*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (240)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Hai Tuchi, zi-ne ceva ..ca pentru tine am facut eforturi sa ajungem la pagina 13
PS Covoare aveau aia in Danemarca? Intreb asa, stiu ca n-ai fost la nimeni in casa...dar vine Pastele si la ei si probabil ca faceau curat si ei , nu?

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Kya, fata, dar frumoasa mai esti! Super pozicile!

Sunt cu vopseaua-n cap si Stef scartaie din dinti langa mine N-a vrut sa pape cereale din alea cu roscove si orez...a vrut iar o grisina si juma de banana . Il las in pace, ce sa fac...

Bitzu, cum mai, sunt torturile acolo...ce tort vrei?

Ioanaaa? pe unde umbli, nu te-am mai vazut de mult...

Mimo, nasol cu covoarele...pe mine ma dispera tineretu' care se strange noaptea in spatele blocului si rad si vorbesc super tare pana pe la 3 dimineata . Daca deschizi geamul te trezesti instant! Fix sub geamul meu stau ai naibii!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mimo zici ca te cauta toate 'romanismele!
kya frumos in Botanica, frumoase poze si protagonisti! fataaaa, nu mi-ai zis de praji, ai facut-o????

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Pentru cele ce ne-au tinut pumnii: Iulia e super bine la ochi! Ce are nu e strabism, e intr-adevar imaturitatea centrilor nervosi ce controleaza paralelismul privirii; niciun defect de camp vizual, fund de ochi normal. Concluzia: sa las fata in pace si la 3,5 ani, cum ii sade bine oricarui copil, sa ii fac un prim control la tabloul cu litere si semne.
Am luat-o de la cresa din somn, mititica; dormea profund, am mai lasat-o un sfert de ora dupa care insa am realizat ca pe traficul binecunoscut nu avem sanse sa ajungem daca nu o intindem repede. Asa ca am imbracat-o urland cu ochii semi-inchisi, i-am dat iaurtul in masina si am plecat. Cat am stat acolo, m-am minunat de supraveghetoarea care era cu ei, singura in momentul ala: pe unul il schimba, pe alta o hranea, pe alta o consola ca plange, o secunda nu statea si tare frumos le vorbea. Plus ca-mi mai dadea si mie raportul complet, cu tot ce papa, tot ce face si tot ce stie Iulia. Sunt intr-adevar un grup de copii extrem de scumpi si frumosi acolo, la grupa mica. Acum sunt opt. Dintre care 4 (patru) fetite Daria (Sovi, sper ca te-ai razgandit, ca altfel presimt ca nu prea va sti fiica ta daca ea e strigata sau restul grupului in care e )
Kya, asa e fata, frumoasa esti!
Deci, repet, daca m-a mai auzit cineva in afara de Bubu si Bitza, maine dupa-amiaza vom fi in Parcul Carol si tare as vrea sa ma intalnesc si eu cu cineva!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Fetelor, mai vroiam sa zic ca va jur ca va citesc, vizionez poze si filmulete (chiar ma minunam acum de Thea la curatenie, ce personalitate complet diferita de a Iuliei are...) dar zau ca nu mai ajung sa mentionez tot...Dimineata profit la maxim de absenta Iuliei sa-mi fac treburile, zilnice sau restante, iar dupa ce o iau, normal, profit la maximum de timpul petrecut cu ea. Iar dupa ce o culc, fireste, mai stau si cu randunoiul meu ca n-am cand altcandva

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Seara buna!

N-am apucat sa citesc nimic-sunt varza

Am fost in parc-de dimineata,apoi papa si somn,iar dupa-am mers la tara Piciul meu e pe sistem turbo-a spart ouale proaspete-din cuibare,a flocait pisica bortzoasa,de mi-era frica sa nu nasca saraca-prematur a ajutat-o pe mama sa sadeasca floricele-ea le baga-Mihai le scotea..A dat iama in margaritar si lalele,a furat lingura de lemn a bunicii si-a zgarmat cu ea in castronul cu mancare al lui Pufi-catelul..Totul-sub atenta supraveghere a mamei,care mi-a zis ca ea l-ar lasa sa faca toate draciile(de parca ce facuse pana atunci..ar fi fost o nimica toata)..ca el a crezut ca ouale sunt mingiute si de-aia le-a spart..De cum arata hainele lui acum-nu va mai spun ca n-are rost-va puteti imagina!

Merg sa-l dezinfectez,ca are pamant si ingrasamant natural-si pe fata-si in cur

Revin! Pupez randunimea!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Naty, eu nu am zis nimic de maine ptr ca sunt singura si nu stiu ce program avem, vorbesc cu iub maine si anunt daca venim!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

naty ma bucur mult ca iulia e ok! supeeerrr! ma bucur ca ti-ai gasit si cheile, ti-am zis eu ca le gasesti!
kya ce frumoase sunteti! sanatate randunoiului!
clau super dulce rebe in leagan cu fratiorul alaturi!
alice, mah da' stiu ca esti inventiva rau!
zoze f tare faza cu "oole"!
cuscra mare ui Mufy sa treaca urmarile bushiturei!
eu ieri am reusit performanta sa-i prin degetele Amirei in sertare am crezut ca i le-am rupt dar se pare ca e ok, nu s-au umflat, nu s-au invinetit...
ce face shurubel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Zi "grea", dar sunt o Duamna. Prietenii stiu de ce .

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Salut.

Zi "grea", dar sunt o Duamna. Prietenii stiu de ce .

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Eu ori sunt proasta ori nu-ti sunt prietena, ca nu stiu si tare as vrea sa aflu

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput