curioaselor, azi e prima data in viata mea cand am avut femeie la curatenie . Doar din punctul asta de vedere is Duamna, in rest, Domnisoara . Ha ha!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
Io stiam

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Curioaselor, azi e prima data in viata mea cand am avut femeie la curatenie . Doar din punctul asta de vedere is Duamna, in rest, Domnisoara . Ha ha!

asta da Duamna!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Tuchi, razi de mine??

Mergi la inceput

Daca as gasi o tanti care sa faca de mancare, una care sa stea cu copiii, alta care sa alapteze... as pleca in croaziera cu sotul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

nu, Nicoleta, doar te invidiez!
Si te felicit ca ai gasit pe cineva!
Eu am incercat sa fiu duamna de vreo 2-3 ori si mai rau m-am enervat!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cata,nasol ca ne luam de mana la necaz!Multa sanatate ,Ilincai!
David al meu e ceva mai bine..dupa somnicul de pranz a facut febra,i-am dat nurofen si a scazut..acum nu a mai facut,dar a cazut frant!sa speram ca nu mai face!
Am vazut in sfarsit pozele cu:
Noruta-Scumpica,Vladut,Matei si Stefan,Rebecuta cu Razvan,Thea -harnicuta,flacaii:Stef si Vladut..si,mai era cineva????sa ma iertai,dar am uitat!
Cat despre Lica...imi pare rau,dar cred ca va fi Lica Reloded 2!
revin

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Si ca sa explic mai bine, am fost Duamna de nevoie, ca nu mai reusesc sa imi fac treaba (sper sa nu citeasca sotul si sa vrea alta noua ). Cu putin noroc insa m-as putea obisnui .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

De ce sa rada, Nicoleta? E super! Aha, deci si pe mine Tanta mea m-a facut duamna!
Nicol, zi, zi, zi!Daca vrei...
Valentina, deci ai alaptat fix un an. Bravo si sa fie bine pe mai departe!
Ceva imi spune mie...dar nu dati cu pietre...ca ultima care va intarca va fi....dar mai bine nu mai spun nimic!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

S-o luam cu inceputul..
Ma bucur sincer ca Iulia e bine si ca mami s-a mai linistit un pic !
M-am tuflit rau cand am citit de Ili si chiar mi se strange inima cand ma gandesc la tine, Tuchi! Dar tu poti sa le duci pe toate vad si vorba aleia "dont loose your spirit"
Iete de ce era duamna duamna Pentru ca avea o duamna la curatenie La mai multe ajutoare iti doresc!
Acum n-o sa pot sa dorm ca mor de curiozitate ce bussiness va face Nicol
Luny , crede-ma ca sunt constienta ca nu numai mie mi se intampla toate romanismele astea ...as vrea sa pot sa nu le mai vad dar asta cred ca se intampla de prea mult stat acasa Dupa ce m-oi incuia intr-un birou 12 ore pe zi, nu mai vad niciun romanism ...trec la "mitocanul de multinationala"
Butucica, sa se duca mai repede AMRul ala
Zoze, am ras cu lacrimi de aventurile lui Mihai de azi Cred ca tare bine se mai distreaza el acolo si creste intr-un mediu tare sanatos
Miha nascare usoara si abia astept sa beau zdravan ca vad ca te pregatesti din timp Am retinut ideea de cadou
Si pandispanele lui Gecko le astept cu aceeasi nerabdare!
Ariel clarvazatoarea vad ca angajeaza in plina criza, inseamna ca merge afacerea bine
Bubu, aratai tu bine si asa nevopsita...daramite acum Astept poze
Valentina, URA pentru Mateias intarcat ...bem si noi ceva? sau asteptam sa se faca ziua si sa incepem din zori?
Clau, hai da-mi o gura de fericire si mie ...de la tine de acolo din al noualea cer de la etajul 10 de unde nici batatorul nu se aude
Va pup apasat si ma duc la treburile mele, ca ziua de munca abia acum incepe...pana acum m-am plimbat si m-am jucat

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Glumeam cu rasul de mine (Tuchi, ), numai ca eu ma simt cam vinovata... as fi vrut sa nu aduc strain in casa, mai degraba cu microbii nostri decat cu ai altora... de-aia am si dat cu spirt clantele si am dezinfectat chiuvetele si colacele de la toaleta, deocamdata...

Naty, suspaaaans!! Eu alaptez inca, asa am strans bani de femeie (nu dau banii pe lapte praf)! Observati cheful de baza, da?

Mergi la inceput