*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (240)
Raspunsuri - Pagina 15
clauclau spune:
Miha, esti prinsa tare de odisee! Nastere usoara, mami!
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
tuchita spune:
naspa e ca Ilinca e de-aia care zace la boala, sta lesinata, nu ca Sebul care duce pe picioare!( cica de la zodie!)
si mai naspa e ca nu am cum sa nu ma duc maine, sper doar sa termin treaba si sa iau in tren la 12 jumate sa ajung acasa mai repede!
Am vazut poze pe fuga, cu un ochi la voi si unul la cratita!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
mihatp spune:
ariel, ai mai avut o previziune, pe la 1 aprilie:
miha, sa stii ca am prietene care "i-au zis" lui bb sa stea in burtica pana dau ele comanda de exit:)) si spuneau ca atunci cand au zis ok, a venit bebe:) eu am discutat cu teo sa stea pana pe 9-10 aprilie:) sa vedem daca merge cu sugestia si la mine.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 1 an fara o luna
Luca creste
Miha scade
clauclau spune:
Oauuuuu Cuscra, mai este putin si vine Andreiu' acasa!
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
tuchita spune:
Lasand la o parte necazul...azi dimineata ma uitam pe geam in tren, era pli de pomi infloriti, de verde si de alb, si soarele tocmai ce rasarise...asa un drag m-a luat de tara mea...si m-a tinut doar pana am vazut gunoiale de pe langa linia ferata!
Si m-am tot intrebat daca sa fug sau sa raman sa lupt, sa incerc sa schimb ceva.
Oare mai putem schimba ceva?
Povestea Simonei mi-a dat raspunsul intr-o mare masura...sau nu?
Una din tipele de la curs mi-a zis la sfarsit" don't lose your spirit!" oare mai pot sa nu mi-l pierd???
N-am febra, sunt doar beata ca mi-am pus un pahar de vin si n-am apucat sa manac azi....
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
natynic spune:
Tuchi, imi pare tare rau de Ilincuta, m-am saturat sa aud de atatea bolesnite...
Bubu, bravo mai, daca i-a revenit pofta de mancare e clar pe drumul cel bun!
Iulia continua sa faca subfebra (mai devreme avea 37,8) si nu i-au disparut ganglionii aia, desi sunt mai mici. Insa ce sa spun,...azi a adormit la 21 dupa ce s-a jucat, n-a mai urlat, a fost vesela, a papat tot azi la toate mesele...in afara de muci numai copil bolnav nu pare. Totusi va trebui curand sa sun pediatrul, nu stiu daca se scade sau nu se scade cu 5 unitati temperatura din fund dar atata timp cat ea normal are sub 37 nu inteleg ce se intampla...
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
mihatp spune:
clau, sunt foarte emotionata, asa cu lacrimi in coltul ochilor de vreo 2 zile... de bucurie.
azi ma intreaba Dan ce-mi doresc de ziua mea (stiti voi, profil de inginer... si ardelean in plus) si am realizat ca nu-mi vine nimic in cap. parca le am pe toate... adica il am pe Luca, restul toate au palit.
si pentru ca n-am vrut sa-l las in dificultate sau sa ma trezesc cu cine-stie-ce, mi-am "comandat" o carte care mi-a ramas in minte, recomandata de Sovi.
si a fost un dulce... asa in discutie, din gluma in gluma, in povesti cu finutii nostri, randunoiul a zis ca are procese de constiinta ca in noaptea "cea mare" el a mai si dormit, ca trebuia sa fie langa mine asa cum a zis preotul la biserica, si la bine si la greu.
mai, bine l-am ales
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Luca creste
Miha scade
natynic spune:
Tuchi, eu cred ca daca spiritul e puternic, nu se pierde nici macar cand e inconjurat de...toate astea...Acum (daca putem lasa la o parte judecarea treburilor practice, vorbind doar metafizic, da?) depinde in ce "haine" iti e mai bine. Daca ramai propunandu-ti sa lupti pt ca esti genul care vrea sa lupte si sa schimbe (fie chiar si genul Don Quijote) iti va fi bine aici. Daca pleci pt ca in alta parte e deja bine, iti va fi bine tie si alor tai. Punct! Nu ca decizia ar fi simpla...
Miha, esti COMPLET prinsa de odisee si de amintiri...
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
luny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mimonix
Eu ori sunt proasta ori nu-ti sunt prietena, ca nu stiu si tare as vrea sa aflu Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN) www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea |
identic ma gandeam si eu...
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mihatp spune:
adica discutia despre cadou a fost asa:
ma intreaba el: ce sa-mi ia
raspund eu: ca poate sa-mi ia vreo 10 kile (de pe mine)
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Luca creste
Miha scade