Clopotei de ian-feb 2008 (206)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Mi-am amintit .. destul de repede, nu? :-)

Vroiam sa va dau doua linkuri:

1 despre anticonceptionale: http://www.romanialibera.ro/a148854/adevarul-despre-anticonceptionale.html

2 un link simpatic de pe dexonline, cu cele mai frecvente greseli in lb romana (raspunde la o gramada de dileme :-))))

http://dexonline.ro/corect.php

Si, i-am vazut pe cei trei muschetari dragalasi, ce frumos se tineu ei singuri pe roata aia, super! Sara se schimba mereu, si ea si Daria sunt f frumos imbracate :-)

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Ce bine ca n-am folosit niciodata anticonceptionale........parca stiam eu ceva, ca nu prea fac bine la sanatate, nici cand am avut chist si mi s-au recomandat, nu am vrut sa iau.

MARINELA

www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

salutare si de la noi...n-am intrat de multisor, dar am avut o perioada super nasoala, finalizata cu...o sarcina oprita in evolutie...asa ca stiti ce a urmat...

cel putin am scapat repede si fara durere...dar trebuie sa mai treaca ceva timp sa imi revin(psihic)...oricum, sunt gata sa incerc din nou...cat de curand...asa ca...Ioanact, Gabi...pt. tine de la mine...si tuturor celor greu incercate...dar sunt convinsa ca va iesi soarele si pe strada noastra....

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Imi pare rau..iti doresc sa treci peste aceasta perioada..va fi bine la urmatoarea incercare..si abia astept sa m treaca timpul si sa incerc iar..
Cu siguranta va iesi soarele ....

ALBUM
6 si 2 maselute - 10.03.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
IUSTIN/IUSTINA te astept sa vii in burtica la mami si sa ne nastem sanatosi DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Nici eu nu am folosit anticonceptionalele, si nu le voi folosi..

ALBUM
6 si 2 maselute - 10.03.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
IUSTIN/IUSTINA te astept sa vii in burtica la mami si sa ne nastem sanatosi DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Seara buna,

Am intrat sa vad ce faceti;

Ramo; sa stii ca pe mine m-a distrat patzania voastra cu tel; mi-l si imaginez pe Razvi, victorios, cum iau ei mutritele alea de smecheri.
N-am cuvinte pentru pierderea suferita, [b[Andreea.
Cate-o si pt Gaby si Alina-ct si multa putere pentru a depasi momentul.

Ca vorbeati despre incaltari, eu o tin pe Adela in sosete in casa - dintr-acelea antiderapante - iar afara are ghetute care-i vin pana la glezna si cu o taloneta moale (practic, un burete).
Mie atat pediatra cat si dr din spital mi-au spus sa nu-i 'strang' piciorul cu ghetute ortopedice.

Acum este dreptul fiecareia sa-si incalte copilul cum crede de cuviinta.

Simona, nu-ti face griji cu mancatul; stii ce se spunea Mihaela Bilic: un copil slab va fi un adult normal din pct de vedere al greutatii.

Si, sunt minunati in poze

Stancuta[/c] multzu pt pontul cu algele .

Sanatate lui Benji si parca si Stefan (de Anca) a avut ceva febra?!

Cat despre copii needucati, eu recunosc ca sunt iute de mana si am cam 'bruscat' doi copii care s-au repezit spre Adela .

link-ul de la dexonline merita salvat la ;favorite'.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, fete dragi
De bine ce am facut prezenta (si ma bucur sa vad cate fete au reaparut) acu' dispar eu: nu mai am timp de mai nimic, toata ziulica pe afara (de 2 ori pe zi), mers la sala, la electrostimulare etc.
Offff, am vazut ca si Andreea a trecut prin durerea pierderii sarcinii Tare rau imi pare...oare de ce asa multe fete de la noi au pierdut sarcina??? Sanatate multa
Ceska, sanatate multa si lui Benji
Ramo[:-))] am ras copios imaginandu-mi pe Razvi mergand hotarat sa arunce telefonul Iti dai seama ca el s-a dus chitit la wc sa arunce tel? Pupa Laura pe el de simpatic
Vera ce peste mare a prins "pescatoreasa" ta (sper ca mi-a iesit cuvantul)! Bravo!
Ramo ce mi-ar placea sa o las si eu pe Thea doar in sosetele prin casa, dar eu am gresie si parchet (doar in 2 camere din 4 am covoare) si mi-e ca-mi raceste la burtica.
va pupic si noapte buna!

