*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (240)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Si eu vreau sa stiu Suntem curioase rau!

Sou, sunt gigea, m-am vopsit, aranjat, iupiii! o sa descarc poze sa ma vedeti

L-am culcat pe Stefu, care a fost atat de marait de pe la 7 seara...nu stiam ce are...si ce credeti, era rupt de foame!!! pe la 8 jumate am fost gata cu masa si daca nu m-a marait si plans d enu stiam unde sa-l pun . Mai nene, si a papat o bucata de pangasius la gratar, cat palma mea de mare!(am luat proaspat din Carrefour, foarte misto si bun!) si o lingura mare, cu varf, de orez fiert cu untisor, s-a lins pe botic. Nu mai pridideam sa-i bag in gura, ma astepta cu ciocul deschis si ii faceam bucatele si l-am hranit cu mana
Acum i-am facut lapticul lui in apa de orez si sper sa fie ok, sa scapam de regim. Azi a facut o singura data f. legat, cremos si lipicios (scuzati descrierea )

Naty, ce ma bucur ca Iulia e bine cu ochisorii! ai scapat de-un stres!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

Buna, dragelor!!!

AM NASCUT!!!!
Dupa cum va ziceam miercuri seara, am tot avut contractii. Ei bine, la 1 jumatate noaptea ne-am prezentat din nou la spital cu contractii la 5 minute. Am ramas acolo, pentru ca incepuse dilatatia. La ora 6.52 s-a nascut Matei, dupa un travaliu nu foarte greu si o expulzie destul de dificila ( nastere naturala 100%).

A avut 3600, 51 cm, scor Apgar 9.
Acum suntem deja acasa, pt ca n-am rezistat sa mai stau la spital.
Am deja lapte pt bebe, el este bine, a facut doar un inceput de icter.

N-am avut timp sa citesc din urma, va multumesc pentru incurajari si ne revedem cand o sa am nevoie de sfaturi de la voi, mamicile deja experimentate.

Multi pupici fericiti,

Valentina si MAtei ( 10.04.2008)

de asta?

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 1 an fara o luna
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

sara buna!
Eu ma iau de mana cu Simo!
Ilinca are febra mare, tot o trage de vreo saptamana si azi e gata!
A vomat de dimineata, eu eram pe tren ovcors, taxo a dus-o la gradi ca azi aveau progarm de circ, si cand am luat-o la 4 frigea rau...avea 38,5 acasa!
Nu era doamna ei, era alta doamna....nu-nteleg de ce mai au asistenta la gradi daca sta copilul cu febra si nu zice nimeni nimic!
Acum a adormit pe canapea in sufragerie langa mine, are 39 ,1 dupa ce i-am dat nurofen si antibiotic!

Surubel e mai bine, branula ii merge, s-a iritat nasol la fundulet...dar face prostii la nivel maxim asa ca e bine!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Nicoleta, nici eu nu stiu!

Am vazut-o pe Zana in parc cu palariuta ei mumoasa foc. Si sanatate randunoiului Kya.

Am vazut-o si pe frumoasa Thea, este minunata.

Fetelor, multumesc frumos de aprecierea Rebecutzei.

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

eu cam pe la ora asta, dupa aproape 3 zile de pretravaliu, ma pregateam sa merg la spital. am tot tras de timp, asa ca parca numai pe la 23 am ajuns la clinica.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Tuchi, imi pare tare rau de febra Ilincutei, Doamne ce nasol! Fir-ar ele sa fie de bolesnite!

Naty, si eu ma bucur tare mult de ochisorii frumosi si sanatosi ai Iuliei.

Bubu, sa-ti fie de bine si abia astept poze cu fata gigea.

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

tuchi, imi pare rau de puiuti. sper sa treaca repede.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Naty, m-am gandit azi la tine sa stii!
O data pentru Iulia si ma bucur nespus ca e bine la ochi si apoi multumindu-ti in gand pentru asistenta!
Cand a venit prima data se uita ea in jur, vede jucariile din sufragerie si zice mirata- aveti doi???

Azi dimineata, cand a vazut ca la 6 eu eram imbracata si machiata si cu cafeau pusa in sticla s-a uitat la mine cu asa o mila....

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

naty, ma bucur ca ai vesti bune. destule ingrijorari au fost, a venit timpul pentru bine!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Salutare, doar atat va zic AMR =9 zile, va pup si va imbratisez.

sanatate puiutilor si voua

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

www.onetruemedia.com/shared?p=868ef2570ead8ee3ba29d3&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url u " target="_blank">uite ce am facut anul trecut

Mergi la inceput