*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (240)
Raspunsuri - Pagina 12
mimonix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aliceionescu Totul a inceput de la povestea cu "apa" pe parchet...Si am pacalit-o: i-am pus in olita un peshtisor si am rugat-o sa pastreze "apa" pt. el, ca este un peshtic amarat, care vrea sa stea in apa mereu, ca asa-s peshtii...Si am convins-o, |
in veci nu mi-ar fi trecut prin cap asa ceva!Bravo!
E clar, cu mine seamana Vladutz!
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
bubu05 spune:
Daa, Alice, super ajutor ai tu Ce haioasa eee! Si ce dragut cu olita, bafta multa!! eu cred ca o sa scapati repede de pampers, la cat de desteapta e fi-ta
Am terminat si eu de calcat...pfiu...
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
mimonix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluca2107 Super Mimo site-ul Mothercare, dar cum stiu ce produse se livreaza in Romania! Cum e? cu livrare la domiciliu??!! Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008) poze www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor |
Eu stiu ca poti comanda doar haine si ca vin acasa. Trebuie platit cu card din ala...stiti voi , numai unele carduri sunt acceptate.
Dar sigur scrie si p-acolo una alta despre conditii de plata si livrare...cand voi face comanda , promit sa revin cu detalii.
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
Am vazut si eu ajutorul de nadejde in gospodarie pe nume Tea si printesuca mica cu palariutele ei
poze
Kya spune:
Am prins o discutie despre incaltaminte parca... eu am gasit pantofiori si sandalute foarte misto si ieftine la Deichman (Shopping Militari) I-am luat niste pantofi (mov ) extrem de usori si flexibili.
Ma mai plang ca are Zana o vanataie cat toate zilele - a cazut din pat cu fata pe muchia dulapului, si tot pometele e umflat si vanat (plus un cucui in frunte). Ieri era mult mai rau, acum incep sa se retraga, dar...
Iar acum randunoiul e in pat si zace, cu ceva ce mie-mi suna a toxinfectie alimentara (de la o shaorma). Aveti idee ce pot sa-i dau? Il doare stomacul, capul, ii e rau, etc, etc.
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
Si pentru ca am vazut pozele frumoase cu printesele mici si dulci, ne laudam si noi cu pozele din botanica de duminica - http://family.webshots.com/photo/2047061210101922855ShPTPL
bubu05 spune:
Aoleu, Kya...imi par erau de vanataia Zanei...randunoiului da-i Loperamid sau Imodium sau Smecta...ceai de menta si regim...
A venit cumnatica mea sa ma vopsesca, sa ma penseze, ma fac gigea Bye!
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
Kya spune:
Alice noi de Paste venim la Buzau. Ce zici, ne vedem dupa-amiaza in Crang? Ca sigur o sa scot copilul in parc acolo.
bitza037 spune:
bubule de ce nu mai gasesc la sectiunea desert cap. torturi.....????de pe blog????
te-am intrebat si pe mess , vreau sa fac in seara asta tort ca mine este ziua lu' Maia
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
mimonix spune:
Suntem gata de lupta iar...urmeaza papat si plimbat. Dar n-am putut sa nu va spun care e ultima mea bucurie Pentru ca se apropie sarbatorile pascale si tot romanul face curatenie in casa,in locul muncitorilor si picamerelor din dotare au aparut vecinii cu covoarele in spinare Cum unde???? Sub geamul meu Cum la ce ora???? Toata ziua, e deschis in regim de sarbatori : pana la ora 12 noaptea Va invit si pe voi, mai bem o cafeluta (ca si asa nu se poate dormi ) , mai stam de vorba (dar doar cu geamul inchis ca altfel nu ne auzim )
Va salut dintr-un nor de praf si va pup (pe care va nimeresc, ca nu vad bine)
poze