P.S. Ati vazut, fetelor, ce se intampla in Moldova de peste Prut?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neataaa

poftiti la .. cine doreste, cine pofteste!

iulia ai fost tare cu aruncatul prin dulapuri .. cred ca ti-a luat ceva sa le scoti ..

roxanici pupici pentru placintele!! stii ca mie imi plac!

stancutza saru-mana ptr reteta .. o salvez acum. suna tare interesant!

gatta uff .. inca va luptati ptr papica .. imi pare rau ca saratelul e mofturici mic, sunt sigura ca e doar o faza si o sa-i treaca! i-am admirat si pe cei trei muschetari .. au crescut, sunt niste frumosi si scumpi!

andreea iubita, imi pare tare rau pentru ce s-a intamplat. sunt sigura ca DD o sa va trimita pe bebe 2 atunci cand va fi timpul ..

ceska uff imi pare rau ca dudu capos e bolnavior .. tin pumnii sa treaca repede.

ramona off Doamne .. bine ca nu a fost mai rau ..pupam razvaniciul. tare simpatic razvi cu telefonul lui tati!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 13+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata!

o imbratisare mare, mare pentru toate cele care imi sunteti alatur.... e greu, dar timpul le va rezolva pe toate...si sper ca peste cateva luni sa va dau din nou vestea buna...

va multumesc pentru sustinere si suport!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineataaaaaa !!!!

caaalda pentru toata lumea.
Astazi sunt toata ziua la birou asa ca am timp sa arunc cate-o privire si pe aici.
Ieri i-am facut vaccinul lui eleni si sunt tare fericita ca nu a avut nicio reactie adversa. Doamne, si acum am cosmaruri legate de cat de nasol reactiona dimitrakis la vaccinurile pe care i le faceam Este adevarat ca erau cele de la stat si ca o fi avut si el o sensibilitate pe care, probabil, eleni nu o are.
Am trimis-o pe mama cu ea la doctor si mi-a spus ca a facut spectacol in sala de asteptare. A dansat, a facut 'ham-ham', mau-mau' si toate astea cu ochelarii de soare pe nas ... Mai, observ cel mai bine diferenta dintre fetita si baietel... Pai, eleni pare asa de constienta de infatisarea ei... cand o imbrac intr-o chestie noua, in special rochite, sau ii pun o alarioara pe cap, sau ochelarii de soare,.. imediat se duce si se uita in oglinda de la sifonier si apoi se si pupa

Citit din urma si:

Eladeea, imi pare tare rau pentru pierderea ta.... Dumnezeu sa te ajute sa treci cu bine peste perioada urmatoare si sa gasesti resurse pentru a zambi in ochisorii lui eric. Si sa vina bebe 2cat mai repede!

Roxanici, ma bucur ca ai iesit din carapace! Mie nu mi se pare ca ai fi off topic daca ne-ai povesti nelinistile, supararile tale, chiar daca nu au legatura cu buburuza!!! Noi suntem o familie si ca in orice familie ar trebui sa putem discuta orice. Imi pare rau ca nu s-au linistit apele pe la serviciul tau... Off, perioada asta nenorocita cu criza lor parca nu se mai safrseste iar patronii par sa exploateze la maxim beneficiile pe care si le pot trage din criza de care se tot vorbeste... Eu am o filozofie de viata simplista... Atunci cand am o problema pe care nu o pot rezolva... o inghesui intr-un cotlon al creierului si pur si simplu nu ma mai gandesc la ea. Bine, eu am ani de experienta in "ascuns capul in nisip" asa ca-mi reuseste de minune strategia asta
M-am amuzat si emotionat cand am citit despre ce mai face buburuza frumoasa. Cum alearga ea spre tine indata ce te vede venind de la serviciu, cum alearga toti cainii pe care-i intalneste...
laura fetele frumoase!!!

Ema, ma bucur ca ai aparut ! Este bine milan dupa vaccin, nu?

Ceska, off, imi pare rau ca are benji problemute... Si eu am tras-o mai bine de o saptamana cu un fund rosu de maimuta la eleni Si, tot asa , parca nu-i facea bine nicio cremuta si am incercat vreo 4! Bine ca ati aflat despre ce este vorba si sper sa se faca bine cat mai curand!
Am vazut ca vrei sa-i dai unt... Eu cred ca nu-i bun untul daca are scaune moi.... Poate gresesc... Hello, zuzulici... ce parere aveti? Bun sau nu untul in cazul diareei????

Ramona, super tare faza cu telefonul in wc.... Eu cred ca a premeditat totul razvanici al tau. laura baiatul care dupa ce ca este frumos mai este si tare destept!!!!

Gatta, vazut fotografiile cu cei trei muschetari! Frumosi toti si clopotei si mamici de clopotei !!!!

Alinush, uite ce te credeam eu in luan de miere si tu, de fapt, cu ce probleme te confrunti..... Daca ma intrebai pe mine cu o zi inainte iti spuneam ca este ziua mondiala a sanatatii si domnii doctori stau acasica . Mai, dar sper ca astazi te vei duce!!! Vezi ca ma voi tine de capul tau sa o faci!

laurici, theuta si mamica ei!

Niste "strigari":
monicaaaaaaaa,
aurel-cris,
cristacoman,
aweya,
madalina,
larisuc,
eliza,
lala20,
honey,
miri,
jelimoni,
miki-baby
( sper sa mai intri pe forum si, daca vei veni in romania sa ne vedem in parc!!!!),

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Stancutza, super bune si utile linkurile 1 Special cel cu dex-ul ! Ce-ti mai face fetita?

Elle, eu ma apucasem sa compun mesajul anterior cu o ora in urma.... d'aia am dat si eu cafeluta! Ce "vraji" a mai facut evita aseara?

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput