*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (240)
Raspunsuri - Pagina 10
ramo_cata spune:
gata am terminat...cand se trezi socrelu' si vazu ce curatenie facuiimi zice ba rami da facusi curateniecu alte cuvinte are nora harnicutza...
clau seara pe la ora 20 de obicei papa iaurtel dar acum de cand are decat un somnic pe zi ,cand se trezeste daca nu ii dau felul doi de mancare ,piure /out/carne cu legume sau io mai stiu ce ii dau iartelul...asa ca la ora 20 nu pot sa-i mai dau iaurtel si ii dau papica ori ciorbitza (daca nu a papat la pranz)ori piure de legume out/carne/branza...eu ciorbitza as vrea sa o pape la pranz dar nu o papa de fiecare data..
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
clauclau spune:
Am vazut frumosii lui Nico in parc! Unul mai frumos decat altul!
Am vazut si Zozelinu' mic in iarba, ce frumos se joaca!
Deocamdata atat, merg sa mai vizionez ca tot doarme Rebe si Razva nu are teme azi!
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
luny spune:
Naty, nu am pus-o inca ptr ca nu am facut-o eu, doar mama..in schimb, am pus asta azi
http://www.bucataras.ro/coaste-de-berbecut-in-sos-de-vin-alb/
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Am vazut si distractia lui Alex de mami Ariel pe care o pup dulce de la gradi! Ce super fain a fost!
ramo_cata spune:
hai ca imi mai facui de lucru,imi calcai o bluzita pt plimbarica si apoi ma gandii sa-i calc si lui cata 2 camasi ...si gata pe ziua de azi...astept sa se trezeasca andru si apoi o sa mergem la plimbare...
luny arata f bine desi nu ma omor dupa carnea de berbecut /mielut/iedut...
clauclau spune:
Am vazut si frumusetile de Teo si mamica ei Stela in parc! Ce bine ii sade printesei in iarba!.
Aaaaa, si pe Andru care n-are stare pe paturica!
bubu05 spune:
Fetele, multumesc pt. sustinere! eu as fi sunat-o sa stau eu impacata...dar Cata zice sa n-o sun...la cat de urat s-a purtat si dupa multele faze cand nu a venit si isi inchidea telefonul...el zice sa nu...am vorbit si cu sora-mea si ea zice sa n-o sun...mie imi pare rau dupa ea, ca era buna la casa omului, vorba lui Mimo...dar in ultimul timp parca se schimbase mult de tot...
Mimo, ce razi, fata?? Pai pe bune, numai dupa ea nu stateam eu sa strang
Arielu, eu nu vreau fata, in butoi! da-l incolo! oricum e ocupat de Butucica Hai, ca o sa iasa soarele si la tine
Luny, cat de bine arataaaa!
Naty, iti dau sms daca vin maine, sigur!
De programul de papa eu nu mai zic nimic...de cand cu raceala stiti ca nu prea mai manca si azi i-am dat la pranz ciorbita, maaaiii, si a deschis gurita si a luat cateva lingurite, apoi l-am pacalit sa mai ia cateva si a papat ceva
Dimineata a papat putina banana cu un sfert de mar si branzica.
si grisine VAd ca astea ii plac de rontaiala si sunt si bune la burtica
Aoleu, Simo, imi pare rau de David, saracutul...e greu ma, cand sunt bolnaviori...
Acum sunt amandoi la nani, am iesit afara, am fost in parc cu amandoi(mi l-a adus tati pe Vlad de la gradi), Stef a stat pe iarba si a adunat floricele, pamant si alte alea , ba imi dadea mie, ba mai gusta din ele . Dimineata s-a trezit la 6 jumate, era rupt de foame, a lins un bibe mare plin ochi, tot cu laptic HN, apoi s-a culcat si ne-am trezit toti la 10 jumate . Si abia acum isi face somnul de dupa-masa.
Ma duc sa calc rufe...sunt in zona.
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
ramo_cata spune:
am terminat si eu de vizionat distractia lui alex de ariel...super galagie,am vazut mersul piticului...mama ce distractie...
clauclau spune:
IOTE SI PE REBECUTZA!
Ati vazut unde voiam sa ajung de fapt?
Gata, v-am pupat si am plecat la treburile mele.
ramo_cata spune:
hai ca am uitat sa va zic ..aseara stateam in pat cu andru si Cata..ne jucam si la un moment dat am inceput sa facem 'oooo ooo'ca tarzansa-i aratam si baiatului..ne dadeam cu palma peste gura ii dadeam si lui andru..distractie multa distractie dar ce ma fac acum ca andru a memorat si de dimineata cat am stat in pat pana ne-am revenit dupa somnic ma pomenesc cu andru ca isi da cu palma peste gura,fata si plitz imi da si mie ...bai ce ma fac ca se bate cochilu singur?io acu'cum il fac sa inteleaga ca nu e voie?daca o sa dea si in cochii, ce ma fac?mama tantaluca ce sunt...i-am mai zis de cateva ori 'mama iti dau nana nana la poponeata 'si ma faceam ca dau si sa fi vazut cum intindea si el sa dea in mine..tare obraznic e cochilu'asta