*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (240)
Raspunsuri - Pagina 11
aliceionescu spune:
Salut! Noi ne-am imprietenit in parc, in sfarsit, cu o mama de Sophie de care m-am indragostit (si de mama, si de pushtoaica!). Mama- super relaxata, m-a dat pe spate, azi o avea pe Sophie fara body, cu spatele gol-golutz in vant, cu nisip inclusiv in pampers. A zis ca i s-a parut prea cald si pt body, asa ca i-a dat doar o bluza cu maneca scurta si jacheta de la treining! F tare! Sophie are un an si 5 luni si e isteata foc, zice o groaza de cunvinte, sper sa ramanem prietene.
Gecko, te-a speriat rau bazdagania, ha? :))))Fata, d-apoi la cat esti tu de slaba, oricum patutul Bestiei nu era in pericol. Bine ca te-a auzit barbatu', totusi, ca nu cred ca reuseai sa dormi cocotzata acolo si nici Patrick nu cred sa te fi primit in imparatia lui!
Bubu, aiurea rau faza cu Lica, nu prea stiu ce sa zic...doar ca uneori tot raul este spre bine. Frumoase pozele din parc, Vlad iti seamana f bine, asa imi da impresia. Iar Stef tare e cuminte!
Nicoleta, fata, tare frumosi baieti mai ai!! L-am admirat pe Praslea intr-o poza in care are niste geneeeee luuuuungi si negreeeeee!
Luny, imi pare rau de bushitura lui Mufa, uffff, cred ca te-ai speriat, aiurea mod sa-ti incepi ziua, stiu cum e. Merci de reteta pt biscuiti, o incerc si eu cat de curand! Pe Bucataras iar m-ai facut sa , sunt pe urmele tale!
Mimo, fata, ce ti-a mai crescut flacaul! Si ce pleata are!!! Auzi, da' tu de ce nu-i tunzi bretonul, macar? Din cauza lu' motzu'? Faza cu pitzipoanca si cu masina ei e...
Ramo, da' harnicutza mai esti azi, bre!
Zoze, blondul tau e si mai...blond si tare frumos cu shepcile lui. Salopeta shmekera e de milioane!
Naty, cum ai rezolvat cu cheile de la masina, in final? Ca n-ai mai zis nimic...Sau mi-a scapat mie? Fata, eu cu deochiul asta nush ce sa zic, da' cred ca numai la romani exista asa superstitie... cum s-o numesc eu finutz, sa nu supar pe nimeni? Superstitie ancestrala, am zis frumos, nu? pe Iulia, vad ca s-a acomodat f bine la camin. Bafta azi cu controlul oftalmologic!
Gata, imi termin 3in1-ul si ma intorc la treaba, pregatesc hainele subtiri, deja am strans si 2 saci cu haine pt saraci, dar mai am de lucru! Si nu pot face asta decat acum, cat doarme Thea, pt ca apoi luam iar drumul Crangului.
Sa aveti o zi frumoasa!!
ramo_cata spune:
iote ca am vazut-o pe rebecutza zambareata..ce fatuca are cu razvan pe tobogan...ce plimabareata sunt umblu di-colo colo...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ramo_cata spune:
alice pt noua prietena...pai tu vorbesti bre,vad ca si tu esti harnicutza...ieri am scos si eu hainele subtiri si le-am ascuns pe cele groase..tre' sa intru si eu in ele sa vad ce opresc si ce dau ca sunt multe de care nu m-am atins toata iarna...si imi ocupa locul degeaba in dulap.. si spor la treaba..
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
aliceionescu spune:
Simo, iar ai de tras si cu David? Offf, lasa, ma, ca mai e un pic si vine vara si scapam de toate relele! Sanatate multa!
Clau, am vazut pe Rebe, frumoasa ce de obicei si pe Razvan, grijuliu cu surioara lui, ce frumos se dau impreuna in tobogan!
Criss, spor la curatenie!!!
Tuchi, am gasit pozele tale din plibare si nu ma mai opresc din oftat!!! Foarte frumos, fata, iar tu esti f tare cu freza noua! Cum mai e Seb?
Ariel, ma duc sa caut si eu pozele voastre cu dixtractia. Pana una-alta, uite un de la mine, spor la treaba!
natynic spune:
Mooaaama, ce-o mai da Razvanelu in leagan si in tobogan pe Rebe!
Alice, cu cheile...am uitat sa zic...Ieri de dimi m-a apucat cheful sa ma imbrac in fusta, cu ciorapi colorati (mov, normal). Zis si facut. M-am imbracat si am decis sa iau pe mine un parpalac roz, care fireste nu sta in cuierul din hol precum geaca de toate zilele, ci in sifonier pe umeras...L-am imbracat...si am simtit un buzunar f greu. Brusc mi-am amintit ca vineri mai avusesem parpalacul pe mine. Cand bag mana in buzunar...CHEILE!!!! Si culmea e ca-mi luasem dupa mine toate actele sa merg la mama naibii in capatul Militari-ului la reprezentanta sa-mi faca un rand nou.
Cu deochiul...eu partial cred ceva...Cat insa despre stiintificul si super-rationalul meu sotz, nu am o explicatie de ce crede...probabil fiindca crede maica-sa si atunci e sfant
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
bubu05 spune:
Naty, ce super ca ai gasit cheile
Am vazut pozicile cu Rebe si Razvanel, foarte mumoase!
Alice, dragut ca v-ati imprietenit cu fetita cu nisip in chiloti , hi, hi!
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
aliceionescu spune:
Am uitat sa mai zic ceva: noi am inceput incet-incet operatiunea Olitza. Nu ma stresez prea tare, dar vad ca incepem sa ne descurcam. Totul a inceput de la povestea cu "apa" pe parchet...Si am pacalit-o: i-am pus in olita un peshtisor si am rugat-o sa pastreze "apa" pt. el, ca este un peshtic amarat, care vrea sa stea in apa mereu, ca asa-s peshtii...Si am convins-o, acum nu mai e asa tentata de parchet, face repede "apa" pentru peste. Si apoi mergem impreuna sa spalam pestele si sa aruncam din olita in buda si sa tragem apa -procedeu de care e f incantata. :))) Azi dimineata am convins-o sa faca si caca la olita, deci suntem pe drumul cel bun. I-am zis ca pestele acum se uita de afara, sa nu-l murdarim. Va tin la curent cu evolutia!
Ramo, dupa cum vezi, treaba mea stagneaza...da' nu mai am mult! Spor si tie!
Naty, eram sigura ca trebuie sa gasesti cheile intamplator!!!
Bubu, da, ma, sunt haioase rau noile prietene!
luny spune:
vaaai, ce palariuta rosie misto are Rebeeee, vreau si eeeu!!bine, nici cea loz nu e rea deloc!
am vazut si aJUtorul de nadejde pentru Alice! te-a aranjat Tea, fata!
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aliceionescu Sophie are un an si 5 luni si e isteata foc, zice o groaza de cunvinte, sper sa ramanem prietene. Sa aveti o zi frumoasa!! |
Adicaaaaa, daca n-ar zice o gramada de cuvinte ar insemna ca nu-i isteata si nu ti-ar mai placea? Sau erau doua calitati separate: 1.isteata 2. stie o gramada de cuvinte
Hai te rog, alege varianta doi
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea