Clopotei de ian-feb 2008 (206)
Raspunsuri - Pagina 6
grati.ela spune:
neatza! sunt happy ca s-a intors vechea menajera din Spania si va veni de 2 ori pe sapt...am scapat de stresul cu curatenia...voi calca doar (ca tot mi-am intrat in mana).
fetelor, cand citesc ce de minunatii fac clopoteii vostri am senzatia ca al meu e extraterestru...nu-l intereseaza sa vorbeasca, nu-l atrage oglinda...se joaca, mai mazgaleste cate o foaie si...danseaza tango cu Ozi! Mai dar nu vorbeste...tzipa doar si scoate un soi de pufaiala. mama zice daca-l somez: vrei tzitzi cere! tata e sg cuvant agreat.
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
laura_dimitris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grati.ela neatza! sunt happy ca s-a intors vechea menajera din Spania si va veni de 2 ori pe sapt...am scapat de stresul cu curatenia...voi calca doar (ca tot mi-am intrat in mana). fetelor, cand citesc ce de minunatii fac clopoteii vostri am senzatia ca al meu e extraterestru...nu-l intereseaza sa vorbeasca, nu-l atrage oglinda...se joaca, mai mazgaleste cate o foaie si...danseaza tango cu Ozi! Mai dar nu vorbeste...tzipa doar si scoate un soi de pufaiala. mama zice daca-l somez: vrei tzitzi cere! tata e sg cuvant agreat. mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08) http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/ |
super! te invidiez! si eu am avut o tanti super buna care m-a ajutat un an de zile la curatenie. Era exact pe "gustul" meu. S-a imbolnavit si nu a mai putut veni... Am mai incercat vreo 3 femei dar pe niciuna nu am placut-o la fel ca pe prima asa ca am renuntat la a mai cauta si imi fac singura. Oricum, eu sunt asa de pretentioasa ca nici pe mama nu o las sa faca nimic ca am impresia ca nimeni nu face ce pot face eu Ce modesta sunt....!!!
Cat despre vorbit... eu cred ca indiferent cat ii somam noi tot cand vor ei vor incepe sa vorbeasca.
Eu, iarasi, vad diferenta intre copiii mei... Si lui dimitrakis i-am cantat/vorbit/ povestit cate'n luna si in stele iar la 2 ani el facea "aaaaa" si arata cu degetelul ce vrea ...
si, desi, a inceput sa vorbeasca dupa 2 ani si abia pe la 2 ani si jumatate putea face cate-o propozitie simpla.... a cum este un copil peste media varstei lui ca bagaj de cunostinte, poate face conexiuni, ma rog... il duce minte ( iarasi sunt modesta dar, stiti voi vorba cu cioara si puii ei!!! )
oricum, parca tu spuneia ca ozi era vorbareata de mica, nu?
oricum, sa vina lalaD sa ne trezeasca un pic amintindu-ne de ce facea bogdan la aceeasi varsta pe care o are andrei acum
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
Lala_D spune:
Ba subsemnata nu vrea sa isi amintesca deloc cat vorbea juniorul la varsta lui Andrei ca se arunca de la balcon
Am aruncat agenda lui in fundul celui mai adanc dulap din casa si nu o mai scot de acolo pana nu isi da drumul la gura mezinul
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze
stoisor spune:
ceau frumoaselor pt fiecare.....
noi de ieri suntem numai pe afara,d-ra Sara a ajuns la concluzia ca e d-ra mare asa ca de ieri incercam varianta cu un nani pe zi .......nu cred ca e ok dar sa vedem,de ce zic asta pt ca aseara era rupta de obosita si a durat 3 sf de ora pana a luat-o somnuliar azi la 8.30 era in picioare ,clar ca nu va rezista pana la pranz si pe langa mofturile la mancare ne vom lupta si cu somnul,deci o sa incerc sa vedem daca face nani la 11.30
Gatta tot asa face Sarita mica???vai cat te inteleg,oare de la nume li se trag mofturile astea??zic si eu
Ceska draga am citit de Benji,off dragu de el ,regim mami si va trece (si noi am trecut printr-o enterocolita,stiu cum este)
pusic si pt Evita cumintica si nastrujnicul de Razvanel
va pupacesc comoriile
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
Ellenuta spune:
laurici hehe .. pai tu crezi ca eva face nazbatii in fiecare zi? aseara a "desenat" si a reusit sa-si faca si niste mustati .. cata energie are copilul asta in el .. alearga frate in tot parcul .. obosesc eu inaintea ei .. avantajul e ca pica seara lata de cand avem si program de parc dupa-amiaza ..
