Clopotei de ian-feb 2008 (206)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

am vazut si eu linkurile puse de stancutza .. despre anticonceptionale .. uff .. am luat vreo 4 ani dupa care le-am lasat, am zis sa fac o pauza si ma apuc iara .. dar nu m-am mai apucat de ele si ma bucur. acum, dupa bb 2 ma gandesc ce sa fac? cu "caciulita" e tare nasol .. nu mai vreau .. poate sterilet? chiar nu vreau sa mai risc nimic de data asta .. imi ajunge ..

am vazut si linkul din dex .. il stiam. foarte util!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 14+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

gratiela eu am inceput sa ma ingras cand m-am apucat de anticonceptionale .. nu-mi erau pe plac dar .. nu aveam incotro.

cat despre tobogan .. evei ii place la nebunie sa se joaca in casuta din aceea cu tobogan .. si sa se si dea pe el .. eu am ramas cu frica .. daca vad ca e liber si sunt numai copii de varsta ei, o dau .. daca nu, plec de acolo si revin ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Sunt cu capul rau de tot...nu mai rezist...Andrei ma urla de vreo 3 nopti, nu mananca nimic, si in timpul zilei vrea numai in brate daca suntem prin casa...afara e mai cuminte...sa iasa caninii astia ca nu mai pot!

Taica-meu a cazut...el sta cam rau cu inima...ori s-a dezechilibrat, ori a ametit...acum il dor toate oasele...maica-mea se imparte intre mine si el...soacra-mea ieri a stat cu Andrei si seara cand m-am dus sa-l iau am gasit-o desfigurata de durere...de la inima zice ea...a chemat salvarea care i-a zis ca nu a fost infarct dar nu stie ce a fost ...
Sper sa nu se intample necazuri cu ei ca nu stiu ce ma fac...

Va pup si fug ca am de alergat toata ziulica.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Helloo zuzici dragi!
Hop si eu printre voie, nu am citit din urma decat ultimele 2,3 pagini si vreau sa dau un pt Eladea si sa spun ca imi pare rau.

Ieri am dat o fuga pana la Bucuresti, asa pe nepregatite. Sotul avea treaba acolo iar luni seara mi`a dat mama minunata veste ca e ziua sanatatii si ca marti e libera. Asa ca am lasat Pipetu` la ea si am dat o fuga sa`i iau pantofei si cate ceva de imbracat.
La Craiova stam f prost la capitolul incaltari de calitate, cele care sunt de piele sunt modele batranesti si chiar radeam ca ii stau in picioare parca ar fi ¨inginera¨ .
De ce nu ati deschis discutia de pantofiori inainte nu am stiut ca trebuie cautati fara glezna. Acum eu nu prea stiu ce inseamna cu glezna sau fara, uni dintre cei pe care i`am luat au bareta peste piciorus si par inalti.
Despre acestia e vorba: http://www.zappos.com/n/p/p/7375754/c/14.html
spuneti`mi ca`s buni si ca nu am dat banii de pomana pe ei.

Despre noi ce sa zic, incerc sa evit la maxim sa`i mai pun MU NA Na ul. Desi mai plange sunt tare pe pozitie.
citesc si revin asta seara

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Roli sanatate multa tatalui si...putere de munca soacrei, desigur!

am tot uitat sa va arat ce chestii dragute am gasit la kidex: http://magazinulpiticilor.ro/zoom3/8/1/
mi-a placut mult iar Tudor este efectiv fan...Ozanei i-am luat casuta si amandoi mi-au lipit in baie jucariile favorite...acum imi ia o ora sa le fac baita.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shose

Helloo zuzici dragi!
Hop si eu printre voie, nu am citit din urma decat ultimele 2,3 pagini si vreau sa dau un pt Eladea si sa spun ca imi pare rau.

Ieri am dat o fuga pana la Bucuresti, asa pe nepregatite. Sotul avea treaba acolo iar luni seara mi`a dat mama minunata veste ca e ziua sanatatii si ca marti e libera. Asa ca am lasat Pipetu` la ea si am dat o fuga sa`i iau pantofei si cate ceva de imbracat.
La Craiova stam f prost la capitolul incaltari de calitate, cele care sunt de piele sunt modele batranesti si chiar radeam ca ii stau in picioare parca ar fi ¨inginera¨ .
De ce nu ati deschis discutia de pantofiori inainte nu am stiut ca trebuie cautati fara glezna. Acum eu nu prea stiu ce inseamna cu glezna sau fara, uni dintre cei pe care i`am luat au bareta peste piciorus si par inalti.
Despre acestia e vorba: http://www.zappos.com/n/p/p/7375754/c/14.html
spuneti`mi ca`s buni si ca nu am dat banii de pomana pe ei.

Despre noi ce sa zic, incerc sa evit la maxim sa`i mai pun MU NA Na ul. Desi mai plange sunt tare pe pozitie.
citesc si revin asta seara

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii

Din punctul meu de vedere par ok, sunt flexibili si par si usori. Eu evit pantofii care incatuseaza glezna si o tin fixa. Astia nu sunt asa .

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Roli iti trimit o imbratisare mare, mare
Caninii sunt cica cei mai durerosi dinti .

Grati frumoase jucariile

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput

roli multa sanatate tatalui tau si soacrei!! pupam si baiatul pe care il supara dintisorii ..

grati foarte interesant .. o sa-i iau si eu de la baby expo.

shose par ok pantofiorii. dar m-ai lovit rau cu situl zappos .. ce vremuri .. cand comandam pantofi si sandale, cizme de sute de dolari .. m-a apucat nostalgia .. si acum am papucei nepurtati .. mi le comanda varul meu si le trimitea printr=o firma . nu mai plateam taxe vamale si ieseam chiar bine la pret ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Pt zuzicile bloggerite, si nu numai:

http://www.vola.ro/aniversare.php

Bafta!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Vera ce sa starnesc piticii ca deja danseaza hora in capul meu ...dar ma tin tare si ma fac ca nu-i aud
Ma omoara insa cunostintele/rudele noastre care isi aduc aminte cu precizie de junior si cica ma consoleaza ..." da, mai, nu vorbeste ca frati-su dar las' ca trebuia sa vezi si tu cum e sa ai un copil normal " de parca Bogdan a fost extraterestru

Oricum daca vrei pitici iti mai dau si de la mine ca am destui

O zi excelenta !
Lala.

Poze

O, nu, pastreaza-i Extraterestru zici?

Mergi la inceput