*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (240)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Nicoleta, eu acum chiar ca mor de ras Nu de alta, dar abia am citit un subiect la generale cu una care dadea foc la WC dupa ce turna spirt , de cate ori se ducea intr-un hotel Sfatul meu...nu incerca sa dai foc dupa ce dezinfectezi, ca la ce-am citit acolo, nu era de bine Asta-i tare..sa dezinfectezi dupa femeia care face curat! Sa nu te superi pe mine, ca eu iti inteleg ingrijorarile...dar inceputul e mai greu intotdeauna...dupa ce te obisnuiesti cu boieria uiti si de microbi

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mimo, ma bucur ca aduc un zambet la ceas de seara... dar crede-ma ca puteam fi Duamna de mult timp daca nu aveam astfel de fobii... asta cu datul foc nu imi trecuse prin cap. Bine ca nu am inceput eu curatenia de la capat . Hi hi... tu de ce credeai ca sunt Duamna ma? Ca am ajuns la coafor, ca m-am epilat "nu acasa", am manichiura, pedi etc?

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

bey miha!!! incepe sa-mi fie frica de mine ...cum mi-am cobit eu cu 9-10 aprilie ala!! ca pe 9 practic am inceput sa nasc, apoi mi-au pus dop si pe 10 am desavarsit opera...
anul trecut la ora asta aveam travaliu fals...al 4 lea . am bagat no spa si ultima mea baie calda linistita din ultimul an

mimo, nevoia ma obliga...fundul meu s-a aflat in balta zilele astea , dar azi am intrezarit o luminita la capatul tunelului. Doamne ajuta sa fie bine, caci zilele astea mi-am vazut visul facut puzzle.

offff, tuchi, O SA FIE BINE!!!!!

nicol, ce ce ce ce ce ????

liana, unde esti??? sovi ??? blanka????

butucel, mai e un pic, un piculet!!!

aaaa, ma intorc la hartoagele mele si-mi plang singuratatea, caci sunt singura pana duminica cand mi se intoarce barbatul, iar copiii vin joia viitoare.
ufffff, nu stiu sa fiu singura!!!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" Nu sunt ce par a fi
Nu sunt Nimic din ce-as fi vrut sa fiu!...
Dar fiindca m-am nascut fara sa stiu,
Sau prea curānd,
Sau poate prea tārziu...
M-am resemnat, ca orice bun crestin,
si n-am ramas decāt...
Cel care sunt!..." (I. Minulescu)

Mergi la inceput

Chiar Duamnelor, ce v-ar face mai Duamne de cat sunteti deja?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Mimo, bem, cum sa nu bem!!!! NUmai ca eu am baut si pana acum, n-am avut niciun stresc alaptez!!!

Dar uite, acum bem ca l-am intarcat!!!!!!

Serviti inainte, ca eu ma duc la somn, ca si-asa e foarte tarziu pt mine, dar am bantuit pe la odisee, sa vad cand nasc!!!

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Nicoleta, eu acum chiar ca mor de ras Nu de alta, dar abia am citit un subiect la generale cu una care dadea foc la WC dupa ce turna spirt , de cate ori se ducea intr-un hotel Sfatul meu...nu incerca sa dai foc dupa ce dezinfectezi, ca la ce-am citit acolo, nu era de bine Asta-i tare..sa dezinfectezi dupa femeia care face curat! Sa nu te superi pe mine, ca eu iti inteleg ingrijorarile...dar inceputul e mai greu intotdeauna...dupa ce te obisnuiesti cu boieria uiti si de microbi

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

am citit si eu subiectul ala ...eu zic sa incercati cu niste dinamita. mor toti microbii si posesorii lor

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" Nu sunt ce par a fi
Nu sunt Nimic din ce-as fi vrut sa fiu!...
Dar fiindca m-am nascut fara sa stiu,
Sau prea curānd,
Sau poate prea tārziu...
M-am resemnat, ca orice bun crestin,
si n-am ramas decāt...
Cel care sunt!..." (I. Minulescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000
Doamne ajuta sa fie bine, caci zilele astea mi-am vazut visul facut puzzle.

ce s-a intamplat?

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 1 an fara o luna
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

cred ca ma duc sa ma , ca anul asta imi permit

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

ariel, apropo de ambii copii pe 10, randunoiul si frate-su sunt pe 22 septembrie, la 6 ani diferenta, nasteri naturale (neprogramate) amandoua. e drept ca randunoiul s-a nascut la 7 luni, din cauza de mama tembela care a carat castraveti de pus in borcan din partea cealalta a orasului... pe care nu a apucat sa-i puna ca s-a dus la maternitate

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Haideti ma sa va mai pove despre fobiile mele, poate scap si eu de ele...

Mergi la inceput