gratiela fiecare copil se dezvolta in ritmul lui, o sa vezi tu cand si-o da drumu' la gura ..
lala indeasa bine caietul ala in dulap si alunga piticii!
roxanici buburuza isteata si iute de picior!! tin pumnii sa se rezolve cu bine problemele de la job!
Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 14+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Ellenuta spune:
stoisor pupam printesica mofturoasa!
Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 14+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
eladea2005 spune:
Laura,
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
godzila spune:
Eladea, imi pare rau de sarcina pierduta…refacere rapida.
Ramona ce tare e faza cu telefonul…ce bine ca e inca functionabil.
Stancutza eu ii pun ciorapei antiderapanti…mai aluneca uneori dar e atent, s-a invatat. Ce bine ca nu ai covoare…eu nu le suport dar e casa maica-mi si nu pot da ordine…nici perdelele nu le suport…nu le vad rostul. Multumim de link…eu nu am luat anticonceptionale…mi-a fost teama ca actioneza hormonal…si nu prea vreau sa dereglez ceva acolo…sora-mea a luat si s-a ales cu un cancer la san la 32 de ani…dar cred ca sunt mai multe cauze si poate anticonceptionalele au fost punctul pe i. Si f folositor si al doilea link, l-am salvat la favorite.
Laura o adevarata “pescuitoreasa” tati a ajuta-o sa il scoata…de fir a trebuit sa traga ca Iulia se inclestase pe undita si nu vroia sa ii dea drumul.
Laurici ma bucur ca Eleni nu are reactii adverse…hai sa iti spun ce mi-a zis pediatrul meu…in care am fff mare incredere…m-a sfatuit sa ii cumpar toate vaccinurile…pt ca investesc in sanatatea lor…stiu ca e un subiect controversat…fiecare face cum doreste…eu nu sunt atat de informata cu privire la vaccinuri asa ca am preferat sa ascult de cei care au facut o scoala si au experienta.
Gratiela, Lala va rog nu starniti piticii…eu am filmat-o pe Iulia cum vb la 1 an…am pus bine filmuletzele.
Lala_D spune:
Vera ce sa starnesc piticii ca deja danseaza hora in capul meu ...dar ma tin tare si ma fac ca nu-i aud
Ma omoara insa cunostintele/rudele noastre care isi aduc aminte cu precizie de junior si cica ma consoleaza ..." da, mai, nu vorbeste ca frati-su dar las' ca trebuia sa vezi si tu cum e sa ai un copil normal " de parca Bogdan a fost extraterestru
Oricum daca vrei pitici iti mai dau si de la mine ca am destui
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze
grati.ela spune:
eu nu privesc asa anticonceptionalele...e un rau necesar. Un curetaj e mai sanatos? Nu cred. Steriletul chiar nu are efecte adverse? daca iau in calcul care-i riscul de sterilitate si cate tratamente faci apoi pt a avea un bebe iara cred ca pe plus stai cu anticonceptionalele. Eu am luat 5 ani inainte de a o avea pe Ozi. Studenti fiind nu eram pregatiti pentru a deveni parinti (mai mult eu ca-s mai mica). Nu m-am ingrasat atata timp cat mi-am tinut in hatzuri glanda de suib limba, chisturi nu am avut (cel putin nu atunci). Dupa ce am nascut fata am mai luat la mult timp inca 18 luni antic. dar cand am zis ca vreau inca un bebe am renuntat la ele. Acum vreau sa-mi pun sterilet (asta cand o binevoi d-nul CM sa vina) pentru ca inca un bebe nu prtea e in plan.
referitor la tobogan...Tudor nu va vedea asa ceva pana la 3 ani...mi-e frica. Am vazut atatia copii impinsi...nu mai vorbesc ca baiatul unei prietene a cazut in cap cu ea alaturi...l-a ferit Dumnezeu de un mare necaz!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/