*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (240)
Raspunsuri - Pagina 9
mimonix spune:
Bubule nu prea stiu ce sa zic cu Lica ta...om fi deocheat-o noi acum o vreme, cand tare ne-o mai doream toate Nasoala faza cu banii dar daca ea n-ar fi fost "montata" deja n-ar fi sarit asa ca arsa...si daca tot erai nemultumita , duca-se! Dar sigur nu mai gasesti asa pomana si asta-i pacat! Si nu te doare stomacul, stii tu ce te doare ...dar bine ca-s copiii sanatosi acum si te-oi descurca tu cumva, ca esti tare harnicuta Mi-a placut rau aia cu "isi lasa lucrurile la baie vraiste"
Gecko eu tara de emigrat mi-am ales, dar dupa cum stii eu sunt atat de ca pana ma gandesc eu mai bine se umple si p-acolo de romani si dau din lac in put! In fine, in Teo mi-e speranta...cand pleaca ea la studii ma duc dupa ea
Luny n-am plecat soro , cum sa plec...desi am avut un moment de ezitare gandindu-ma ca imi va bloca masina proasta ...dar n-am cedat! Eu tare as vrea sa se schimbe lumea asta, mentalitatile...dar nu cred ca apuc si incerc din rasputeri sa ma autoeduc ca-s batrana si inca nu mi-a iesit din cap "imagine all the people, living life in peace" o-o-o-o
Eu nu stiu zau, parca ai avea doi copii...unul de noapte martzait si agitat, care cade din pat si face traznai...si unul de zi, care e hlizit cu gura pana la urechi mereu ! Ca la sampon, doi in unu facusi
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
mimonix spune:
Mama Simo, nu se mai termina ! Si voi si Bubu ati tras-o rau cu racelile astea, ce microb nenorocit!
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
luny spune:
mimo sunt mandra de tine! asa e, se dedubleaza Muful meu...
de diseara, ne mutam iar pe fuckin'canapeaua..e clar ca sunt probleme cand dormim acolo, o iau de la capat, iar testez...mai ales ca sambata mergem la un party, si va trebui sa stea la mama de dupa masa pana duminica dimineata, si ar fi ok sa si dorma noaptea
gecko, naty, bitza, bubu si Bubu: m-a lasat masca Lica, si eu zic sa o suni, poate totusi revine la voi, e aiurea sa plece asa..
ma duc sa fac spanac la baiet...
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Simo27 Nu am mai citit nimic ca ieri i s-a facut lui David rau:frisoane,febra,diaree....tot tacamul!am fost la dr avem pastilute,siropele-cand voi scapa???-si asteptam sa treaca....febra nu mai are!am luat bilete la circ ca era disperat si plangea de numa,si vom merge maine-daca e bine!!! va si sper sa revin Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008 |
Doamne ajuta sa treaca mai repede! sa faceti poze la circ!
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gecko spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mimonix Gecko eu tara de emigrat mi-am ales, dar dupa cum stii eu sunt atat de ca pana ma gandesc eu mai bine se umple si p-acolo de romani si dau din lac in put! In fine, in Teo mi-e speranta...cand pleaca ea la studii ma duc dupa ea Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN) www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea |
ca MARE ADEVAR AI GRAIT!!!
De vreo cateva saptamani vuiesc stirile...ca ATENTIE la ATM-uri...ca nu stiu cate sute de mii de dolari au disparut din conturile clientilor de la anumite banci. Ca la anumite ATM-uri au fost puse dispozitive speciale din alea ce citesc informatiile de pe card, informatii cu care se poate face un card fals si se pot cheltui banii altora...fusesera acum cativa ani niste cazuri similare in UK...si bine-nteles ca erau RUMANI implicati...ei da, au ajuns idiotii aici cu tot cu reteaua lor de scursuri...7 specimene din astea au fost arestate...5 in Melbourne, 2 in Sydney. Si cel mai tare...unul din ATM-urile implicate se afla intr-un centru comercial de unde ne facem noi cumparaturile...inca nu am vazut tranzactii suspecte si sper sa nu vad
ramo_cata spune:
gata i-am dat biatului sa pape.l-am culcat ,am mancat si eu si acum mai beau o cafea,mai ciripesc ceva si apoi merg saspal un picutz baia...
luny naspa cu cazaturile astea din pat.. mufyarina maraita...
ultima fricoasa dupa planeta daca nu a murit de traumatism cranian baremi sa moara intoxicat..mai terminat rad singura ..sper sa nu ma auda socrelu...
naty multa bafta la oftalomologie
bubu nasoala faza ...mda probabil asta vroia sa plece si nu stia cum sa faca asa a gasit motiv faza cu banutii..imi pare rau...dar sa faci circ in halul asta da-o incolo de treaba ...cred car trebui sa o suni si sa-i explici ca a fost o greseala din partea ta,chiar daca nu se mai intoarce dar sa nu te mustre pe tine constiinta...ca a plecat din cauza ta
si aricelul care da apa la soricei..multa bafta sa gesesti pe cineva potrivit...
off simo multa sanatate
bitza, mimo ...
acum fug trec la smotruit
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
raluca2107 spune:
Super Mimo site-ul Mothercare, dar cum stiu ce produse se livreaza in Romania! Cum e? cu livrare la domiciliu??!!
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
clauclau spune:
Hello crenguta!
Bubu, ce faza nasola cu Lica!! Si eu cred ca a cautat un motiv, imi dau seama ca pe de alta parte s-ar fi simtit super jignita cand o intrebai de bani, dar nu stiu daca chiar asa incat sa-si arunce toata alea pe jos! Si faptul ca in ultima vreme nu mai facea nimic denota ca voia sa te descotorosesti tu de ea, no voia sa plece din cauza ei. Asa cred io!
Ti-am vazut baietii in poze, ce mandru e tati cu baietii lui!!
Simo, offff nu se mai termina bolesnitele la voi!!! Ce virusi oribili!
Gecko, eu de fricoasa ce sunt m-am urcat in patutul copilului numai cand am citit patania , d-apoi sa fie si live!
Luny, imi pare rau de cazatura lui Muffy,e pericol mare cu luatul in pat. Eu o luam pe Rebe numai cand puteam sa o tin intre noi sau daca pleca putin unul din noi baricadam bine cu perne partea cealalata. offff, bine ca nu s-a intamplat nimic, te cred ca tu te-ai speriat rau, e normal.
Naty, succes la oftalmolog.
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
natynic spune:
Lunyyy...am ramas cu impresia ca ai postat pe Bucataras reteta de biscuiti pt bebei, am cautat si n-am gasit. O ai si pt mine? Plss
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
clauclau spune:
Cris, da, incaltarile sa aiba talpa flexibila, nu rigida. Hai sa-ti zic si eu programul lui Rebe, cred ca e bine sa ai multe raspunsuri sa ai de unde te inspira. Am vazut ca programul nostru seamana mult cu al lui Andru, dar fara ciorbita seara. Deci:
- prima masa este la 6.30 - 7 , papa 200 ml lapte si mai doarme pana pe la 8
-la 10 mananca fructe sau oulet sau cereale sau la ce gustarica ma mai gandesc eu pe moment.
-de la 11 la 13 suntem afara si pranzul il papa la 13.30, legume cu pui/vitel/curcan/ficatel sau spanac sau pilafior.
- de la 14 la 16-16.30 nani de voie ( asta e singurul som pe care-l mai are).
- la 17 iesim afara si mananca iaurtelul in parc la 17.30-18.
-intram in casa la 19-19.30, apoi baita si inainte de nani, un biberon de 200-250 ml lapte.
Cam asa este la noi...
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.