Clopotei de ian-feb 2008 (206)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Am uitat..am vazut si eu pozele celor 3 muschetari.. f frumosi sunteti cu totii.. inclusiv mamicile..

ALBUM
6 si 2 maselute - 10.03.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
IUSTIN/IUSTINA te astept sa vii in burtica la mami si sa ne nastem sanatosi DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Lala, f. bine ai facut ca ti-ai dat cu parerea la subiectul cu incaltamintea.....la urma urmei fiecare face cum crede, indiferent de opinii.
Noi am inceput cu papucei cu talpa moale si de multe ori desculta, dar am ajuns la concluzia ca cei cu talpa tare si glezna sunt mulT mai buni pt. ea. Si nu-mi pare rau, indiferent de cine ce zice, pe Alexia a ajutat-o . Acum ca a venit vara nu-i mai foloseste.

MARINELA

www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare si de la noi...n-am intrat de multisor, dar am avut o perioada super nasoala, finalizata cu...o sarcina oprita in evolutie...asa ca stiti ce a urmat...

cel putin am scapat repede si fara durere...dar trebuie sa mai treaca ceva timp sa imi revin(psihic)...oricum, sunt gata sa incerc din nou...cat de curand...asa ca...Ioanact, Gabi...pt. tine de la mine...si tuturor celor greu incercate...dar sunt convinsa ca va iesi soarele si pe strada noastra....

am vazut copilasi superbi...nu enumar ca nu vreau sa scap vreunul...pupam pe toti!

Natalia, condoleante sincere....

Dana, felicitari pt. bebele mic!!!! sa fie sanatos si papacios!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Eladea, imi pare tare rau de ceea ce vi s-a intamplat, dar sti cum se spune, .........tot raul e spre bine, asa ca , capul sus si.........inainte.

MARINELA

www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Andreea imi pare atat de rau de cele intamplate , e greu dar iti doresc sa ai forta si sa crezi ca totul va fi bine

Marinela ma bucur ca nu te-am suparat

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

salutare si de la noi...n-am intrat de multisor, dar am avut o perioada super nasoala, finalizata cu...o sarcina oprita in evolutie...asa ca stiti ce a urmat...

cel putin am scapat repede si fara durere...dar trebuie sa mai treaca ceva timp sa imi revin(psihic)...oricum, sunt gata sa incerc din nou...cat de curand...asa ca...Ioanact, Gabi...pt. tine de la mine...si tuturor celor greu incercate...dar sunt convinsa ca va iesi soarele si pe strada noastra....

am vazut copilasi superbi...nu enumar ca nu vreau sa scap vreunul...pupam pe toti!

Natalia, condoleante sincere....

Dana, felicitari pt. bebele mic!!!! sa fie sanatos si papacios!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Imi pare raaaauuu!
Of, deja sunt prea multe Nici nu mai am cuvinte

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

UF!

Noi am revenit de la dr. Diagnostic: enterocolita pe fond de eruptie dentara masiva (ne ies masele ala-ndala peste tot). Popou iritat, o ciupercuta cica.
A urlat de numa cat l-a palpat pe burtica, s-a uitat in gurita/gat si in urechi.
Regim! Fara lapte si produse lactate 2 zile apoi introdus laptele treptat, diluat. Nu are voie carne, sosuri. Ce vom papa noi?????
Am primit o crema pentru popou, globuli si gel pt dinti.

LalaD daca esti prin zona ne faci niste sugetii de meniu?
Acuma i-am dat banana cu biscu, ii coc un covrig sa ii dau cu unt la cina. Maine habar n-am cum fac! Eu sunt rupta si obosita parca am ceata pe creier!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Alina, da, si noi cu pescuitul N-am nici un talent si nu se poate vb de relaxare cu 2 pitaci dar ce nu fac femeile pt barbatul iubit.

Ceska la noi cand nimic nu mergea il\o lasam in fundul gol...e cam greu acum ca sunt umblareti si nu e nici cald bine...sau scoteam scutecul si puneam carpe...off sa se reafaca cat mai repede. Cat despre meniu legume si fructe la greu ...orez, gris facute cu apa...ceai in loc de lapte...lapte fara lactoza nu are voie?

Iulia

Gatta o dulceatza Sara si ceilalti muschetari...ce fain ii parcul...oare cum sa fac sa vad albumul slideshow in webshots? Ca am pb cu derulatul

Stancutza hai ca mi-ai facut cu algele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Ceau zuzici!

Vera, am vazut "pescareasa" ta, mare peste a mai prins si tare dulci sunt cum dorm ei in masina.

Gatta, si cei trei muschetari sunt frumosi tare si jucausi.

Roxi ce bine ca mai scrii asa cate o placintica.Si Razvi e mare fan catei.El cand ii vede zice ha ha, adica ham ham ar insemna.
Cred ca te topesti cand vine asa in intampinarea ta.

Iulia, ce figura ai fost cum ai facut tu casa luna in 10 min.

Elle, ce spaima ai tras.Frica asta o am si eu sa nu cada in cap.Mai ales sa fie impins de cineva.
Si noi am avut zilele trecute o faza de genu asta.De fapt pe el nu l-a impins baiatul ci s-a dat la o parte cand Razvi a vrut sa puna mana pe el. Erau in casuta aia de la topogan care are doua nivele.Razvi era sus cu baiatul si voia sa puna mana pe baiat, el s-a dat la o parte si Razvi a cazut in jos pe scari, noroc ca nu s-a lovit ca am apucat sa il prind chiar jos.

Sa va zic ultima boacana a lui Razvi: a aruncat telefonul lui tata in wc.Nu stiu cum am lasat usa deschisa la baie si eu eram in bucatarie, tata-sau in camera si el tzup in baie,Am auzit eu capacul de la wc trantit si am strigat care e la baie, banuindu-l pe Razvi.Sotu l-a chemat la el si a inchis usa la baie.Peste vreo 2 minute l-a chemat natura la baie si cand a ridicat capacul ghici ce-i in wc?Telefonul.
L-a luat repede l-a desfacut si l-a uscar cu foenul si telefonul e bine mersi.Merge ca si inainte de "accident"Da am ras tare bine amandoi.

Despre incaltaminte vreau sa va spun si eu ca eu nu il incalt pe Razvi deloc in casa.Pt afara are adidasi, pantofi, sandalute dar nici una nu sunt cu glezna inalta.
Cand a avut asta iarna ghetutele, nu ii placea deloc in ele ca daca se intampla sa cada nu se putea ridica pt ca nu putea sa isi indoaie gleznele.
Eu nu vad rostul incaltamaintei in casa.El e doar in ciorapei, asta iarna avea ciorapi mai grosi ca sa nu-i fie frig, dar atat.

Na ca am scris si eu un placintoi.Profit de faptul ca pe pui l-a luat frate-meu cu un prieten de-a lui si l-au dus cu ei la plimbare, asta dupa ce dimineata au fost tot cu noi.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Buna seara zuzici,

Mai intai, o vorba buna pentru Eladea, imi pare asa de rau , iti doresc sa fii puternica pentru Eric, si sa-ti aduni fortele pentru o noua incercare, mai tarziu.

Ceska, un regim mai restrictiv pt burtica elimina orice lactate, in afara laptelui fara lactoza si eventual a branzicii de vaci facute in casa. In rest poti sa-i dai pilaf de orez cu legume (morcov, dovlecel, pastarnac, ardei gras si patrunjel), pui fiert, supa crema de legume din aceleasi enumerate mai sus, fara cartof sau rosii. Dimineata si seara - lapte fara lactoza cu cereale de orez, iar ca si gustari - banana sau mar copt, covrigei uscati (pot fi si sarati), ceai de menta (in general lichide la greu ca sa compenseze pierderile din pampers)... Imi pare rau de problemuta, sper sa isi revina repede Benji!

Ramo, e f bine ca il poti tine pe Razvi doar in ciorapei in casa, mi-as fi dorit si eu, dar noi nu avem covoare aproape deloc, iar parchetul si gresia aluneca rau, deci deocamdata inca poarta pantofiori usori, cu talpa flexibila. Si Sofia calca aiurea cu ghetute rigide, arunca din picioare ca un cal proaspat potcovit :-)))

Miutza, pantofiorii recomandati de mine sunt perfecti pt vreme uscata (nu in caz de balti, adica), au talpa de cauciuc pe toata suprafata care vine in contact cu solul.

Cred ca mai aveam ceva de spus, dar...

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput